- 20 Kasım 2019
- 3.808
- 5.073
- 158
- Konu Sahibi Pembeyuvam
-
- #1.521
Canim ovulasyon testi yapıyorsanız eger gecikmeyo oyle tespit edebilirsiniz.Şuan piskolojim bozuldu resmen peki gecikme sebebin ne olabilir bı tahminin var mi
Amin Allah’ın izni ile olur inşallahAllah'ın izniyle hamiş kalmayı başaralim bunlarida yaparız insaAllahAllah razı olsun canım paylaşımın için
Aynen canım hayırlısı olsun unutma sitres yokBen regl oldum Ümitler şubata
İnşallah. Kırmızı renkten nefret eder oldum. 7 aydır her gördüğümde moralim bozuluyordu ama bu sefer çok ağladım galiba sinirlerim epey yıpranmışAynen canım hayırlısı olsun unutma sitres yok
Yok canım ben ovu yapmıyorum ama afedersin akıntıdan anlıyorum yumurtlama zamanımı ki her ay farklı günlerde olabiliyor zaten benim gecikme sebebim belli oldu tiroid miş Rabbim cümlemize önce sağlık sonra hayırlı ve sağlıklı bebisler versin İnsaAllahCanim ovulasyon testi yapıyorsanız eger gecikmeyo oyle tespit edebilirsiniz.
Ben de kendimi saatli sanıyordum ovulasyon testi yaptıktan sonra yumurtlamanin 1-2-3 gun oynadigini gordum bazi aylar burda regl tarihini değiştiriyor. Kesin olan bisey var ki pikten sonra yani yumurtlamadan 14 gün sonra regl geliyor.
Sorma al beni vur kendineİnşallah. Kırmızı renkten nefret eder oldum. 7 aydır her gördüğümde moralim bozuluyordu ama bu sefer çok ağladım galiba sinirlerim epey yıpranmış
İnşallah. Kırmızı renkten nefret eder oldum. 7 aydır her gördüğümde moralim bozuluyordu ama bu sefer çok ağladım galiba sinirlerim epey yıpranmış
Bide biliyorsun biz yiprandikca bebisler bizden uzaklasiyo hadi topla kendini Olacak Allah'ın izniyle vazgeçmek yok 20 yıl bekleyenler var bize pes etmek yakışır mı hiç haddimize miİnşallah. Kırmızı renkten nefret eder oldum. 7 aydır her gördüğümde moralim bozuluyordu ama bu sefer çok ağladım galiba sinirlerim epey yıpranmış
Allah razı olsun ağzına nefesine sağlık. İnşallah kabul olur. Biz de sevinçli haberler alırızKuran okudum canım biraz önce hepimiz içinde dua ettim inşallah Rabbim dualarımızı kabul eder bizimde bebişimiz olur Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah üzülme ama ağlama bı gün bizde güzel haberlerimizi vericez birbirimize inşallah
Allah razı olsun bende yarın temizlenicem hepimiz için 41 yasine baslicam inşaallahKuran okudum canım biraz önce hepimiz içinde dua ettim inşallah Rabbim dualarımızı kabul eder bizimde bebişimiz olur Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah üzülme ama ağlama bı gün bizde güzel haberlerimizi vericez birbirimize inşallah
Kim alıyor kız benide alsınlar 22 OcakBenide alır mısınız ocak ayına
İnşallah canım, bu ay ne ilaç ne bi şey kullanmayacağım, komiser artık. Diğer türlü nasıl stres yapıyorum nasıl kendimi dinliyorum anlatamam. Adet belirtileri mi hamilelik mi birbirine karışıyor.Sorma al beni vur kendineayniydim şuan atlattım önümüzdeki maçlara bakıyoruz canımın tamam mi
İnşallah canım benim beklicez ama peste etmicez yumurtlama zamanlarımizi takip edicez Rabbim nasip eder İnşallah yine dua edicem sizin için ismin ne senin canımAllah razı olsun ağzına nefesine sağlık. İnşallah kabul olur. Biz de sevinçli haberler alırız
Allah razı olsun bende yarın temizlenicem hepimiz için 41 yasine baslicam inşaallah
Cok sağol canım benimBen birkaç kişiden okumuştum sanki hemen normale düştü diye. Bence düşer zaten çokta yüksek değil senin tsh.
Nevra Canım, Allah razı olsun sizler de benim dualarımdasınızİnşallah canım benim beklicez ama peste etmicez yumurtlama zamanlarımizi takip edicez Rabbim nasip eder İnşallah yine dua edicem sizin için ismin ne senin canım
Bende takvime hiç bakmicam günümü unutucam,bende adet öncesi pms dönem yaşayanlardanim bulantı filan artık takmicamİnşallah canım, bu ay ne ilaç ne bi şey kullanmayacağım, komiser artık. Diğer türlü nasıl stres yapıyorum nasıl kendimi dinliyorum anlatamam. Adet belirtileri mi hamilelik mi birbirine karışıyor.
Ayşenur benim ismim Rabbimiz dualarimizi tez zamanda versin İnsaAllahSenden de canım benim eğer isminizi yazarsaniz canım her Kur'an okuduğumda dualarimda adınızı soyliyebilirim
Bi de eşimle tartıştık regl olunca ona sinirlendim, bütün fiziksel ağrı sancı ne varsa ben çekiyorum. Regl 2. Günü femaraya başlıyorum zaten yumurtayı geliştirirken inanılmaz ağrı yapıyor üstüne çatlatma iğnesi oluyorum göbekten ben ki arı soksa 3 gün ağlarım yani o derece korkarım iğneden. İğne sonrası 2 gün ağrıdan kıvranıyorum. Ardından gün sayan saat bekleyen hadi aşkım diye takip eden ben. Yaptığı tek şey yumurtlama zamanı gün aşırı nikahlı karısıyla ilişki yaşamak buna rağmen gık demiyorum ve beni hiç anlamıyor. Benim de sinirlerim bozuk diyor. Evet anlıyorum sonuçta psikolojik olarak onun için de zor görev gibi hazır olmak falan ama ben hem fiziksel hem psikolojik aşırı yıprandımBende takvime hiç bakmicam günümü unutucam,bende adet öncesi pms dönem yaşayanlardanim bulantı filan artık takmicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?