Gebeliğe Hazırlık OCAK AYINDA GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Söylediğin iyi oldu sıvı tüketimini.. ay başından beri göğüslerim acıyordu epey dün gece de regl ağrısı gibi agrim oldu dedim regl olucam heralde ama ilk idrar ile yaptim boyle çıktı simdi bekliyorum birazdan yapicam yeniden test dogrulamak icin 🥰🥰
Hadi inşallah yine gör koyu çizgiyi canım benim 🥰

Söylediğin iyi oldu sıvı tüketimini.. ay başından beri göğüslerim acıyordu epey dün gece de regl ağrısı gibi agrim oldu dedim regl olucam heralde ama ilk idrar ile yaptim boyle çıktı simdi bekliyorum birazdan yapicam yeniden test dogrulamak icin 🥰🥰
Silik çıkarsa korkma 2. İdrar oldugu için silik cıkabilir aklında olsun 😘

Çözebilen varmı

Eklentiler

• 1611571350167989765828.jpg
    1611571350167989765828.jpg
    49,1 KB · Görüntüleme: 31
Doktorların kimisinede önce kanda folik asit testi yapıp öyle veriyo gebelikten önce eğer değerler iyiyse onermiyo çünkü fazlasıda zarar veriyormus sadece gebe kalınca 2 3 ay kullanmayı tavsiye ediyo
Dunyada hangi kaynaga bakarsanız bakın gebelik öncesi(enaz 2-3 ay oncesi) folik asid kullanmanız gerekiyor. Cocugun omurgasının sinir sistemlerinin olusmasında hatta gebe kalmada büyük rol oynuyor. Full organık ve yesıllıkle beslenseniz dahi gunluk folik asid oranınız gebelikte yeterli gelmiyor.
Ben 34 yasındayım. Ve ılk bebeğim emin olun kolay hamile kalmamın en buyuk sebebi folik aside balayında baslamıs olmam :)

Gebelıkde degerlere bakılıp vitamin veriliyor dogru ama merak etmeyin kimse folik asit fazlalıgıdan zarar gormuyor .

Dunyada hangi kaynaga bakarsanız bakın gebelik öncesi(enaz 2-3 ay oncesi) folik asid kullanmanız gerekiyor. Cocugun omurgasının sinir sistemlerinin olusmasında hatta gebe kalmada büyük rol oynuyor. Full organık ve yesıllıkle beslenseniz dahi gunluk folik asid oranınız gebelikte yeterli gelmiyor.
Ben 34 yasındayım. Ve ılk bebeğim emin olun kolay hamile kalmamın en buyuk sebebi folik aside balayında baslamıs olmam :)

Gebelıkde degerlere bakılıp vitamin veriliyor dogru ama merak etmeyin kimse folik asit fazlalıgıdan zarar gormuyor .
Folik asidi hamilelik düşünmesek bile kullanmalıyız. vücuda birçok faydası var.. bonadeas bonadeas katılıyorum sana :)

Bat 30 ocak. Sizce normal idrar testleriyle en erken ne zaman öğrenebilirim? Sizler bat dan kaç gün önce gördünüz çift çizgileri?
İlk kaybettiğim gebeliğimde bat günü denemiştim ilk defa. Şuanda biraz sabırsızım
Konuma bakmanı öneririm.

Ben açıkçası o ovulasyon ile pek uğraşamadım Ben Çözene dek zaten hamile kaldım Şöyle düşündüm 2-3 aydır deniyoruz Her şeye dikkat ediyoruz bir sorun olmadığı halde neden hamile kalamıyorum dedim sonra akıntıyi takip ettim bir de benim evlenmeden önce de fark ettiğim bir şey vardı adet bitiminden bir süre sonra göğüslerime sertleşiyordu geri Buda yumurtladığım anlamına gelebilir diye bir de o akabindeki günleri denedim ovu testinde Kopkoyu bir çizgi görmedim ama ikisi eşit renkteydi orta açıklıkdaydı
Biz de eşimle iki aydır deniyoruz ama boşa kürek çekmeden bir yıl olmadan ikimizde muayene olduk çok şükür sorun çıkmadı bu ay ben de daha dikkatli olayım takip edeyim kendimi. Biraz özel olacak ama yumurtladiginizi hissettiğinizde gün aşırı mi denediniz her gün mu

Back