Gebeliğe Hazırlık OCAK AYINDA GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar adete 5 gün var ama 2 gündür zaman zaman adet olacakmış gibi ağrılarım oluyor çok kısa süreli böyle bişey yaşayan var mı aranızda acaba yarın kan testi yaptırsam belli olur mu gebeliğin olup olmadığı

İnsan çok istediği zaman sabredemiyor ama bende bekle öbür türlüsü çok yıpratıyor insanı inşallah Hayırlısı ve mübareği ile vardır ama en azından adet gününün geçmesini bekle benim geçen aylarda adetim 8 gün gecikti mide bulantısına kadar çok belirtim vardı meğer hepsi psikolojikmiş ümitli ol inşallah vardır da ama kendini en az 3 gün gecikmeye hazırla umarım gönlünce olur herşey

Gerçekten sabretmek çok zor ama daha önce böyle bişey olmamıştı adet olcağım günümde hep hissederim bu defa 1 hafta erkenden başlaması acaba mı diye soru işareti oluşturdu aklımda Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Regl günüm yaklaşınca kasık ağrılarım başlamıştı. Baya şiddetli ağrıyordu bazen, regl olucam diye bekledim hep. 3 gün geçince evde yapılan idrar testlerinden yaptım pozitif çıktı. Test alıp bi bak bence kan testini bekleyememiştim ben meraktan

Canim 2 ocak regl oldum yeni bat 2 subat

Kızlar günaydın ploraktin hormonum için testere dişli aslan pencesı aldım basladım bugun nezaman bırakmam lazım yumurtlama günümü yoksa bir ay düzenli içmekmi lazm

Sonunda çıktı sonucum. ❤ Reglim düzensizleşmişti kızımın doğumundan sonra. Takvime göre 5 gün geçmişti ama 1de olabilir 3 de. Bazen 28 bazen 35 günde oluyordu çünkü. Regl olacakmış gibi kasık ağrısı dışında hiçbir belirti olmadı. Ne yorgunluk, ne göğüs ağrısı ne akıntı. Çok şaşkınım beklemiyordum. Kızım geçen gün 2 yaşına girdi, emzirmeyi geçen ay bıraktım. 3-4 ay önce bebek isteğimiz vardı, tüm günleri değerlendirmiştik ama olmamıştı 3 ay. Emzirmek koruyor dedikleri olay oldu belki de. Geçen ay vazgeçtik akışına bıraktık, yumurtlama döneminde sadece tek ilişki olmuş, ona rağmen oldu hala çok şaşkınım beklemiyordum. Şoktayım desem yeridir. Hikayem bu şekilde, inşallah sağlıkla ilerler tüm hamişlerimizin, isteyen herkese nasip olsun.

Hayırlı olsun canım Rabb'im kucağına almayı da nasip etsin inşallah sağlıkli bı şekilde ilerler hamileliğin benim de 5 gün kaldı bakalım

Amin inşallah hisleriniz doğrudur ve hamilesinizdir . Sizin için de dua edeceğim rabbim en mübareğiyle evlat nasip etsin

Merhaba benim BAT 16 Ocak, eklerseniz sevinirim. Ovulasyon testiyle takip ediyorum henuz yumurtlama olmadı çok geç kaldı bekliyorum bakalim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…