Gebeliğe Hazırlık OCAK AYINDA GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bi de eşimle tartıştık regl olunca ona sinirlendim, bütün fiziksel ağrı sancı ne varsa ben çekiyorum. Regl 2. Günü femaraya başlıyorum zaten yumurtayı geliştirirken inanılmaz ağrı yapıyor üstüne çatlatma iğnesi oluyorum göbekten ben ki arı soksa 3 gün ağlarım yani o derece korkarım iğneden. İğne sonrası 2 gün ağrıdan kıvranıyorum. Ardından gün sayan saat bekleyen hadi aşkım diye takip eden ben. Yaptığı tek şey yumurtlama zamanı gün aşırı nikahlı karısıyla ilişki yaşamak buna rağmen gık demiyorum ve beni hiç anlamıyor. Benim de sinirlerim bozuk diyor. Evet anlıyorum sonuçta psikolojik olarak onun için de zor görev gibi hazır olmak falan ama ben hem fiziksel hem psikolojik aşırı yıprandım
Allah yardımcın olsun belki oda stres yapıyordur üzme kendini oluyor böyle şeyler vardır vakti saati doldursun seninde kucağını rabbim🙏

Pembeyuvam Pembeyuvam Canim ben aralik 25 26 gbi bat ama olmadim gecikme hala regl yok idrar testidr negatif pazartesi kan vercem sanmyorm yok sanrm yoksa zsten soğan kuru yapcam regl olmak icin ozaman yeni batı soylerim

Kizlar yazdıklarınızı okudum ne desek merhem olmaz ayni aglayislar ayni kayboluslar ayni karanlık en iyi yaşayan bilir.
Çaresizlik bize yakışmaz, Allah var en büyük çare sonsuz kapımız.
Gecem gündüzüm dua belli ki almamız gereken dersler varmis rabbim sınavımızi kolaylaştırsın kalbimize sabir versin.
Ve tez zamanda burası gebelik takibi sayfamiz olsun insallah
" rabbi hebli minnes salihin"
" rabbi hebli min ledunke zurriyeten tayyibeh , inneke semuid" amin.

Bi de eşimle tartıştık regl olunca ona sinirlendim, bütün fiziksel ağrı sancı ne varsa ben çekiyorum. Regl 2. Günü femaraya başlıyorum zaten yumurtayı geliştirirken inanılmaz ağrı yapıyor üstüne çatlatma iğnesi oluyorum göbekten ben ki arı soksa 3 gün ağlarım yani o derece korkarım iğneden. İğne sonrası 2 gün ağrıdan kıvranıyorum. Ardından gün sayan saat bekleyen hadi aşkım diye takip eden ben. Yaptığı tek şey yumurtlama zamanı gün aşırı nikahlı karısıyla ilişki yaşamak buna rağmen gık demiyorum ve beni hiç anlamıyor. Benim de sinirlerim bozuk diyor. Evet anlıyorum sonuçta psikolojik olarak onun için de zor görev gibi hazır olmak falan ama ben hem fiziksel hem psikolojik aşırı yıprandım
Malesef erkekler bizim kadar dayanıklı olmayabiliyor biz ne kadar narin olursak olalım onlardan daha güçlüyüz canım

Kızlar size bişi sorcam kimyasal gebelik geçiren var mı özrü dilerim soruyorum ama birinci kanamam herşeyi attım parça felan hiç kalmadı doktora dahi gittim bugün ilk günümdu 2nci kanamamim ya baya baya parçalar oldu baya çok oldu yani neden olabilir sizde yaşadınız mı hiç

Kızlar size bişi sorcam kimyasal gebelik geçiren var mı özrü dilerim soruyorum ama birinci kanamam herşeyi attım parça felan hiç kalmadı doktora dahi gittim bugün ilk günümdu 2nci kanamamim ya baya baya parçalar oldu baya çok oldu yani neden olabilir sizde yaşadınız mı hiç
Kimyasal gebelikte de düşük gibi oluyor, ben hayatımın en en en ağrılı acılı kanamasını kimyasaldan sonra yaşadım 2 ay önce. Canımdan can gitti

Kimyasal gebelikte de düşük gibi oluyor, ben hayatımın en en en ağrılı acılı kanamasını kimyasaldan sonra yaşadım 2 ay önce. Canımdan can gitti
Ben kimyasalı yaşadım canım düşürdüm kanamamda oldu bitti 35 gün geçti bu ikinci kanamam olucak ama böyle önceki gibi baya baya parça vardı acaba kaldım yine mi düşük yaptım

Etmem mi her isteyene ediyorum Rabbim hepimize nasip etsin ben o çizgiden umutlu değilim ama kuruma çizgisi olabilirmiş çünkü ilk on dakkada beyaz gibi böyle nerdeyse hiç belli değildi ama durdukça böyle olmuş hayırlısı bakalım yani adetten önce negatif olup sonra pozitife dönen yakın çevrenizde var mı 🤗
Merhaba sizi merak ettim sonucunun nedir? Baktım ama göremedim yazdınız mı?🥰

Back