- 18 Mayıs 2017
- 1.134
- 2.080
Daha iyi oluyormuş herhalde ama illa da öyle olacak diye bişey yok. Ben sıkışık falan değildim. Gayet de rahat gördü.
Mrb hamile anne adayları rabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin bu mübarek ayda dualarınız kabul olsun. bnde hamileyim ama size sorum yengem için.. bugun doktora gitti ikizlere hamileymiş ama 4 haftalık gözükmüş normal hesaplarımıza göre 6 + 4 olması gerekiyor bide karından görememiş alttan bakmış keseyi görebilmek için.. bu ikinci gebeliği ilki 12 haftalıkken kaşbi durdu..sizce sorun varmıdır sağlıksız bi gebelikmidir.
geç döllenme olabilir benimde 10 gün geriden geliyoMrb hamile anne adayları rabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin bu mübarek ayda dualarınız kabul olsun. bnde hamileyim ama size sorum yengem için.. bugun doktora gitti ikizlere hamileymiş ama 4 haftalık gözükmüş normal hesaplarımıza göre 6 + 4 olması gerekiyor bide karından görememiş alttan bakmış keseyi görebilmek için.. bu ikinci gebeliği ilki 12 haftalıkken kaşbi durdu..sizce sorun varmıdır sağlıksız bi gebelikmidir.
Evet benim drum sıkısık bakti karindanKızlar karından ultrason bakılması için su içip sıkışmak gerekiyor mu?
Iyi aksamlar arkadaslar bende bugun bebisi gordum kalp atisini duydum cok sukur son adetime gore 5+6 ama ultrasona gore 6+1 deyim
Sagolasin insallahh canim cok duygulandimİyi akşamlar Allah tamamına erdirsin ben de çarşamba duyarım inşallahhh
Cok sagol. O zaman az da olsa sıkışmaya çalışırım zaman kaybetmemiş olurum. Nasilsin nasil gidiyo
Evet olabilir. İyiyim çok şükür. Trabzonda zaman daha kolay geçiyor. Perşembe dr a gidicem işte. Hayırlısı bakalım. Senin nasıl gidiyor? Sen de çarşamba gidecektin dr a herhalde di mi?
bende duydum bunu net çıkması için ama gerçeklik payını bilmiyorum cnm denemedimKızlar karından ultrason bakılması için su içip sıkışmak gerekiyor mu?
Net bir şey söylemek zor ama benimde satla ultrason arasında 1 hafta var.. birde ikiz olduğu için daha küçük olabilir bir sonraki kontrolde büyüme normalse ona göre karşılaştırır sanırım doktor...Mrb hamile anne adayları rabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin bu mübarek ayda dualarınız kabul olsun. bnde hamileyim ama size sorum yengem için.. bugun doktora gitti ikizlere hamileymiş ama 4 haftalık gözükmüş normal hesaplarımıza göre 6 + 4 olması gerekiyor bide karından görememiş alttan bakmış keseyi görebilmek için.. bu ikinci gebeliği ilki 12 haftalıkken kaşbi durdu..sizce sorun varmıdır sağlıksız bi gebelikmidir.
Maşallah cnm ilk defa önde olan biri oldu. sağlıkla al inşallah eline..Iyi aksamlar arkadaslar bende bugun bebisi gordum kalp atisini duydum cok sukur son adetime gore 5+6 ama ultrasona gore 6+1 deyim
Duyarsın inşallah canım ben de bugün devlete gideceğim ilk gittiğimde kalp sesini duyamamıştı ertesi hafta özelde duymuştum. Bakalım kan sonuçları çıkacak bugün devlete yarın da özele göstereceğim ama doktorlarımdan pek memnun değilim..inşallah tayinimiz çıkarda doğumu memlekette yaparım..Teşekkür ederim mide bulantilari tüm enerjimi alıyor işim olmadığında hemen yatıyorum. Evet çarşamba günü gideceğim ama çok endişeliyim ya kalp atışını duymazsam diye korkuyorum
Duyarsın inşallah canım ben de bugün devlete gideceğim ilk gittiğimde kalp sesini duyamamıştı ertesi hafta özelde duymuştum. Bakalım kan sonuçları çıkacak bugün devlete yarın da özele göstereceğim ama doktorlarımdan pek memnun değilim..inşallah tayinimiz çıkarda doğumu memlekette yaparım..
Mide bulantıları bende de başladı epey zorluyor işde bakalım..
devlette çok ilgilenirler mi bilmiyorum cnm yarın 10.5 ta özeldeki doktoruma gideceğim...İnşallah çıkar tayininiz biz de o da yok çakılı kadro. Sadece 6 aylığına gorevlendirme alabiliyor. Hastaneden çıkınca bizi de bilgilendir. Güzel haberlerinle inş
Teşekkür ederim mide bulantilari tüm enerjimi alıyor işim olmadığında hemen yatıyorum. Evet çarşamba günü gideceğim ama çok endişeliyim ya kalp atışını duymazsam diye korkuyorum
devlette çok ilgilenirler mi bilmiyorum cnm yarın 10.5 ta özeldeki doktoruma gideceğim...
Merhaba hanımlar bende şubat annesiyim 4+5 gunluk gebeyim eczaneden aldığım test çubuklarıyla yaptım sadece kan testi felan hiç birini yapmadım, haftaya doktora gidicem acaba ozaman kadar beklememde sakınca olur mu?