Gebeliğe Hazırlık OCAK AYINDA GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat 27 ocak ama ay basindan beri göğüslerimde acı var.. nerden ne çıkarabilirseem işte umarım guzel haber alirim, geçen aylara göre kafama takmayi azalttim

Arkdaşlar benim bat 21 Ocak yumurtlamam 7sinde oldu 9unda çatladı içimdeki ses test yap yoksa o güne kadar ümitle bekleme diyor sizce ne yapmalıyım ?

bat 28 ocak bei de eklermısınız

MERHABA BENIMDE SON 10 GÜN :) yumurtlama döneminden sonra acayip kasık bel ağrım oldu şimdi bitti hepsi
Merhaba Benimde bugün sağ kasık ağrım var hafiften ama belirti aramıyorum çünkü belırtı ıcın cok erken malesefki. Ploraktın hormonumun yüksek olduğunu öğrendim dostınex kullandım düştüyse belki bir umut kalabılırım hamile dıye bekliyorum

insallah hayırlısıysa olur. bende hasımato hastasıyım bır kızım var ama kızımdan sonra 2 defa bebek kaybettım. bu sefer sağlıkla olur umarım

Ben kimyasalı yaşadım canım düşürdüm kanamamda oldu bitti 35 gün geçti bu ikinci kanamam olucak ama böyle önceki gibi baya baya parça vardı acaba kaldım yine mi düşük yaptım
yok yok benim de aynı öyle oldu hatta bu 2. regl üstüne o da böyle

Arkdaşlar benim bat 21 Ocak yumurtlamam 7sinde oldu 9unda çatladı içimdeki ses test yap yoksa o güne kadar ümitle bekleme diyor sizce ne yapmalıyım ?
Merhaba benimde bat 21 oca biz 31 aralık 4 6 ve 8 ocağı değerlendirdik ne zaman çatlama olmuştur bilmiyorum çok stresliyim umarım güzel haberler alırız sağlıklı bebekleri iz olur bu arada test yapma geçen yıl erken gebelik testi negatif çıktı adetten 3 gün önce yapmıştım adet günü pozitifti malesef doğum yapamadım 3 güncük daha sabret

Sizin yumurtlama döngünüz ne zaman ben ovulasyonla takip ediyorum inşallah ikimizinde tutmuştur biz 1.5yıllık evliyiz 6aydır deniyoruz yaa öylemi çok üzüldüm sizin için inşallah sağlıklı bebeklerimiz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…