Gebeliğe Hazırlık OCAK AYINDA GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlarım yumurtlama günlerinde olan varsa bol bol havuç yesin yumurtanın çatlamasına çok yardımcı oluyor ben faydasını gördüm çokça

Kızlar merhaba,

Beklenen Adet Tarihim 26 ocak.
29 yaşındaym.
Kullandığım ilaçlar Mm multifer,corasprin ve 3gündür duphaston.
Dr ile yumurta takibi yapıp yumurtanın sağda ve solda 1er adet 15mm yumurtam oluşmuştu.12 ocak birinin 13ocakta diğerinin kendiliğindençatladığını gördük. 09-12-13-14 ocak günlerini değerlendirdik.
13aydır korunmdığımız halde gebelik elde edemedik. Bakalım bu ay neler olacak

Beni de aranıza alır mıınız

inşallah bu ay hamilesindir

inşallah bu ay hamilesindir
İnşallah canım Rabbim hiç birimizim kucağını boş bırakmasın
birde kızlar bişey anlatacağım. Ben daha öncesinde klomen femera ve çatlatma iğnesi kullandım 5ay boyunca ve her seferinde o kadar ilaca rağmen 1yumurtam oluşurdu. İğnesiz çatlayacamazdı. Genellikle 16.günlerde yumurtam çatlayacak olgunluğa gelir ve iğneyle çatlardı. Bu ay başka bi doktora gittim yumurta takibi için ilaçsız 17.güne kadar baktı hiç seçilen (büyüyen)yumurta yoktu benim tabi çok moralim bozuldu ağladım çıkınca hatta sonra o an bi karar aldım stresten uzak durmaya pilatese başlamaya, şekeri abur cuburları çikolatayı hayatımdan uzaklaştırmaya. Ve ertesi gün tüm bu dediklerimi yaptım spora başladm yememe içmeme dikkat ettm. Bu arada doktorum eşimden sperm testi istemişti. Ve onu da verdik sonucu çıktı 1 hafta sonra doktora göstermeye gittim. 24.günümde (12 ocakta) hemde ve alttan kontrol etmek istedi ve bi baktı ki 15mm yumurta hem sağda hem solda ben şok inanamadım. Sonra hemen bir kaç hormon testi istedi sonuç çıktı bu akşam 1tanesi çatlıyor bugün ve yarın ilişki dedi. 14ocakta tekrar göreyim seni dedi. 14ocakta gittiğimde kendiliğinden 2sininde çatladığını gördü bu akşamda ilişki olsun demişti. Yani diyeceğim o ki. Bence yeme içme egzersizler kesinlikle çok çooook etkili. Sizlerde lütfen dikkat edin yemenize içmenize. Tabi ki Rabbimin verdiği gün var hepimiz için hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize hayırlı zamanlardaİnanın yumurtamın kendiliğinden çatladığını görünce bile sevinmiştim. Sanki bana hamilesiniz dedi doktor öyle bi sevinç

ama yaptığın egzersiz filan 1 haftalıktı değil mi? Belki de geç yumurtladığını öğrenmiş oldunuz. (balıketliyim, egzersizle filan alakası var demeyin bana :) )

ama yaptığın egzersiz filan 1 haftalıktı değil mi? Belki de geç yumurtladığını öğrenmiş oldunuz. (balıketliyim, egzersizle filan alakası var demeyin bana :) )
Evet canım 1 haftalıktı, evet ama 17.güne kadar hiç yumurta yoktu büyüyecek toplamda 1hafta içinde oluşup büyüdü balıketli değilim aksine zayıf bi insanım 1.62 bıy 50kilom ama ben sürekli abur cubur çikolata falan yiyen bi insandım. Normalde yumurtam kendiliğinden hiç çatlamamıştı

merhaba arkadaşlar benim bat 27 ocak.37 yaşımdayım.2 yıldır korunmuyoruz geçen sene hamile kaldım fakat kalp atışlarını alamadığımız için 9 haftalıkken bebeği aldılar.2 aydır ovulasyon takibi yapıyorum yani bu 2. ayım.testimin markası loboquick.12 ocakta pik gördüm.şuan beklemedeyim.beni de eklerseniz çok sevinirim

allah hayırlısıyla kucağınıza almanızı nasip etsin kısa sürede

Benim 22 Ocak regl tarihim çok merak ediyorum yaa acaba olmuş mudur? Belirti falan ne yaşamam gerekiyor öyle dümdüz hissediyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…