- 4 Kasım 2020
- 3.887
- 4.501
- 48
- 31
- Konu Sahibi Pembeyuvam
- #1.941
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kullandığınız folik asit tavsiyesi hangisiydi acaba? Ben 1 buçuk yıllık evliyim ama son 6 aydır korunmuyoruz, bebek düşünmeye başladığımdan beri neredeyse 6 aydır folidoce folik asit kullanıyorum. D vitamini takviyesi de alıyoruz ara sıra korona önlemleri sebebiyle. Hâlâ gebe kalamadım.Düzenli kullanmanı şiddetle öneririm cocugun tutunmasında folik asit cok onemli hamile kalmakda da d vitamini suya 1 damla hergun içtin bizde 3 aydır uğraşıyorduk ve bu ay kalabildim bide bircok kadın gbi adetten sonraki 2. Hafta degılmis benım yumurtlamam adet bitiminden 3. Gun yumurtlamaya başladığımı farkettm
Ben açıkçası o ovulasyon ile pek uğraşamadım Ben Çözene dek zaten hamile kaldım Şöyle düşündüm 2-3 aydır deniyoruz Her şeye dikkat ediyoruz bir sorun olmadığı halde neden hamile kalamıyorum dedim sonra akıntıyi takip ettim bir de benim evlenmeden önce de fark ettiğim bir şey vardı adet bitiminden bir süre sonra göğüslerime sertleşiyordu geri Buda yumurtladığım anlamına gelebilir diye bir de o akabindeki günleri denedim ovu testinde Kopkoyu bir çizgi görmedim ama ikisi eşit renkteydi orta açıklıkdaydı
Hayırlı olsunnTesti bugün tekrarladim hamile yımRabbim herkese nasip etsin ins
![]()
Gözünüz aydın, sağlıkla kavuşmak nasip olsun.Testi bugün tekrarladim hamile yımRabbim herkese nasip etsin ins
![]()
Evet ben de aslinda olmadigini bildigim halde sabah test yaptim ki acaba acaba demiyeyim simdi rahatim en azindanHormonlar dalgalanma yaşadı belkıde
Amin çok teşekkürler darısı herkesin başınaGözünüz aydın, sağlıkla kavuşmak nasip olsun.![]()
Canmm hadi ınslşahh hayırlı olsunKizlarrrrrr acillllll inanmiyorum burda çift cizgi var saka heralde dimiilk 3 tane damlattim bekledim ana hic bise cikmamis bembeyaz yine 3 kere damlattim boyle oldu ben gidip iki test daha alip geliyorum alllaammm neee inanmiyorum ins dogrudur deli olcam
![]()
İlk damlattıgında kontrol cızgısının cıkması lazımdı amaa kesin yenıle testii hemen:))Kizlarrrrrr acillllll inanmiyorum burda çift cizgi var saka heralde dimiilk 3 tane damlattim bekledim ana hic bise cikmamis bembeyaz yine 3 kere damlattim boyle oldu ben gidip iki test daha alip geliyorum alllaammm neee inanmiyorum ins dogrudur deli olcam
![]()
Doğru işte kız silik bile değilll şimdi eşine süpriz yapabilirsinnnKizlarrrrrr acillllll inanmiyorum burda çift cizgi var saka heralde dimiilk 3 tane damlattim bekledim ana hic bise cikmamis bembeyaz yine 3 kere damlattim boyle oldu ben gidip iki test daha alip geliyorum alllaammm neee inanmiyorum ins dogrudur deli olcam
![]()
Sıvı tüketme silik çıkar aklın takılır iki testin varsa aynı idrarla iki test yap canım biri bozuk cıkar bakarsın garanti olsun bir daha idrar tutmak zorunda kalmazsınŞok içindeyim gittim test aldim şimdi çişimin gelmesini bekliyorum zıkkım gelmiyodahala inanamiyorum icimde acaba var iki kere yeniden damlattim ya bagircam tutuyorum kendimi kesin bunlarda da ciksin da
ya tam dogum gunu hediyesii yaaaaaaaa
![]()
Nasıl heyecanlanmış kuzum yaaŞok içindeyim gittim test aldim şimdi çişimin gelmesini bekliyorum zıkkım gelmiyodahala inanamiyorum icimde acaba var iki kere yeniden damlattim ya bagircam tutuyorum kendimi kesin bunlarda da ciksin da
![]()
kullanmadıysanız, ovülasyon testiyle 2 döngü arasında 2 defa yumurtalamayı görebilenler var.Yok hic bisey kullanmadim
Hadi bakalım... diğer testleri bekliyoruz. biz de heyecan yaptık topik olarak :)Şok içindeyim gittim test aldim şimdi çişimin gelmesini bekliyorum zıkkım gelmiyodahala inanamiyorum icimde acaba var iki kere yeniden damlattim ya bagircam tutuyorum kendimi kesin bunlarda da ciksin da
![]()
Söylediğin iyi oldu sıvı tüketimini.. ay başından beri göğüslerim acıyordu epey dün gece de regl ağrısı gibi agrim oldu dedim regl olucam heralde ama ilk idrar ile yaptim boyle çıktı simdi bekliyorum birazdan yapicam yeniden test dogrulamak icinSıvı tüketme silik çıkar aklın takılır iki testin varsa aynı idrarla iki test yap canım biri bozuk cıkar bakarsın garanti olsun bir daha idrar tutmak zorunda kalmazsın
Belirtin neler bu arada
TamamHadi bakalım... diğer testleri bekliyoruz. biz de heyecan yaptık topik olarak :)
AminnnnNasıl heyecanlanmış kuzum yaa
KIZLAR RABBİM HEPİNİZE İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN BU GÜZEL DUYGUYU İNŞALLAHHHHHH![]()