Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

:emir_bebek:Kızlar benim bebiş bu daha küçük muhabbette çok karışmış tam anlamadım fikri olan varmı cinsiyet hakkında
IMG_2101.PNG

Kızlar boşverin bu sağ sol hikayelerini bence. Görmediniz mi arkadaşta ikisi de tutmamış. Bende çok merak ediyorum ama elden bişey gelmez beklemekten başka. Sabredin o günleri de görcez inşallah :)

Kilo durumu nedir arkadaslar 12.haftayi bitirenler yani ilk trimestr dönemi kac kilo alarak kapattı veya hiç almadımı bunun üzerine konusabiliriz veya kim ne kadar aldı mevcut durum

Kilo durumu nedir arkadaslar 12.haftayi bitirenler yani ilk trimestr dönemi kac kilo alarak kapattı veya hiç almadımı bunun üzerine konusabiliriz veya kim ne kadar aldı mevcut durum
Ben 14 hftlgm 58 kiloyla hamle kaldm 56 kiloyum 2 kilom gtti hcbrsey yiyemym mgdemdn dolyi sukur brz iyi oldm ama ynde istahszlk var

Evet bu dönemde kilo verenler de olabiliyor özellıkle benim koku hassasiyetim oldu midem kötüydü bu hafta en iyi hafta diyebilirim ama bende 54 işe hamile kaldım suan 12.haftamdayım 55 oldum gibi sanki ama

X