Gebeliğe Hazırlık OCAK AYINDA GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Korundunuzmu sız? benım 45. korunmuyorum ben doktor korun demedı baya arastırdım korunan az. belkı duserse o ay hamıle kalan cokmus. testeredişli aslan pençesi çayı ıcıorum bide

Yumurtlamam 7 de görülüyordu ben ovulasyon testlerine güvenmiyorum çünkü regl iken yaptım yumurtluyor göründüm bende yumurtalık ta batma oldu ayın 6 da ve bildiğiniz çok afedersiniz akıntı boşaldı öyle anladım denedik o dönemde bakalım kısmet ben 8 yıldır evliyim 1 kızım var 2. Yi istiyoruz ama 1 düşüğüm ve 1 aldırmam oldu kromozom anolisi yüzünden inşallah bir daha yaşamam Allah kimseye yaşatmasın dualarınızda sağlıklı hayırlı diye dua edin çok üzülmeyin inşallah sağ salim bir bebeğiniz olur

21 Aralık son adet tarihimdi cuma günü bı gebelik testi yapayım dedim çok ince bir çizgi çıktı ctesi yaptım biraz daha koyulaşti pazar yine bugün sabah yine yaptım artık emindim gittim kan verdim beta hcg 64 çıktı hamileyim olmayan herkese nasip etsin Allah'ım belirtilerim sol kasık ağrısı ağızdaki demir tat ve acayip göğüs ağrısı ayaklarım isinmior bide belki yardımcı olur size kızlar çok mutluyum

Evet canım ya bende de öyle
9
Hayırlı uğurlu olsun inşallah sağ salim kucağınıza da alırsınız

Hayırlı olsun sağlıkla inşallah

Hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde alın inşallah kucaginiza

İnşallah gerçekten belkide stresten olmuyor tabiki önce sağlıklı olanı diliyorum herkes için Rehabilitasyon merkezinde öğretmenim o kadar zor ki Allah sağlık nasip etsin önce
Stres yapmamak önemli kızım olmaz denilen ay da oldu benim çünkü ben olmayacağını düşünüp hareket etmiştim pek düşünmemek lazım

Beklenen adet 30 Ocak transfer oldum 25 inde kan vereceğim kabaca 30 una kadar gelmesi lazım negatif olursa inşallah olmaz tabide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…