Amin canim hosbuldum cok tesekkur ederimHoşgeldin aramıza ...sağlıkla al eline inşallah cnm..
Amin canim hosbuldum cok tesekkur ederimHoşgeldin aramıza ...sağlıkla al eline inşallah cnm..
Cok sukur olmadi suanlik ama midem pek rahat degil fazla bisey yiyemiyorumsizin de bulanti ve kusmaniz var mibaby baby
Gittim cnm kan değerlerimde sıkıntı yok 1 ay sonra görüşelim dediler.. sizde durum nasıl?
Ben de çok merak ettim. İnşallah her şey yolundadır. Senin randevun kaçtaydı canım?
Yok cnm şükür iyiyim yolunda herşey...göreve gidiyorum bu aralar ofiste olmayınca yazamadım akşama nakavt moddayım zaten.
İnşallah yolundadır cnm haber ver bize deAy çok şükür. Haber vermeyince merak ettik. Çok sevindim her şeyin yolunda olmasına.
Ben de yarın sabah gidicem işte. Bakalım bizde de her şey yolundadır inş
Doktor sorunum benimde devam ediyor bakalım ne olacak.. hakkımızda hayırlısı. bence herhangi bir devlette ki kadın doğuma git testleri yapıyorlar en azından elinde olur cnmÇok şükür bebişi gördüm kalp atılışı duymadım ama ekranda gördüm. Ultrason öyle kötü ki karnımdan göremedi. Bi de bu cihazda 10 haftadan önce ses dinlenmiyormuş.
Bana 5 hafta sonra il merkezine git ikili test yaptır dedi. Toksoplazmayı sorunca gitmişken onu da yaptır bari dedi. Kadını yolacaktım valla 3 aylık olduktan sonra ne diye yaptırcam daha. Böyle rahatlık olamaz ya. Eğer bana yapmadığı testlerden dolayı bebeğime bişey olursa mahkemelerde süründürcem onu. Şimdi doktor arıyorum ama özele güvenmiyorum devlet çok uzak..
Çok şükür bebişi gördüm kalp atılışı duymadım ama ekranda gördüm. Ultrason öyle kötü ki karnımdan göremedi. Bi de bu cihazda 10 haftadan önce ses dinlenmiyormuş.
Bana 5 hafta sonra il merkezine git ikili test yaptır dedi. Toksoplazmayı sorunca gitmişken onu da yaptır bari dedi. Kadını yolacaktım valla 3 aylık olduktan sonra ne diye yaptırcam daha. Böyle rahatlık olamaz ya. Eğer bana yapmadığı testlerden dolayı bebeğime bişey olursa mahkemelerde süründürcem onu. Şimdi doktor arıyorum ama özele güvenmiyorum devlet çok uzak..
Bende devlete gidicem haftaya çarşamba 6 haftalıknolmuş oluyor. Çok iş yaptığımda kasıklarımda ağrı oluyor dinlenince geçiyor. Birde Benin çok akıntım oluyor normalde akıntım fazla olmazdı sizde de oluyor mu? Bu arada ben oruç tutabilirim bi sorun olmuyor bana
Kalp atışı ile beta hcg ilişkisini biliyor musunuz? Hcg kaç olduğunda duyulur kalp atışı.
Hcg yi bilmiyorum ama genel olarak 6-9 haftaları arasında duyuluyor.
Onu biliyorum da hcg ile bağlantılı mı merak ettim? Hesap yapmayı severim de
Kese göründükten sonra bi sıkıntı yoksa hcg ye bakmıyorlar genelde. Yoksa hesap yapmayı ben de çok severim
Takip ediyorum konuyu nasipse ben de Şubat annesi olacağımKalp atışı ile beta hcg ilişkisini biliyor musunuz? Hcg kaç olduğunda duyulur kalp atışı.
Takip ediyorum konuyu nasipse ben de Şubat annesi olacağım17 bin ve üzeri diye biliyorum 5 bin lerde kese net görünüyor..
hcg kısmını bilmiyorum ben ilk gebeliğimde kalp atışını duymuştum sonra niye bakıldığını hatırlamıyorum ama 11 binlerdeydi. Haftayı bebiş görününce daha net belirliyo doktor. Benimde geç döllenme baya 10 gün geriden geliyoruz sata göreKese için gittiğimde de bakmadı doktor bende. Hcg bakılmayacak biliyorum ama tahmini hcg hesabı yapıyorum gideceğim muayenede kese görünür mü diye? Usg de haftam görünmedi ve baya geç döllenme yaşadığım içinhesaplar karışıyor.
canım ben ilaç kullanmıyorum. Bulantı için ilaçlar varmış ama doktorum da idare edebiliyosan alma dedi. Ama son bi kaç gündür çok zorluyo. Sadece folik asit içiyorum unutmazsam :) folik bulantı yapmaz bence ama bilemedim yine de