Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ayy çok heyecanlııııı :))))

Bişey olmaz Allah'ın izniyle korkma. Kısmetinde varsa doğacak o bebek sağlıkla :) Bende kullanacaktım bilmiyordum iyiki yazdın.

Bende keseden için şey die duymuştum kendinize göre kalp tarafında olursa kese kız diğer tarafta olursa erkektir die benim de sağ tarafımda kese doktor da %90 erkek demişti

Bu arada benim içim hiç rahat değil kızlar şu saat oldu uyuyamıyorum doktorun yanlış bakma olasılığını düşünüyorum insanlar aklımı çok kurcalıyor bir arkadaşım bize de %90 erkek demişlerdi ama bak kızımız oldu falan dedi evet biliorum onlarda öle oldu die bende de öle olmicak ama ne biliim aynı doktor olunca içim huzursuz oldu çocuğu da sürekli ultrasyon manyağı yapmak istemiorumoffff

Bende keseden için şey die duymuştum kendinize göre kalp tarafında olursa kese kız diğer tarafta olursa erkektir die benim de sağ tarafımda kese doktor da %90 erkek demişti
Canım benım baktığım kese değil kesenin içinde ki bebek sağda m sol da mı? Ama 7-8-9 haftalık ultrasonda olması lazımmıs

İlk bebeğin mi canım hayırlısı olsun canım kaç haftalıkken söyledi

Canım ultrasonun bebeğe bir zararı yok ama için niye rahat değil ki. Ben de çok merak edip heyecanlanıyorum ama kız deyip erkek çıkması veya tam tersi olması umrumda değil. Kıyafet alışveriş renk açısından mı diyorsun?
Ben erkek de olsa kız da olsa mavi pembe kıyafet almayı düşünmüyorum zaten. Çocuğumu doğar doğmaz kalıba sokmak istemiyorum. Yeşil sarı beyaz kırmızı renk renk alacağım.
Mesela kız çocuklarının herşeyinin pembe olması bence ürkünç.. Erkek çocuklarının bu kız rengi diye pembeye elini sürmemesi falan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…