- 7 Temmuz 2017
- 668
- 1.230
- 37
Daha cinseyetler net değil ama her an hersey değişebilir bencebu sene ocak erkek senesi mi olacak acaba. 5 erkek varsa 1 kiz cikiyor.
Hiç birsey anlayamadım bu tahminlerden arkadaslardan kacırdım muhabbeti sanırm bize göre mi ultrasona göre mi değerlendiriyorsunuz allahım sağlıkla gelsinlerdencok şükür azıcık cinsiyet üzerine konusunca da hemen korkuyorum ya.Bakalım canım benimkide öle kesede sola yakın
Hoşgeldin canım hadi hayırlısı insallahSelam kizlar bende 2018 Ocak da doğum yapacağım inşallah
Whatsup grubumu kursak napsak yadaaaa böle kopmalar oluyor yakından takipsağol canım sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
benimde soldaydı hatta denildi ya kese içinde sağa yakınsa kız diye, o da sağa yakın ama bugün erkek çıktı :)
Canim daha kendi tam oluşmamış nasıl cinsiyet belli olsun :)Kızlar benim bebiş bu daha küçük muhabbette çok karışmış tam anlamadım fikri olan varmı cinsiyet hakkında Eki Görüntüle 2018376
Amin inşallah canım. Sonra isimleri paylaşırız birbirimizle :) fikir olur :)Aynen surda bir aya hepimizinki belli olucaaakk rabbim herkesin gönlüne göre versin hepsi sağlıkla gelsin inşallah
Neden korkuyorsun canımHiç birsey anlayamadım bu tahminlerden arkadaslardan kacırdım muhabbeti sanırm bize göre mi ultrasona göre mi değerlendiriyorsunuz allahım sağlıkla gelsinlerdencok şükür azıcık cinsiyet üzerine konusunca da hemen korkuyorum ya.
Ekrandan mı çektin ultrasın kagıtında kesenin içinde sağdaysa kız solduysa erkek miş bence bilmiyorum sitede okudumKızlar benim bebiş bu daha küçük muhabbette çok karışmış tam anlamadım fikri olan varmı cinsiyet hakkında Eki Görüntüle 2018376
Canım sen ne zaman gidiyorsun doktora 13. Haftalıkmış seninde yakında öğrenirsin zatemKızlar boşverin bu sağ sol hikayelerini bence. Görmediniz mi arkadaşta ikisi de tutmamış. Bende çok merak ediyorum ama elden bişey gelmez beklemekten başka. Sabredin o günleri de görcez inşallah :)
Aminnn inşAynen surda bir aya hepimizinki belli olucaaakk rabbim herkesin gönlüne göre versin hepsi sağlıkla gelsin inşallah
Ne bileyim öle bi iç ses işte cinsiyete kadar sağlıklı olması sonucta daha önemliii rabbim birde bununla sınarr diye oyüzden rabbim ne verirsee bize kabulumuzz.Neden korkuyorsun canım
Aynen keyifli sohbetler olucak kesinAynen cinsiyetleri teker teker anlaşılır sonra isim konusunu konuşuruz
Ben 14 hftlgm 58 kiloyla hamle kaldm 56 kiloyum 2 kilom gtti hcbrsey yiyemym mgdemdn dolyi sukur brz iyi oldm ama ynde istahszlk varKilo durumu nedir arkadaslar 12.haftayi bitirenler yani ilk trimestr dönemi kac kilo alarak kapattı veya hiç almadımı bunun üzerine konusabiliriz veya kim ne kadar aldı mevcut durum