kimse kız olsun erkek olsun diye konuşmuyorki. Cinsiyet öğrenenler haber veriyo merak edenler soruyo o kadar. Yoksa eminim herkes sağlıklı uzun ömürlü evlatlar istiyodur. Ocak ayında bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. O kadar zor bir süreçti ki şu anda tek duam sağlıkla kavuşmak. Kimseye söyleyemiyorum hamileyim diye ama buradan konuşmak hoşuma gidiyor açıkçası...Ne bileyim öle bi iç ses işte cinsiyete kadar sağlıklı olması sonucta daha önemliii rabbim birde bununla sınarr diye oyüzden rabbim ne verirsee bize kabulumuzz.
Ayın 17 si gitmeyi düşünüyorum canım. Ultrasonda bir hafta geri görünüyor ama fark zamanla kapanıyormuş. Kapanmışsa belki de gösterir kendini :)Canım sen ne zaman gidiyorsun doktora 13. Haftalıkmış seninde yakında öğrenirsin zatem
Ben 8 kilo vererek kapattımKilo durumu nedir arkadaslar 12.haftayi bitirenler yani ilk trimestr dönemi kac kilo alarak kapattı veya hiç almadımı bunun üzerine konusabiliriz veya kim ne kadar aldı mevcut durum
Hahahah evet bezelye kadar daha bi şansımı deneyim dedimCanim daha kendi tam oluşmamış nasıl cinsiyet belli olsun :)
Gönlünden geçenin olmasını dilerim :)Hahahah evet bezelye kadar daha bi şansımı deneyim dedim
Ekrandan mı çektin ultrasın kagıtında kesenin içinde sağdaysa kız solduysa erkek miş bence bilmiyorum sitede okudum
Gönlünden geçenin olmasını dilerim :)
Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin insallahh ..hepimiz öle inankii kucağımıza alana kadar da korkumuz daim..kimse kız olsun erkek olsun diye konuşmuyorki. Cinsiyet öğrenenler haber veriyo merak edenler soruyo o kadar. Yoksa eminim herkes sağlıklı uzun ömürlü evlatlar istiyodur. Ocak ayında bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. O kadar zor bir süreçti ki şu anda tek duam sağlıkla kavuşmak. Kimseye söyleyemiyorum hamileyim diye ama buradan konuşmak hoşuma gidiyor açıkçası...
Ooooo sen nekadar çok vermişşin mide bulantıncok fazlaydı demekkiBen 8 kilo vererek kapattım
Hemde çok şu ara yok denecek kadar az ama bitmedi tam anlamıyla..Ooooo sen nekadar çok vermişşin mide bulantıncok fazlaydı demekki
Ben 75 kiloyum hiç alamadım ama bu aralar miğdem çok bulanıyor ama istifra yapamıyorum bu dahada kotuKilo durumu nedir arkadaslar 12.haftayi bitirenler yani ilk trimestr dönemi kac kilo alarak kapattı veya hiç almadımı bunun üzerine konusabiliriz veya kim ne kadar aldı mevcut durum
BenAnlıyorum ben de tam aranızdaydımm sanırm hep cok bulantım vardı hiç cıkarmıyorda değildm sadece sabahları benim derdim kokuylaydı sanırm herkese kolay hamilelikler nasip etsinn rabbim ya cook cok kötü olanları var gercekten
En çok su içemiyordum zaten. Aynen geçti çok şükür artık daha iyiyim.Seninde o üc ay zorlu geçmiş bayaa suyu bile cıkaran arkadaslarım var benimde cok sükür attlattın neyseki bundan sonrası dilerimki kolay olur.