Gebeliğe Hazırlık OCAK AYINDA GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sevindim canım, kan testi yaptırdın mı?

senin de adın ilk sayfada yok @ N Neslhannn

BAT ne zamandı senin? Pembeyuvam Pembeyuvam eklememiş :anneadayı:
Bat yarın canım eklememiş evet
Güncellemedi listeyi
Buda bu sabahki testim yarın adet olmazsam gidicem perşembe akşamı acile inşallah

Eklentiler

• IMG_20210126_062617.jpg
    IMG_20210126_062617.jpg
    39,2 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar benim Bat dan once adet oldu maalesef, bu ayda olmadı. Gerçi bu ay cok bir çalışmamız olmadı hastalığımız oldu ama üzüldüm yine de, umarım bende bi salmayi bırakırım. Guzel haberler alan herkese tebrikler, umarim sag salim kucaginiza alirsiniz bebeğinizi. Subat ayinda hayirli haberler almak dileğiyle 😔🙂

Kızlar benim Bat dan once adet oldu maalesef, bu ayda olmadı. Gerçi bu ay cok bir çalışmamız olmadı hastalığımız oldu ama üzüldüm yine de, umarım bende bi salmayi bırakırım. Guzel haberler alan herkese tebrikler, umarim sag salim kucaginiza alirsiniz bebeğinizi. Subat ayinda hayirli haberler almak dileğiyle 😔🙂
Rabbim inşallah sağlıklı bir bebekte sana nasip eder canım tez vakitte 🤲🤲
Mis kokulu evlatların olsun inşallah 🤲🤲🤲

Aaaa.. 2.çizgiyi görüyorum... hadi hayırlısı kuzum. Bol şans :)
IMG_20210126_141421.jpg

Canım az önce yine yaptım
Sabahkinden daha koyu cıktı
Yumurtlamanın 10. Günü anlamında o günler
Belki birilerine faydası dokunur
Testlerde adete şu kala bu kala çıkmıyo arkadaşlar yumurtlamadan daha dogrusu çatlamadan 10 gün Sonra cıkıyo en erken
O yüzden geç döllenme ihtimalini unutmadan negatif testlere üzülün derim ben
Belki geç yumurtladınız geç tutundu miniğiniz size bilemezsiniz
O yüzden çatlamadan başlayarak sayın en erken 10. Günden sonra test yapmaya başlayın derim
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhhh 🤲🤲

Bat yarın canım eklememiş evet
Güncellemedi listeyi
Buda bu sabahki testim yarın adet olmazsam gidicem perşembe akşamı acile inşallah
Kesin bebişş var yaa 😍 benimde böyle oldu kan verdim orda da çıktı Cumartesi gidip görcem bebişi ins doktor alttan bakarsak kalp atışlarını bile görebiliriz dedi 😍

Dunyada hangi kaynaga bakarsanız bakın gebelik öncesi(enaz 2-3 ay oncesi) folik asid kullanmanız gerekiyor. Cocugun omurgasının sinir sistemlerinin olusmasında hatta gebe kalmada büyük rol oynuyor. Full organık ve yesıllıkle beslenseniz dahi gunluk folik asid oranınız gebelikte yeterli gelmiyor.
Ben 34 yasındayım. Ve ılk bebeğim emin olun kolay hamile kalmamın en buyuk sebebi folik aside balayında baslamıs olmam :)

Gebelıkde degerlere bakılıp vitamin veriliyor dogru ama merak etmeyin kimse folik asit fazlalıgıdan zarar gormuyor .
Kullandığınız folik asit takviyesi hangisi? Ben 5 aydır folidoce kullanıyorum ama fayda ediyor mu etmiyor mu bilemiyorum tabi, hâlâ gebelik yok. Bu ara da bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın. Bize de nasip olur inşallah. 😇

Gerçekten kafayı yiyeceğim artık ya. Reglim 7 gün gecikti. Bugün predictor erken gebelik testi yaptım, negatif. 29 yaşındayım hayatımda hiç reglimin geciktiği olmamıştır, en fazla 1 gün oynar o kadar. Stresli bir dönemde de değildim, jinekolog kontrolüm de 2 ay önceydi tamamen sağlıklıyım. Artık karnım burnuma değene kadar gebelik testi yapmayacağım ya

Gerçekten kafayı yiyeceğim artık ya. Reglim 7 gün gecikti. Bugün predictor erken gebelik testi yaptım, negatif. 29 yaşındayım hayatımda hiç reglimin geciktiği olmamıştır, en fazla 1 gün oynar o kadar. Stresli bir dönemde de değildim, jinekolog kontrolüm de 2 ay önceydi tamamen sağlıklıyım. Artık karnım burnuma değene kadar gebelik testi yapmayacağım ya
Canım kan testi yaptırsanana, bu kadar stres yapmışsın ....

Kullandığınız folik asit takviyesi hangisi? Ben 5 aydır folidoce kullanıyorum ama fayda ediyor mu etmiyor mu bilemiyorum tabi, hâlâ gebelik yok. Bu ara da bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın. Bize de nasip olur inşallah. 😇
Folibol kullanıyorum ama sadece hapla degıl. Somon balıgı, brokoli, avakado, yumurta, kereviz , ceviz,ay çekirdeği,keçi boynuzu, kuru fasulye gibi yiyeceklere agırlık verdik

Canım o test genellikle yanlış sonuç gösteriyor ben de de negatif verdi kan testine neden gitmiyorsun yedi gün geçtiyse kesinlikle çıkması lazım kan testinde çıkmıyorsa hamile değilsindir tabi âdetin hemen öncesi hamile kaldıysan bilemiyorum ama âdetin gelmiyorsa doktora görünmen gerekir

Ben 2 kez klomen ve çatlatma iğnesi kullandım yumurtalarım güzel gelişti çatladı ancak gebelik olmadı bu ay adet olunca aşılama olcaktım ama hala adet olamadım bekliyorum 11. Gün bugün
Siz rapor çıkartmak için mi aşılama yaptırdınız

Back