Gebeliğe Hazırlık OCAK AYINDA GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim erken gebelik testiydi canım ama o markada pek iyi değilmiş sanırım canım sonradan öğrendim belki net sonuç vermemiştir diye düşünüyorum ama belli de olmaz belki de negatiftir gerçekten doğru çıkmıştır
Hakkımızda hayırlısı olsun sağlıkla en güzel zamanda gelsinler inşallah ☺️

İnşallah canım ilk denemeydi bide düzensiz adet görüyorum ovulasyona göre yaptık inşallah olur biraz belirtilerek var gibi ama emin olamıyorum belki de psikolojiktir ☺️
Folik asit ve d vitamini düşünülen gebelikden 3 ay once kullanılmalı ben eşime d vitamini damla olarak verdim kendimde ihmal etmedim ikisini ve suan hamileyim aklınızda olsun

Aklıma geldikçe folik asit kullanıyorum öyle düzenli kullanmadım ama
Düzenli kullanmanı şiddetle öneririm cocugun tutunmasında folik asit cok onemli hamile kalmakda da d vitamini suya 1 damla hergun içtin bizde 3 aydır uğraşıyorduk ve bu ay kalabildim bide bircok kadın gbi adetten sonraki 2. Hafta degılmis benım yumurtlamam adet bitiminden 3. Gun yumurtlamaya başladığımı farkettm

İnşallah canım ilk denemeydi bide düzensiz adet görüyorum ovulasyona göre yaptık inşallah olur biraz belirtilerek var gibi ama emin olamıyorum belki de psikolojiktir ☺️
Bizim de ikinci denememiz artık ne zaman kısmet bilmiyorm ama ben de ovulasyon kullanmak istiyorm aslında siz hangi siteden aldınız☺️

Düzenli kullanmanı şiddetle öneririm cocugun tutunmasında folik asit cok onemli hamile kalmakda da d vitamini suya 1 damla hergun içtin bizde 3 aydır uğraşıyorduk ve bu ay kalabildim bide bircok kadın gbi adetten sonraki 2. Hafta degılmis benım yumurtlamam adet bitiminden 3. Gun yumurtlamaya başladığımı farkettm
Siz mi fark ettiniz test filan mı kullandınız?

Bat 30 ocak. Sizce normal idrar testleriyle en erken ne zaman öğrenebilirim? Sizler bat dan kaç gün önce gördünüz çift çizgileri?
İlk kaybettiğim gebeliğimde bat günü denemiştim ilk defa. Şuanda biraz sabırsızım

Siz mi fark ettiniz test filan mı kullandınız?
Ben açıkçası o ovulasyon ile pek uğraşamadım Ben Çözene dek zaten hamile kaldım Şöyle düşündüm 2-3 aydır deniyoruz Her şeye dikkat ediyoruz bir sorun olmadığı halde neden hamile kalamıyorum dedim sonra akıntıyi takip ettim bir de benim evlenmeden önce de fark ettiğim bir şey vardı adet bitiminden bir süre sonra göğüslerime sertleşiyordu geri Buda yumurtladığım anlamına gelebilir diye bir de o akabindeki günleri denedim ovu testinde Kopkoyu bir çizgi görmedim ama ikisi eşit renkteydi orta açıklıkdaydı

Aklıma geldikçe folik asit kullanıyorum öyle düzenli kullanmadım ama
Doktorların kimisinede önce kanda folik asit testi yapıp öyle veriyo gebelikten önce eğer değerler iyiyse onermiyo çünkü fazlasıda zarar veriyormus sadece gebe kalınca 2 3 ay kullanmayı tavsiye ediyo

Benim zaten ihtimal yoktu bence ama testler kafami karistirmisti heralde yapmamak gerek hic
Bende smdı ovü yaptım koyulaşmasnı bekliyorum dunku gibi olcak sanırım bakalım. Üc gun kaldı yapmıyorum bende hamılelık testi inatla. Bıktım yedı aydır tek cizgi görmekten

Benim zaten ihtimal yoktu bence ama testler kafami karistirmisti heralde yapmamak gerek hic
Benim testte dünkü gibi umudu kestim bakalım hayırlısı. Yarın olmadı sabah yaparım gebelik testi çıksın aklımdan negatifi gorursem Boyle stresli beklemem yarın ıkı gun kalmış olcak zten

Bende smdı ovü yaptım koyulaşmasnı bekliyorum dunku gibi olcak sanırım bakalım. Üc gun kaldı yapmıyorum bende hamılelık testi inatla. Bıktım yedı aydır tek cizgi görmekten
Benim o da koyu cikmamisti zaten bi gun once niye koyu cikmisti anlamadim sadece psikolojimi bozmak icin heralde 😂

Back