- 20 Kasım 2020
- 1.706
- 2.097
- 83
- Konu Sahibi Pembeyuvam
-
Benim bir sürü testim yapıldı hormon rahim filmi vs hepsi temiz cıktı neyi neden yaptılar bilmiyorum sormadım bile belki yapmışlardır onu da :)) tek isteğim bebek inşallah hepimizin olsun. Sana da geçmiş olsunzehirli guatr yani. sende baktır değerlerine her 3 insanın 2sinde oluyormuş ve gebeliği etkiliyormuş
sanada geçmiş olsun amin insaaaallah olsun yaBenim bir sürü testim yapıldı hormon rahim filmi vs hepsi temiz cıktı neyi neden yaptılar bilmiyorum sormadım bile belki yapmışlardır onu da :)) tek isteğim bebek inşallah hepimizin olsun. Sana da geçmiş olsun
Merhaba canım sperm test sonucu çıktı ama geç aldık sonucu biraz. gitme fırsatı da olmadı hemen. doktor ameliyatlik boyutta değil dedi .biz tedbir amaçlı bir doktora daha goruncez bakalm o ne dicek ama pandemiden ötürü randevu almak zor oluyor .yine duruma göre yazarımSperm sonucunu ve doktorun ne söylediğini burda beni etiketleyerek paylasirmisiniz?Rabbim evlat ile doldursun kucağınızi
Cnm erkenden hamilelk belirtileri yasamak hamilelk belirtisidir banada ole olmstu erkenden her an adet olckmisim gbi olmstu gecikmende var yarn ya evde test yapin cikr cunku ya da direk kan verin ama bnce en gzli once evde bir test yapmak kani beklemek zulum :)) İns gzl hberler alirsinizGerçekten sabretmek çok zor ama daha önce böyle bişey olmamıştı adet olcağım günümde hep hissederim bu defa 1 hafta erkenden başlaması acaba mı diye soru işareti oluşturdu aklımdaAllah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
26 28 arası normalde ama hala olmadım adet günü sancılarım oldu şimdi yok40.günün mü bugünkaç gün döngün normalde? Sanki burdada silik bir çizgi var gibi
yaa ne güzel heyecan :)Kadın doğum doktorumu aradım, istediği testleri sağlık ocağında verdim, hemen gitmek istemedim. Bir daha beta hcg testi verdim artış oldu mu diye. Sonuçlar yarın çıkarmış. Haftaya cuma günü kontrole gel dedi kese için, maraton başladı.
Canim biadahami test yapsan acaba, cok merak ediyorum seni26 28 arası normalde ama hala olmadım adet günü sancılarım oldu şimdi yok
Ayy inşallah be canım hayırlısıyla güzel haberler alalımCanım benimkide 10 Ocak inşallah hamileyizdir
Benimde 1haftadir mide bulantim baş ağrım iki gündür var karın ağrım var bugün test yaptım da çıkmadı inşallah güzel haberleri alırız ya umudum adet gününe artıkAyy inşallah be canım hayırlısıyla güzel haberler alalımAma benim sancılarım başladı iki gündür bel ağrısı falan
Kanda gebelik bat a 4 gün önceden belli eder mi acaba yoksa yanıltır mıCnm erkenden hamilelk belirtileri yasamak hamilelk belirtisidir banada ole olmstu erkenden her an adet olckmisim gbi olmstu gecikmende var yarn ya evde test yapin cikr cunku ya da direk kan verin ama bnce en gzli once evde bir test yapmak kani beklemek zulum :)) İns gzl hberler alirsiniz
Canım benimde 4 gün vardı tek çizgi çıktı adeti beklicemKanda gebelik bat a 4 gün önceden belli eder mi acaba yoksa yanıltır mı
Normalde cikar tbiki ama cok nadir denolsa cikmayan duydum gec dollenme olanKanda gebelik bat a 4 gün önceden belli eder mi acaba yoksa yanıltır mı
Herhangi belirtin var mı canımCanım benimde 4 gün vardı tek çizgi çıktı adeti beklicem
Ben dayamadım dün yaptırdım 0,26 çıktı acaba yükselir mi diye düşünüyorum ama zor sanırım yükselmesiNormalde cikar tbiki ama cok nadir denolsa cikmayan duydum gec dollenme olan
Canım benim mide bulantım baş ağrım bide akıntım var ara sırada karnım ağrıyorHerhangi belirtin var mı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?