Gebeliğe Hazırlık OCAK AYINDA GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde adetim 6 gün gecikti.sanki âdet olacakmış gibi ağrılarım oluyor 5 dakika sürüp geçiyor.ama gelen giden yok.bel ağrısı, karın ve kasık ağrısı,bacak ağrısı arada bir baş dönmesi hepsini yaşıyorum bakalım hayırlısı

Neden test yapmıyorsunuz valla ben olsam 10 defa yapmıştım

Kızlar bugün ovulasyon ağrım var da bu günleri nasıl değerlendirmeliyim bilginiz var mı? Dünü değerlendirmiştik, geçen gün doktora gittiğimde de yumurtanın büyüklüğüne göre çarşamba cuma cumartesiyi değerlendirin, perşembe günü eşin dinlensin demişti ama ovulasyon ağrım bugün olunca bilemedim ben de. Bu durumda perşembeyi boş geçsek olur mu ki? Yani ağrı geçmeden tekrar değerlendirmek gerekir mi yoksa yarın ağrım geçmiş olsa da yarını değerlendirmek daha mı mantıklı?

Bilmem engeksiyonm yk ama oldmu acaba onda da emin deilim dha once enfeksiyon gecirdim birkac kez onda sdce yanma ve kasinti olmustm

Beni de 9 Ocak diye ekler misiniz

Bat 20 Ocak beni de ekler misiniz

Offf malesef bende kırmızıları gördümmm kızlar hemde 1 hafta erken geldi bugün son günü adetim in geçen ay bal çörek otu tarçın yapmıştım bugün de soğan kürüne başladım 3 ay önce düşük yaptığım bebeğime de soğan kürüyle hamile kalmıştım inşallah bu ayda yüzümü güldürür napalım artık ama umutları kaybetmiyorum aslaaaa neyse artık bat 31 ocak diye değiştirelim m

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…