- 10 Şubat 2016
- 1.267
- 1.241
Hayırlı olsun paşanKızlar bugün doktora gittim. İkili için kan verdim. Doktor %90 erkek dedi ama test sonuçlarını almaya gidince tekrar bakarız kesinleştiririz dedi. Sanırım ocakta hep erkek anneleri var :)
3 erkek değil mi kız kimin Kızı duymadım kimseden sankibu sene ocak erkek senesi mi olacak acaba. 5 erkek varsa 1 kiz cikiyor.
3 erkek mi oldu :) ben iki sandım. Böyle olmaz bu yazmamız lazım bunları :)3 erkek değil mi kız kimin Kızı duymadım kimseden sanki
sağol canım sağlıkla kucağımıza alalım inşallahHayırlı olsun paşan
benimde soldaydı hatta denildi ya kese içinde sağa yakınsa kız diye, o da sağa yakın ama bugün erkek çıktı :)Ben kız hissediyorum sanki Ama kesede bebek solda duruyor hayırlısındayım bi an önce gelsin o gunler
Anlamadım senin ki kese içimde solda mı sağda mısağol canım sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
benimde soldaydı hatta denildi ya kese içinde sağa yakınsa kız diye, o da sağa yakın ama bugün erkek çıktı :)
Aynen bende anlamadım :) sağ mı sol musağol canım sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
benimde soldaydı hatta denildi ya kese içinde sağa yakınsa kız diye, o da sağa yakın ama bugün erkek çıktı :)
Sen bizden daha önce hissedersin bence. İkinciler öyleymişKzlr bnde pazrtesi 14 hftlk olcm suan harektlnme hssettm gbi atma dgl harektlnme oglmda pek htrlmyrm untmusum olblr mi acba suan hssetmm
Oglmdada 3bucuk aylktm hssettm ama unutmusum :) ama harektlnmedr kesn cnku atma seklnde dgl alt krnda hrektlnme gecen gnde sagtarafmdn sislik oldu snra baktm dgstrdi yerni bebisimSen bizden daha önce hissedersin bence. İkinciler öyleymiş
Ne güzel ben daha hissedemedim:)Oglmdada 3bucuk aylktm hssettm ama unutmusum :) ama harektlnmedr kesn cnku atma seklnde dgl alt krnda hrektlnme gecen gnde sagtarafmdn sislik oldu snra baktm dgstrdi yerni bebisim
Hssedersn insllh cnm kucgnda almk nasp olr hepmzn aminNe güzel ben daha hissedemedim:)
Amin inşallah canımHssedersn insllh cnm kucgnda almk nasp olr hepmzn amin
Kzlr bnde pazrtesi 14 hftlk olcm suan harektlnme hssettm gbi atma dgl harektlnme oglmda pek htrlmyrm untmusum olblr mi acba suan hssetmm
Hareketti zaten tekme dgldi bklm hyrlsiBen de kızımda 13 haftalıkken hissetmiştim. Olabilir yani.
bebek benim sol tarafımda duruyodu başta. Soldan yumurtlamışım yani. Solda kız sağdaysa erkek derler. Bundan ayrı kese içindeki yeri muhabbetini burada okuduktan sonra hemen ultrason fotoğrafına baktım kese içinde de sağda duruyodu. Kim yazdı hatırlamıyorum kese içinde sağa yakınsa kız demişti biri. Her ikiside tutmadı yani bende :)Anlamadım senin ki kese içimde solda mı sağda mı