- 7 Temmuz 2017
- 668
- 1.230
- 37
Ocak annesi olarak bir kisi daha var eklenecek herkese merhabalarInsallah kuzum bende buraya ocak annesi olarak ilisebilirim insallah banada nasip olmustur insallah canim nasil sevindim senin adina anlatamam gozumden yas akti mutluluktan uzun zamandir ozelden yazisiyoruz benimsemisim seni demek sanki ken
din hamile kaldim ay herseye gozumden yas akar oldu
Rüyalarda hep erkek nedensee benimde öleBen ilk kız bebek gördüm sonra ikiz erkek bebek :) çok düşünmekten mi acaba :)
Anladım canım vajinal usg değil değil miSonuçlar 1 hafta sonra çıkıyor. Kan veriyorsun beta hcg ve papp-a değerlerine bakılıyor, ultrasonda da bebeğin ense kalınlığına bakılıyor bir de bildiğim kadarıyla burun kemiğinin oluşup oluşmadığı da önemli canım.
Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah :)Rüyalarda hep erkek nedensee benimde öle
Hayırlı olsun canımKızlar bugün doktora gittim ama ultrasyon doktoruna baktı erkek gördü :) %90 ihtimalle erkek çünkü baya belirgin organı dedi :))))
olabilir cnm cinsiyet ve şehir bilgilerini de yazabiliriz tam tablo oluşturmasını bilmiyorum bi bakayımİlk öğrenen sen oldun yani aramızda :) bence isimlerin karşısına cinsiyetleri de yazalım ne dersiniz kızlar :) her seferinde sormayalım diyecerenkar
Amiiiiiinnnn inşallaaaahhhhAllah herkesin gönlüne göre versin inşallah :)
Ekledim cnmBenide eklermisiniz listeye 15. Şubat doum
senin belli olur bence cnm doktor bana 14 haftada iyice netleşiyor dedihayırlı olsun canım. Benimde c.tesi kontrolüm var belli olur mu acaba diyip duruyoruz eşimle. Hatta nub teorisini duyan var mı bilmiyorum. Burada baya paylaşmışlar bizde en kötü ultrason fotoğrafından bi tahminde bulunuruz diyoruz :)
Ne güzel cnm benim o kadar net değildi ama parmakları görünüyorduBen de ikili test için gittim doktora herşey normal görünüyordu çok şükür minik parmaklarını bile saydım ultrason ekranından, cinsiyetini sordum doktora kız gibi görünüyor ama %100 diyemem daha erken dedibakalım hayırlısı olsun
Hoşgeldin cnmMerhabalar aranıza yeni katıldım .Bu süreci aynı heyecAnı yasayan taşıyan anneler ile paylaşmak istedim
Ekledim cnmOcak annesi olarak bir kisi daha var eklenecek herkese merhabalar
Maşallah canım sağlıcakla al kucagınaKızlar bugün bende doktora gittim 2 li test için çok şükür ense kalınlığı iyi dedi burun kemiği de oluşmuş kan verdim.. doktor cinsiyet için ilk kız dedi sonra erkeğe benziyor dedi.. net söylemek için çok uğraştı ama bağdaş kurup kapamış bizimki bi türlü açmadı kan sonuçları çıkınca bir daha bakacak
Kızlar bugün bende doktora gittim 2 li test için çok şükür ense kalınlığı iyi dedi burun kemiği de oluşmuş kan verdim.. doktor cinsiyet için ilk kız dedi sonra erkeğe benziyor dedi.. net söylemek için çok uğraştı ama bağdaş kurup kapamış bizimki bi türlü açmadı kan sonuçları çıkınca bir daha bakacak
İyi akşamlar güzel anneler forumda gezinirken bi konuya rastladım gebelik kesesinin konumuna göre sağ sol yani kesenin içinde ki bebeğin konumuna göre cinsiyet belirleme eğer kesenin içinde sağ tarafa yakınsa kız sol tarafa yakınsa erkekmiş? Ama 7-8-9 haftalık ultrason da belli oluyormus sizinkiler kesinin içinde hangi tarafta
Yok canım vajinal değil karından baktıAnladım canım vajinal usg değil değil mi
Kızlar bugün bende doktora gittim 2 li test için çok şükür ense kalınlığı iyi dedi burun kemiği de oluşmuş kan verdim.. doktor cinsiyet için ilk kız dedi sonra erkeğe benziyor dedi.. net söylemek için çok uğraştı ama bağdaş kurup kapamış bizimki bi türlü açmadı kan sonuçları çıkınca bir daha bakacak