Hoşgeldin canım ay içimde heyecan var inşallah sonuna kadar gideriz sağlıkla...Ben geldim bitanem y3ni topigimiz hayirli olsun tatlim
Amin inşallah canım. Hepimizin sağlıklı hayırlı bebekleri olur.. Kolay doğumlarımız olur inşallah...Hayırlı olsun canım. Çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Insallah kuzum bende buraya ocak annesi olarak ilisebilirim insallah banada nasip olmustur insallah canim nasil sevindim senin adina anlatamam gozumden yas akti mutluluktan uzun zamandir ozelden yazisiyoruz benimsemisim seni demek sanki kendin hamile kaldim ay herseye gozumden yas akar olduHoşgeldin canım ay içimde heyecan var inşallah sonuna kadar gideriz sağlıkla...
Ay inşallah cnm yakında güzel haberler alırız senden de kaç gün var? Benim de düşük varya ondan tedirginim. inşallah huzurla ve sağlıkla devam eder.Insallah kuzum bende buraya ocak annesi olarak ilisebilirim insallah banada nasip olmustur insallah canim nasil sevindim senin adina anlatamam gozumden yas akti mutluluktan uzun zamandir ozelden yazisiyoruz benimsemisim seni demek sanki kendin hamile kaldim ay herseye gozumden yas akar oldu
Hoşgeldin cnm ben de aralıkta ilk gebeliğim düşükle sonuçlandi.. batım bugün ama yumurtlamama göre 1-2 gün sonra olabilir. silik çıktı içime bir umut geldi.. ilk seferinde iştah artımı, uyku modu, göğüste sızı ve kasıkta batma vardı.. aynısını beklerken bunda.. uyku modu, halsizlik, ve yumurtlamadan beri regl gibi kasık ağrısı ve bel ağrısı vardı..Selam kizlar bende aralikda bir düşük birde geçen ayda kimyasal yaşadım ve şimdi çok şiddetli bel agriis ve adet olcak misim gibi karin ağrısı oluyor hafif ve akıntı coktu test yaptım 2 gün önce silik cıktı dub tekrar yaptım 4 gün varken kenara bıraktım sonra baktim tekrar 2 çizgi çıkmıştı kırmızıya yakın di rengi salı günü regli olmazsam bat günümde çarşamba kan vercem .. hayırlısı olsun herşeyin sağlıklı bebeklerimiz olur inşallah
Canım hayırlı olsun bebisin sağlıcakla alırsın insallah kucağına hastaneye gittinmiGüzel anneler ve anne adayları hepiniz şimdiden hoşgeldiniz :) hamileliğini yeni öğrenenler, hamile olmayı isteYenler, bebek düşünenler gelin beraber bekleyelim meleklerimizi. Belirtilerimizi, sorunlarımızı paylaşalım beraber çözüm bulalım. Stresimizden uzaklaşalım. Hamilelik sürecine beraber alışıp hazırlanalım. Alışverişlerimizi, doktor önerilerimizi, hafta hafta gelişmelerimizi beraber paylaşalım. Bebişlerimize aldığımız şeyleri, yaptığımız yapacağımız güzel fikirleri paylaşalım. hadi gelin.
Ben bugün ilk test yaptımbe silikte olsa 2. cizgi çıktı batım bugün ama yumurtlamaya göre 1-2 gün sonra olabilir. sizler kaçıncı gebeliğiniz? Düşüğünüz var mı?
İlk kalp atışlarını, ilk tekmelerinivb beraber paylaşalım.
Güzel şeyler paylaştıkça büyür.
2018 e yeni anne olarak girecek olan arkadaşlar yada anne olarak girmeyi planlayan arkadaşlar toplanalım ve hem birbirimizin fikirlerinden bilgilerinden istifade edelim;hemde duygularımızı paylaşıp birbirimize yardımcı olalım kızlar...
Tüm 2018 Ocak*Şubat anne adaylarına sağlıklı sorunsuz bir hamilelik dönemi ardından bebişlerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.
Ay inşallah canım güzel haberlerini alırızO zaman bende varımmm bat 23 mayıs insallah bu ay bende anne adayı olurumm
yok canım ayın 15 ine kadın doğumdan randevu aldım.. damarlarım ince kan verip durmayayım dedim. o zamana kadar inşallah yolunda giderse veririrm diyorum..Canım hayırlı olsun bebisin sağlıcakla alırsın insallah kucağına hastaneye gittinmi
Aynen bende 4 gundur kalkiyorum yatakdan belim çok ağrıyor temizlik yaparken akıntım daha çoğalıyor bugünde hafif batma oluyor solda bel akıntı ve kasik ağrısı suanlik birşey yok çarşamba tam öğrenicem kan da varmı yok muHoşgeldin cnm ben de aralıkta ilk gebeliğim düşükle sonuçlandi.. batım bugün ama yumurtlamama göre 1-2 gün sonra olabilir. silik çıktı içime bir umut geldi.. ilk seferinde iştah artımı, uyku modu, göğüste sızı ve kasıkta batma vardı.. aynısını beklerken bunda.. uyku modu, halsizlik, ve yumurtlamadan beri regl gibi kasık ağrısı ve bel ağrısı vardı..
Anladım canim insallah herşey gönlünce olur karar verebildinmi hastaneyeyok canım ayın 15 ine kadın doğumdan randevu aldım.. damarlarım ince kan verip durmayayım dedim. o zamana kadar inşallah yolunda giderse veririrm diyorum..
1-2 gündür çok ayakta kalınca ağrı artıyor diğer zamanlarda ara ara..Aynen bende 4 gundur kalkiyorum yatakdan belim çok ağrıyor temizlik yaparken akıntım daha çoğalıyor bugünde hafif batma oluyor solda bel akıntı ve kasik ağrısı suanlik birşey yok çarşamba tam öğrenicem kan da varmı yok mu
ilk devlete gideyim dedim epey kan testi yapıyorlar ilgisi azsa birde özele bakacağımAnladım canim insallah herşey gönlünce olur karar verebildinmi hastaneye
Hoşgeldin cnm hayırlı olsun bu 2. bebek o zamanbnde 3 maysta hamle oldgmu ogrendm adet 1 gun kala kan verdm hamle cktm bnmde arlkta dsgm olmstu oglm var zaten 1tane 24 aylk