Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Gittim cnm kan değerlerimde sıkıntı yok 1 ay sonra görüşelim dediler.. sizde durum nasıl?

Ay çok şükür. Haber vermeyince merak ettik. Çok sevindim her şeyin yolunda olmasına.
Ben de yarın sabah gidicem işte. Bakalım bizde de her şey yolundadır inş:110:

Ben de çok merak ettim. İnşallah her şey yolundadır. Senin randevun kaçtaydı canım?

Yok cnm şükür iyiyim yolunda herşey...göreve gidiyorum bu aralar ofiste olmayınca yazamadım akşama nakavt moddayım zaten.

Çok şükür bebişi gördüm kalp atılışı duymadım ama ekranda gördüm. Ultrason öyle kötü ki karnımdan göremedi. Bi de bu cihazda 10 haftadan önce ses dinlenmiyormuş.
Bana 5 hafta sonra il merkezine git ikili test yaptır dedi. Toksoplazmayı sorunca gitmişken onu da yaptır bari dedi. Kadını yolacaktım valla 3 aylık olduktan sonra ne diye yaptırcam daha. Böyle rahatlık olamaz ya. Eğer bana yapmadığı testlerden dolayı bebeğime bişey olursa mahkemelerde süründürcem onu. Şimdi doktor arıyorum ama özele güvenmiyorum devlet çok uzak..

Çok şükür bebişi gördüm kalp atılışı duymadım ama ekranda gördüm. Ultrason öyle kötü ki karnımdan göremedi. Bi de bu cihazda 10 haftadan önce ses dinlenmiyormuş.
Bana 5 hafta sonra il merkezine git ikili test yaptır dedi. Toksoplazmayı sorunca gitmişken onu da yaptır bari dedi. Kadını yolacaktım valla 3 aylık olduktan sonra ne diye yaptırcam daha. Böyle rahatlık olamaz ya. Eğer bana yapmadığı testlerden dolayı bebeğime bişey olursa mahkemelerde süründürcem onu. Şimdi doktor arıyorum ama özele güvenmiyorum devlet çok uzak..
Doktor sorunum benimde devam ediyor bakalım ne olacak.. hakkımızda hayırlısı. bence herhangi bir devlette ki kadın doğuma git testleri yapıyorlar en azından elinde olur cnm

Bende devlete gidicem haftaya çarşamba 6 haftalıknolmuş oluyor. Çok iş yaptığımda kasıklarımda ağrı oluyor dinlenince geçiyor. Birde Benin çok akıntım oluyor normalde akıntım fazla olmazdı sizde de oluyor mu? Bu arada ben oruç tutabilirim bi sorun olmuyor bana

Hadi gözün aydın canım duyamasan da görmüşsün çok şükür kalp atışını. Küçük yerlerde dr çok sıkıntı maalesef. Toksoplazma testini bazı dr lar hamile kalmadan yapılması lazım diyorlar. Dr lar da farklı farklı. Ben ikisinde de sonradan yaptırmıştım gerçi. Bakalım yarın hülya hanım ne diyecek bu testlerle ilgili. Hayırlısı artık.

Bende devlete gidicem haftaya çarşamba 6 haftalıknolmuş oluyor. Çok iş yaptığımda kasıklarımda ağrı oluyor dinlenince geçiyor. Birde Benin çok akıntım oluyor normalde akıntım fazla olmazdı sizde de oluyor mu? Bu arada ben oruç tutabilirim bi sorun olmuyor bana

Akıntı ilk zamanlarda vardı ama şu an yok denecek kadar az. Bilmiyorum normal mi? Benim de olmaması kafama takılıyor. İnşallah ikisi de normaldir.
Ben oruç tutamıyorum ama sıkıntı olmasa tutardım. İftardan sonra bol su tüketmeye çalış. Yediğine içtiğine dikkat edersen sıkıntı olmaz inşallah.

Kese göründükten sonra bi sıkıntı yoksa hcg ye bakmıyorlar genelde. Yoksa hesap yapmayı ben de çok severim :KK49:

Kese için gittiğimde de bakmadı doktor bende. Hcg bakılmayacak biliyorum ama tahmini hcg hesabı yapıyorum gideceğim muayenede kese görünür mü diye? Usg de haftam görünmedi ve baya geç döllenme yaşadığım için :KK43: hesaplar karışıyor.

Takip ediyorum konuyu nasipse ben de Şubat annesi olacağım :KK66: 17 bin ve üzeri diye biliyorum 5 bin lerde kese net görünüyor..

1000 üzeri vajinal usg ile kese görülüyor. İki güne iki katı artış ile pazartesi 1060 gibi bir şey olmalı iken değerim keseyi gördük.

17 bin olunca yine bu hesapla gideceğim tarihte kalp atışı görülmesi gerekir. Gibi...

Yani İnşallah. Rabbim nasip ederse.

Teşekkür ederim cevap için. Sizinle tarihlerimiz yakın siz gördünüz mü keseyi?

Kese için gittiğimde de bakmadı doktor bende. Hcg bakılmayacak biliyorum ama tahmini hcg hesabı yapıyorum gideceğim muayenede kese görünür mü diye? Usg de haftam görünmedi ve baya geç döllenme yaşadığım için :KK43: hesaplar karışıyor.
hcg kısmını bilmiyorum ben ilk gebeliğimde kalp atışını duymuştum sonra niye bakıldığını hatırlamıyorum ama 11 binlerdeydi. Haftayı bebiş görününce daha net belirliyo doktor. Benimde geç döllenme baya 10 gün geriden geliyoruz sata göre

hangi ilaçları kullaniyosunuz baby baby baby baby BlueSpace BlueSpace benim çok fazla bulantim var folbiol kullaniyor musunuz merak ettim onu kullandigimda daha fazla oluyor
canım ben ilaç kullanmıyorum. Bulantı için ilaçlar varmış ama doktorum da idare edebiliyosan alma dedi. Ama son bi kaç gündür çok zorluyo. Sadece folik asit içiyorum unutmazsam :) folik bulantı yapmaz bence ama bilemedim yine de

X