Gebeliğe Hazırlık OCAK AYINDA GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Belli olmaz canım kaç kişide okudum adetten önce yapmışlar negatif adet zamanindan sonra pozitif olmuş diye
Benim de karnımın içinde 1 haftadır kısa süreli adet olacakmışım gibi ağrı oluyo ama en fazla 2 dk sürüp geçiyor adet ağrısını sadece adet olcağım gün hissederdim böyle olması şaşırttı beni bide karnımın içine iğne batması oluyo sürekli ve mide bulantısı var ama dediğim gibi negatif olması üzdü beni eşim de testi erken yaptım diye söylendi inşallah 3 gün sonra farklı bi sonuçla karşılaşırım Dilerim senin de pozitif olur hayırlısıyla aynı vakitlerde hamile kalırız

Evet canım benimde öyle kesin sılikte olsa çıkar dedim hatta bu 3 ncü testimdi ama yine de sonuçta regl olana kadar umut var belki geç döllenmedir belkide erken yapıyoruz en iyisi beklemek olucak canım Rabb'im hakkımızda hayırlısı neyse onu verirsin kucağımızi boş bırakmasın inşallah

Benim de takvime göre yumurtlamam bugün veya yarın şeklinde gözüküyor, bugünleri her gün mü yoksa gün aşırı mı değerlendirmek gerek acaba?

Benim de takvime göre yumurtlamam bugün veya yarın şeklinde gözüküyor, bugünleri her gün mü yoksa gün aşırı mı değerlendirmek gerek acaba?
Bugün baktım ovu testi koyu bayağı akşamı değerlendircem inşallah ve ben Çarşamba, Perşembe,cuma 3 günü üst üste degerlendirmek istiyorum daha sonra cuma ara verip pazar tekrar değerlendircem inşallah... Eşimin sperm testi normal çıkmıştı doktor hergun olmasında sorun yok demişti

Merhaba bat 22 ocak. 32 yaşındayım. 1 çocuk sahibiyim. Kan pıhtılaşması sorunum var iğne ve coraspin kullanıyorum geçen sene biri 6 haftalık düşük biri 13 haftalık gebelik sonlandırmak zorunda kaldım inşallah yeniden gebelik düşünüyorum ve inşallah bir daha böyle sorunlar yaşamam benide listeye eklerseniz sevinirim

Çok geçmiş olsun rabbim tekrar yaşatmasın inşallah canım

Benimde bat 24 Ocak benimde 1 kızım var ve ne yazık ki kan pıhtılaşma sorunum var gebelik boyunca hep iğne kullanıyorum ve 8 aydır korunmmama rağmen gebelik olmadı arada yumurtlamayi kaçırdım ama yinede tutmadı bakalım bu ay ovu testi yaptırdım umutluyum hakkımızda hayırlısı

Merhaba kızlar çatlatma iğnemin 12.günü Buda testim sizce ne olabilir

Eklentiler

• 6B0070ED-A2E4-4A3C-878E-19FF8C182D39.jpeg
    76,1 KB · Görüntüleme: 57
Rahim agrisi yasayan vrmi batma gibi :/
Ben bunu biraz arastirdim iltihaptan dolayi diyolar genelde idrar yolu enfeksiyonu falan var mi. Benim su an adetimin 6. Gunu yani hamilelik ihtimali belirtisi falan hic ihtimal yok ama batma gibi bi agri hissediyodum internetten biraz baktim enfeksiyon yapiyo diyolar

Allah hayırlısını versin canım canım benim iki defa tuttu ama kısmet olmayınca olmuyor Allah ne zaman isterse o zaman veriyor. En doğru zamanda hayırlı ve sağlıklı bir biçimde kucağımıza alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…