Gebeliğe Hazırlık OCAK AYINDA GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
zehirli guatr yani. sende baktır değerlerine her 3 insanın 2sinde oluyormuş ve gebeliği etkiliyormuş
Benim bir sürü testim yapıldı hormon rahim filmi vs hepsi temiz cıktı neyi neden yaptılar bilmiyorum sormadım bile belki yapmışlardır onu da :)) tek isteğim bebek inşallah hepimizin olsun. Sana da geçmiş olsun

sanada geçmiş olsun amin insaaaallah olsun ya

Sperm sonucunu ve doktorun ne söylediğini burda beni etiketleyerek paylasirmisiniz? Rabbim evlat ile doldursun kucağınızi
Merhaba canım sperm test sonucu çıktı ama geç aldık sonucu biraz. gitme fırsatı da olmadı hemen. doktor ameliyatlik boyutta değil dedi .biz tedbir amaçlı bir doktora daha goruncez bakalm o ne dicek ama pandemiden ötürü randevu almak zor oluyor .yine duruma göre yazarım

Cnm erkenden hamilelk belirtileri yasamak hamilelk belirtisidir banada ole olmstu erkenden her an adet olckmisim gbi olmstu gecikmende var yarn ya evde test yapin cikr cunku ya da direk kan verin ama bnce en gzli once evde bir test yapmak kani beklemek zulum :)) İns gzl hberler alirsiniz

Kadın doğum doktorumu aradım, istediği testleri sağlık ocağında verdim, hemen gitmek istemedim. Bir daha beta hcg testi verdim artış oldu mu diye. Sonuçlar yarın çıkarmış. Haftaya cuma günü kontrole gel dedi kese için, maraton başladı.

yaa ne güzel heyecan :)

Ayy inşallah be canım hayırlısıyla güzel haberler alalım Ama benim sancılarım başladı iki gündür bel ağrısı falan
Benimde 1haftadir mide bulantim baş ağrım iki gündür var karın ağrım var bugün test yaptım da çıkmadı inşallah güzel haberleri alırız ya umudum adet gününe artık

Kanda gebelik bat a 4 gün önceden belli eder mi acaba yoksa yanıltır mı

11 gün gecikmeyle adet olmustum ovulasyon testi aldim 3 gündür yapıyorum bugün ateşim 36.5 çıktı testte şuan yumurtlama gözükmüyor ama sizce degerlendirilmelimi yumurtlama zamanı ateş ölçen varmı kaça cikiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…