Gebeliğe Hazırlık OCAK AYINDA GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biz de eşimle iki aydır deniyoruz ama boşa kürek çekmeden bir yıl olmadan ikimizde muayene olduk çok şükür sorun çıkmadı bu ay ben de daha dikkatli olayım takip edeyim kendimi. Biraz özel olacak ama yumurtladiginizi hissettiğinizde gün aşırı mi denediniz her gün mu
Hayır 1 ocakla 9 ocak arası 1 er gun arayla denedik. Bazen 2 gun arayla totalde 4 deneme :)

Sağ kasık ağrın felan varmı?? Benim tek belırtım bu şuan. Sağ kasıgım cok ağrıor hatta gece uyandım uyuyamadım ağrısına şimdi hafif
Bende sadece ay basindan beri asiri bi göğüs acisi oldu.. insan vücudunda sinyaller ariyor 😇 umarim cikar sende de i sallahhh 🤲

Beni de ekler misiniz? Bat 30 Ocak, yumurtlama gününden bi kaç gün sonra başlayan ve gittikçe artan göğüs ağrım var, hamile kalan arkadaşları tebrik ediyorum 🙏🌸bekleyenler de umarım güzel haberleri biran önce alır 🙏

Vala benım prolaktin yukselmıs ılac kullandım eşimde sıkıntı yok yumurtlama haftasını ful değerlendirdik ama yine olmamış gibi hissediyorum bi sağ kasık ağrım var

Merhaba kızlar, bu benim ilk girdim oluyor 😊 listeye beni de eklerseniz sevinirim. Uzuun süredir buraları takipteyim. Sanırım 1 yıldır korunmamakla beraber 5 aydır tüm varlığımızla bebek istiyoruz, ovülasyon günlerini kaçırmamaya çalışıyoruz. Pandemi nedeniyle geçtiğimiz Aralık ayında kontrollerimizi tamamlayabildik. Bir problemimiz yok gibi görünüyor. Geçtiğimiz ay ve bu ay ovülasyon testi ile denedik, hatta normalde 14. ve 15. günler diye düşündüğüm yumurtlamamın 11.- 12. günler olduğunu görmüş oldum 🤓. Bu ay her şey farklı ilerliyor sanki, bat'a 5 gün var, pms dönemi yaşadığım baş ağrısı veya sıcak basması belirtilerim yok. Sadece ovulasyon günümden beri sol göğüsümde minik bir şişlik ve hassasiyet var... Sağ tarafta hiç bir şey yok. Bu bana garip geldi, sizin başınıza geldi mi hiç?

Senin bat gününü topik olarak merakla bekliyoruz çok heyecanlı bi anne adayisin maşallah rabbim umutlarını boşa çıkarmasın inşallah hamilesindir😊
vallahi naapyım sabırlıydım bu ay cok ama su son gunler heyecan tavan 8 ay bu ayla bırlıkte çabalayalı. aminn Allahım hıcbırımızın bosa cıkarmasın umutlarını

Kızlarr
Yumurtlamanın 11. Günü ilk 5 dakikada
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhhh 🤲🤲🤲🙈

Eklentiler

• IMG_20210125_183045.jpg
    IMG_20210125_183045.jpg
    37,8 KB · Görüntüleme: 55
Back