- 17 Ocak 2021
- 380
- 196
- 53
- 34
- Konu Sahibi Pembeyuvam
-
- #1.981
Hayır 1 ocakla 9 ocak arası 1 er gun arayla denedik. Bazen 2 gun arayla totalde 4 deneme :)Biz de eşimle iki aydır deniyoruz ama boşa kürek çekmeden bir yıl olmadan ikimizde muayene olduk çok şükür sorun çıkmadı bu ay ben de daha dikkatli olayım takip edeyim kendimi. Biraz özel olacak ama yumurtladiginizi hissettiğinizde gün aşırı mi denediniz her gün mu
Ins sende müjdeyi verirsin canim benimm aminnnTebrikler canım Allah sağlıcakla kucağına aldırmak nasip olsun. Darısı başımıza üc gün kaldı bekliyorum bende
Amin canımmm inşallahhhhhhIns sende müjdeyi verirsin canim benimm aminnn
Sağ kasık ağrın felan varmı?? Benim tek belırtım bu şuan. Sağ kasıgım cok ağrıor hatta gece uyandım uyuyamadım ağrısına şimdi hafifIns sende müjdeyi verirsin canim benimm aminnn
Bende sadece ay basindan beri asiri bi göğüs acisi oldu.. insan vücudunda sinyaller ariyorSağ kasık ağrın felan varmı?? Benim tek belırtım bu şuan. Sağ kasıgım cok ağrıor hatta gece uyandım uyuyamadım ağrısına şimdi hafif
Bende sadece ay basindan beri asiri bi göğüs acisi oldu.. insan vücudunda sinyaller ariyorumarim cikar sende de i sallahhh
Esim yok zaten bu ay yumurta gununu bile denk getirwmedik o kadar sogan suyu icmistim oysahayırlısı olsun o zaman kuzum :) değerlendirin yine de fırsatınız varsa, bir zararı yok nasıl olsa :)
o zaman sperm yoksa nasıl çatlayan yumurta döllensin :)Esim yok zaten bu ay yumurta gununu bile denk getirwmedik o kadar sogan suyu icmistim oysa
Yani esim isinden dolayi yok su ano zaman sperm yoksa nasıl çatlayan yumurta döllensin :)
Aynen ya kac kere soyledim ama eklenmedi olsuncnm ilk sayfaya baktım da adını göremedim...ismin ekli değil sanırım..
ben de ekli değilmişim :)))) BAT 30ocakPembeyuvam ekler misin rica etsem :)))
Çoook teşekkür ederim aminnn ins guzel haber sizdeTebrikler canım Allah sağlıcakla kucağına aldırmak nasip olsun. Darısı başımıza üc gün kaldı bekliyorum bende
şu sağ kasık ağrım olmasa umudum sıfıra incekte hıc adet belırtısıymıs gıbı degıl ıns yanılmamÇoook teşekkür ederim aminnn ins guzel haber sizde
Senin bat gününü topik olarak merakla bekliyoruz çok heyecanlı bi anne adayisin maşallah rabbim umutlarını boşa çıkarmasın inşallah hamilesindirşu sağ kasık ağrım olmasa umudum sıfıra incekte hıc adet belırtısıymıs gıbı degıl ıns yanılmam
vallahi naapyım sabırlıydım bu ay cok ama su son gunler heyecan tavan 8 ay bu ayla bırlıkte çabalayalı. aminn Allahım hıcbırımızın bosa cıkarmasın umutlarınıSenin bat gününü topik olarak merakla bekliyoruz çok heyecanlı bi anne adayisin maşallah rabbim umutlarını boşa çıkarmasın inşallah hamilesindir
Amin canım inşallah bence bu ay sende var diye hissediyorumvallahi naapyım sabırlıydım bu ay cok ama su son gunler heyecan tavan 8 ay bu ayla bırlıkte çabalayalı. aminn Allahım hıcbırımızın bosa cıkarmasın umutlarını
ahh canımm inşallahh ağzın bal yesinAmin canım inşallah bence bu ay sende var diye hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?