Gebeliğe Hazırlık OCAK AYINDA GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı uğurlu olsun canım Allah sağlıkla kucağına aldırsın:)) belirtilerin nelerdi
Canım adete 5 gün kala cok belim ağrıdı bir gün boyunca adet olacak gibi hissettim
Beyaz akıntım vardı arada şefaf oluyodu
Önceki aylar hep sarı olurdu bu ay bembeyaz
Bide bu sabah başım döndü midem bulandı elim ayagım koyverdi 1 saat yattım öylece
Halsizlik var 2 gündür
Rabbim size ve isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhhh 🤲🤲🤲🥰🥰

Canım adete 5 gün kala cok belim ağrıdı bir gün boyunca adet olacak gibi hissettim
Beyaz akıntım vardı arada şefaf oluyodu
Önceki aylar hep sarı olurdu bu ay bembeyaz
Bide bu sabah başım döndü midem bulandı elim ayagım koyverdi 1 saat yattım öylece
Halsizlik var 2 gündür
Rabbim size ve isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhhh 🤲🤲🤲🥰🥰
Aminn canım mm tebrikler tekrardannn:)) akşam idrarınlamı yaptın testi sabahmı

Kızlarr
Yumurtlamanın 11. Günü ilk 5 dakikada
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhhh 🤲🤲🤲🙈
Hayırlı olsun canım 😭😭agladigima bakma çok mutlu oldum senin adına günlerdir gelmiyodum buraya unutmak için birden görünce bütün duygularım boşaldı

Eşim sagolsn muhabbet kuşu almış bana onunla oyalanip düşünmemeye çalışıyorum bende inanıyorum Rabbim en hayırlı zamanda vericek bizede 🤲

Geçen aylarda çook çok takmıştım bende buraya girip irdeliyodum bu ay saldım kendimi etken olabilir

Aynen dakka bir gol bir açar açmaz ağladım bir ay tutmusum da birden aktı yaşlar sanki ara versem yine iyi olacak sanirim
Evet arkadaşım biraz rahat birak kendini olacaksa zaten olacak rabbim verecek nasipse en hayırlı zamanda gelecek inşallah 🤲

Evet arkadaşım biraz rahat birak kendini olacaksa zaten olacak rabbim verecek nasipse en hayırlı zamanda gelecek inşallah 🤲
Bende hep öyle diyorum kendime ama bazen böyle duygu yoğunluğu yaşıyorum yada patlamasi diyebilirim sağol yinede arkideş ben kaçar dualarım hep sizinle🤲

Merhaba kızlar, bu benim ilk girdim oluyor 😊 listeye beni de eklerseniz sevinirim. Uzuun süredir buraları takipteyim. Sanırım 1 yıldır korunmamakla beraber 5 aydır tüm varlığımızla bebek istiyoruz, ovülasyon günlerini kaçırmamaya çalışıyoruz. Pandemi nedeniyle geçtiğimiz Aralık ayında kontrollerimizi tamamlayabildik. Bir problemimiz yok gibi görünüyor. Geçtiğimiz ay ve bu ay ovülasyon testi ile denedik, hatta normalde 14. ve 15. günler diye düşündüğüm yumurtlamamın 11.- 12. günler olduğunu görmüş oldum 🤓. Bu ay her şey farklı ilerliyor sanki, bat'a 5 gün var, pms dönemi yaşadığım baş ağrısı veya sıcak basması belirtilerim yok. Sadece ovulasyon günümden beri sol göğüsümde minik bir şişlik ve hassasiyet var... Sağ tarafta hiç bir şey yok. Bu bana garip geldi, sizin başınıza geldi mi hiç?
Benim de bu ay nedense sol göğsüm sağ göğsümden sis ve daha hassas ama lekem geldi sanki adet olcak gibiyim🙂

Merhaba herkese 22 ocakta beta hcg 15 ti bugün (25 ocak)47 olmuş değerler nasıl sizce yardımcı olabilirmisiniz❤️

Bende dayanamadım test yaptım negatif. Gerci aksam yaptım ama silikte olsa bile cıkmadı bukdr kasık ağrısına varsa cıkar dedım. En azından daha sakin beklerim persembe adetim gecıkırse ozaman bakarız duruma

IMG_20210125_193520.jpg

Back