- 10 Şubat 2016
- 1.267
- 1.241
Olabilir :) sıralamayı da yazalım kaç kişiyiz falan :)olabilir cnm cinsiyet ve şehir bilgilerini de yazabiliriz tam tablo oluşturmasını bilmiyorum bi bakayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilir :) sıralamayı da yazalım kaç kişiyiz falan :)olabilir cnm cinsiyet ve şehir bilgilerini de yazabiliriz tam tablo oluşturmasını bilmiyorum bi bakayım
Ayy çok heyecanlııııı :))))Kızlar bugün bende doktora gittim 2 li test için çok şükür ense kalınlığı iyi dedi burun kemiği de oluşmuş kan verdim.. doktor cinsiyet için ilk kız dedi sonra erkeğe benziyor dedi.. net söylemek için çok uğraştı ama bağdaş kurup kapamış bizimki bi türlü açmadı kan sonuçları çıkınca bir daha bakacak
Anladım canım sağol cevapladığın içinYok canım vajinal değil karından baktı
Bişey olmaz Allah'ın izniyle korkma. Kısmetinde varsa doğacak o bebek sağlıkla :) Bende kullanacaktım bilmiyordum iyiki yazdın.Merhabalar kizlar uzun zmandir yazamadim ben ultrasona gore 10 haftalık oldum hepimiz icin heyecanla zman geciyor ben farkinda olmadan kol ve bacaklarima tuy dokucu kullandim ama sonra netten araştırdım ki zararliymis bir kere kullandim daha da hamilelik boyunca kullanmam bebise zarar vermemistir degil mi icim hic rahat degil taktim kafama
Insallah bende bilmeden kullandim Allah im korusun bebislerimiziBişey olmaz Allah'ın izniyle korkma bende kullanacaktım bilmiyordum iyiki yazdın.
Amin canım benim.. neden takvim eklememişsinInsallah bende bilmeden kullandim Allah im korusun bebislerimizi
Eklendi canim 06.02.2018 var listedeAmin canım benim.. neden takvim eklememişsin
Yok canım o değil. Yazdığımız mesajların altında var ya bak hepimizde çıkıyor kaç haftalık falan. Aşağıda hamilelik takvimini ekleyin var oraya tıkla sende ekleyebilirsin.Eklendi canim 06.02.2018 var listede
Bakalım canım benimkide öle kesede sola yakınBizim bebiş sola yakın. Bakalım tutacak mı?
Canım benım baktığım kese değil kesenin içinde ki bebek sağda m sol da mı? Ama 7-8-9 haftalık ultrasonda olması lazımmısBende keseden için şey die duymuştum kendinize göre kalp tarafında olursa kese kız diğer tarafta olursa erkektir die benim de sağ tarafımda kese doktor da %90 erkek demişti
İlk bebeğin mi canım hayırlısı olsun canım kaç haftalıkken söylediBu arada benim içim hiç rahat değil kızlar şu saat oldu uyuyamıyorum doktorun yanlış bakma olasılığını düşünüyorum insanlar aklımı çok kurcalıyor bir arkadaşım bize de %90 erkek demişlerdi ama bak kızımız oldu falan dedi evet biliorum onlarda öle oldu die bende de öle olmicak ama ne biliim aynı doktor olunca içim huzursuz oldu çocuğu da sürekli ultrasyon manyağı yapmak istemiorumoffff
Bu arada benim içim hiç rahat değil kızlar şu saat oldu uyuyamıyorum doktorun yanlış bakma olasılığını düşünüyorum insanlar aklımı çok kurcalıyor bir arkadaşım bize de %90 erkek demişlerdi ama bak kızımız oldu falan dedi evet biliorum onlarda öle oldu die bende de öle olmicak ama ne biliim aynı doktor olunca içim huzursuz oldu çocuğu da sürekli ultrasyon manyağı yapmak istemiorumoffff
Teşekkür ederim cerenkar beni de listeye ekleHoşgeldin cnm
solaaaa yakın olunca kız mı erkek mi oluyordu saglıkla gelsinler de insallahBakalım canım benimkide öle kesede sola yakın
Ekledim cnm[/QUOTE beni de eklerimisin @cerenkar
Bende haftaaya çarşamba gidicem inşallah dualarınınızı eksik etmeyinNe güzel cnm benim o kadar net değildi ama parmakları görünüyordu
Sola yakın erkek mişTeşekkür ederim cerenkar beni de listeye ekle
solaaaa yakın olunca kız mı erkek mi oluyordu saglıkla gelsinler de insallah