Gebeliğe Hazırlık OCAK AYINDA GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi akşamlar arkadaşlar adetime dört gün bugün peçete ye çok az kan geldi ama akıntı ile beraber devamı yok ama yerleşme kanaması normal kan şeklinde mi olur yoksa kahve tonları mi bilgisi olan var mı?

Herkese merhaba. Bugün reglimin 14.gunu. kontrole gittim. Ancak doktorum yumurtlama göremedim ama yumurta sıvısı var dedi. Belki yumurtlaman olmuş bitmişte olabilir dedi. Bu ay kendim de ovulasyon takibi yaptim gayette çatlama gördüm evde. Hatta akıntım falan baya oldu. 21.gun tekrar kontrole gitcem kan tahlili vercem. Böyle birşey başıma gelen var mı. Testlerde göründü ama ultrason da görünmedi.

İyi akşamlar arkadaşlar adetime dört gün bugün peçete ye çok az kan geldi ama akıntı ile beraber devamı yok ama yerleşme kanaması normal kan şeklinde mi olur yoksa kahve tonları mi bilgisi olan var mı?
Genellikle kahve rengi akıntıyla karışık olur ama kız kardeşimde 2güne yakın adete benzer gelmişti sonra kesilmişti

Genellikle kahve rengi akıntıyla karışık olur ama kız kardeşimde 2güne yakın adete benzer gelmişti sonra kesilmişti
İçimde bıçak kesiği gibi bir acı oldu bir saat sonra falan geldi işte leke sadece lavabo da silince geliyor devamı yok bakalım bekleyeceğim artık.

Kızlar benimde bugünlerde yumurtlama var bakalım test yaptım hala T çizgisi koyu değil herhalde yarın olacak. Bu ay ayrı bir heyecanlıyım inşallah hayırlısı Olsun hepimiz için.. yumurtlamasi bugünlerde olan var mı benim gibi?

Pembeyuvam canım beni listeye ekler misin? 31 Aralık idi bat tarihi. Kan sonucum 273 çıktı. Yarın bir daha vereceğim beta yükselmiş mi diye.

benimde 18 ocak olması gerekiyor çok istiyoruz bebisi bakalım insallah

canım benide ekler misin listeye 18 ocak

Ben burda o kadar farklı ve yeni sorunlar öğrendim ki bunu da ilk kez duydum inşallah sorunsuz ve en kısa sürede hamiş olursun
zehirli guatr yani. sende baktır değerlerine her 3 insanın 2sinde oluyormuş ve gebeliği etkiliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…