Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ocak annesi olarak bir kisi daha var eklenecek herkese merhabalar

Anladım canım vajinal usg değil değil mi

senin belli olur bence cnm doktor bana 14 haftada iyice netleşiyor dedi

Ne güzel cnm benim o kadar net değildi ama parmakları görünüyordu

Kızlar bugün bende doktora gittim 2 li test için çok şükür ense kalınlığı iyi dedi burun kemiği de oluşmuş kan verdim.. doktor cinsiyet için ilk kız dedi sonra erkeğe benziyor dedi.. net söylemek için çok uğraştı ama bağdaş kurup kapamış bizimki bi türlü açmadı kan sonuçları çıkınca bir daha bakacak

Maşallah canım sağlıcakla al kucagına

İyi akşamlar güzel anneler forumda gezinirken bi konuya rastladım gebelik kesesinin konumuna göre sağ sol yani kesenin içinde ki bebeğin konumuna göre cinsiyet belirleme eğer kesenin içinde sağ tarafa yakınsa kız sol tarafa yakınsa erkekmiş? Ama 7-8-9 haftalık ultrason da belli oluyormus sizinkiler kesinin içinde hangi tarafta

Utangaç bebiş demek ki :) kan sonuçları ne zaman çıkacak canım? Bir ay geçmiş miydi kontrolünün üstünden?

Bizim bebiş sola yakın. Bakalım tutacak mı?

Maşallah darısı başıma bizim sonuçlarımız da iyi çıkar inş cnm valla heyecanlandım hemen göstermezse kız diyorlar ama hayırlısı olsun.

Merhabalar kizlar uzun zmandir yazamadim ben ultrasona gore 10 haftalık oldum hepimiz icin heyecanla zman geciyor ben farkinda olmadan kol ve bacaklarima tuy dokucu kullandim ama sonra netten araştırdım ki zararliymis bir kere kullandim daha da hamilelik boyunca kullanmam bebise zarar vermemistir degil mi icim hic rahat degil taktim kafama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…