Gebeliğe Hazırlık OCAK AYINDA GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Testi bugün tekrarladim hamile yım ❤️🥰 Rabbim herkese nasip etsin ins ☺️🙏🤗

Eklentiler

• Screenshot_2021-01-25-09-06-28-426_com.android.camera.jpg
    Screenshot_2021-01-25-09-06-28-426_com.android.camera.jpg
    56,1 KB · Görüntüleme: 43
Düzenli kullanmanı şiddetle öneririm cocugun tutunmasında folik asit cok onemli hamile kalmakda da d vitamini suya 1 damla hergun içtin bizde 3 aydır uğraşıyorduk ve bu ay kalabildim bide bircok kadın gbi adetten sonraki 2. Hafta degılmis benım yumurtlamam adet bitiminden 3. Gun yumurtlamaya başladığımı farkettm
Kullandığınız folik asit tavsiyesi hangisiydi acaba? Ben 1 buçuk yıllık evliyim ama son 6 aydır korunmuyoruz, bebek düşünmeye başladığımdan beri neredeyse 6 aydır folidoce folik asit kullanıyorum. D vitamini takviyesi de alıyoruz ara sıra korona önlemleri sebebiyle. Hâlâ gebe kalamadım. 🙄

Ben açıkçası o ovulasyon ile pek uğraşamadım Ben Çözene dek zaten hamile kaldım Şöyle düşündüm 2-3 aydır deniyoruz Her şeye dikkat ediyoruz bir sorun olmadığı halde neden hamile kalamıyorum dedim sonra akıntıyi takip ettim bir de benim evlenmeden önce de fark ettiğim bir şey vardı adet bitiminden bir süre sonra göğüslerime sertleşiyordu geri Buda yumurtladığım anlamına gelebilir diye bir de o akabindeki günleri denedim ovu testinde Kopkoyu bir çizgi görmedim ama ikisi eşit renkteydi orta açıklıkdaydı

Yazdıklarınızda kendimi gördüm. Ben de sadece bir ay ovulasyon yaptım. Benim adetlerim düzenli ve 25 günde bir. 12.gün yumurtladığımı gördüm testte. Zaten yumurtlama günü kasık ağrım ve akıntım oluyor, ben de oradan anlıyorum. 6 aydır deniyoruz, folik asit takviyesi de alıyorum. Geçen ay resmen hamilelik belirtileri yaşadım ama sonu hüsran. İnşallah Allah bize de anneliği tattırır. 5 vakit namazımda anne olmak isteyen bütün arkadaşlarım, daima dualarımdasınız. 🌺

Kizlarrrrrr acillllll inanmiyorum burda çift cizgi var saka heralde dimi 🤩 ilk 3 tane damlattim bekledim ana hic bise cikmamis bembeyaz yine 3 kere damlattim boyle oldu ben gidip iki test daha alip geliyorum alllaammm neee inanmiyorum ins dogrudur deli olcam 😍😍😍😍

Eklentiler

• 20210125_123618.jpg
    20210125_123618.jpg
    57,3 KB · Görüntüleme: 44
Kizlarrrrrr acillllll inanmiyorum burda çift cizgi var saka heralde dimi 🤩 ilk 3 tane damlattim bekledim ana hic bise cikmamis bembeyaz yine 3 kere damlattim boyle oldu ben gidip iki test daha alip geliyorum alllaammm neee inanmiyorum ins dogrudur deli olcam 😍😍😍😍
Canmm hadi ınslşahh hayırlı olsun

İlk damlattıgında kontrol cızgısının cıkması lazımdı amaa kesin yenıle testii hemen:))

Doğru işte kız silik bile değilll şimdi eşine süpriz yapabilirsinnn 🥰🥰 rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhh 🥰🥰 bende akşam tekrarlıycam bakalım çok sevindim senin adına 🥰

Şok içindeyim gittim test aldim şimdi çişimin gelmesini bekliyorum zıkkım gelmiyoda 😂😂 hala inanamiyorum icimde acaba var iki kere yeniden damlattim ya bagircam tutuyorum kendimi kesin bunlarda da ciksin da 🤩😍😍😍😍 ya tam dogum gunu hediyesii yaaaaaaaa 😂😂😂😂😂

Şok içindeyim gittim test aldim şimdi çişimin gelmesini bekliyorum zıkkım gelmiyoda 😂😂 hala inanamiyorum icimde acaba var iki kere yeniden damlattim ya bagircam tutuyorum kendimi kesin bunlarda da ciksin da 🤩😍😍😍😍 ya tam dogum gunu hediyesii yaaaaaaaa 😂😂😂😂😂
Sıvı tüketme silik çıkar aklın takılır iki testin varsa aynı idrarla iki test yap canım biri bozuk cıkar bakarsın garanti olsun bir daha idrar tutmak zorunda kalmazsın
Belirtin neler bu arada

Nasıl heyecanlanmış kuzum yaa
KIZLAR RABBİM HEPİNİZE İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN BU GÜZEL DUYGUYU İNŞALLAHHHHHH 🤲🤲🤲

Hadi bakalım... diğer testleri bekliyoruz. biz de heyecan yaptık topik olarak :)

Sıvı tüketme silik çıkar aklın takılır iki testin varsa aynı idrarla iki test yap canım biri bozuk cıkar bakarsın garanti olsun bir daha idrar tutmak zorunda kalmazsın
Belirtin neler bu arada
Söylediğin iyi oldu sıvı tüketimini.. ay başından beri göğüslerim acıyordu epey dün gece de regl ağrısı gibi agrim oldu dedim regl olucam heralde ama ilk idrar ile yaptim boyle çıktı simdi bekliyorum birazdan yapicam yeniden test dogrulamak icin 🥰🥰

Back