• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak ayı gebelik isteyenler birlikte bekliyelim

kürtaj mıydı kanamalı düşük müydü
benim kanamalı düşüktü. doktor regl gbi düşün korunmana gerek yok dedi korunmadık. psikolojik olarak tabi üzüldük ama istiyorduk o yüzden korunmadan devam ediyoruz.
öyle üzmeyin kendinizi, herşeyde vardır bi hayır
Benim kürtaj oldu gelişim durmuş. Benim şimdi 12.günüm ama alt karnımda biraz ağrı var aynı gerilme gibi. Acaba erken mi yumurtluyorum :(

1 gün gecikti rahat duramadım yine yaptım testi negatifi gördüm zaten pek ihtimal vermiyordum😄

Ah kuzum malesef olmuyor bende normal atesolcer. Bende femometer bir ara almaya niyetlendim ama sonra vazgectim. Sen memnun kalirsan bana geridonus yapar misin. Kac çıkıyor mesela sabahlari ? Benim bu sabah 35.8 cikmiati ölçtum. Gecen hafta 2 gun olctum 35.3 fln cikmisti
Canımm bende dediğim gibi henüz 4 gündür kullandım. 36,79 ile başladı sırasıyla 36,25 , 36,50 , 36,37 olarak devam etti. Döngüye uygun şuanda ovulasyon günlerine yaklaştım o yüzden düşük çıkıyor. Tabi ki söylerim memnun kalırsam 🤗 ama şuan için hassas gibi geldi bana 🤗

2 ocak pikse regl tarihiniz değişir pikten yaklaşık 14-15 gün sonra regl olursunuz yani 16-17 ocak bilginiz olsun 🤗

Ben bir gebenin günlüğü ve innovita almıştım ikisini de bir kez kullandım ama bencd bir gebenin günlüğü strip testleri hiç iyi değildi çok silikti anlamak çok zordu innovita daha iyiydi canım
Canım evet ya ben heyecandan BAT ı yanlış hesaplamısım 17 ocak gibi olması gerekiyor bakalım sabırla bekliyorumm

Kızlar selam insallah pozitifleri aldigimiz bir ay olur 🙏 hangi ovülasyon testlerini kullaniyorsunuz net sekilde dogru çıkarıyor mu ?
Ben bir gebenin günlüğü, laboquik, innovita kullandim.
Simdi yeniden birgebeden aldim. Kullanip memnun kaldiginiz var mi net oldugunu düşündüğünüz
Selam canım laboquik kullandım ben bu ay kuzenim tavsiye etmişti o ilk aydan öyle hamile kalınca denedim ben de de çok net çıktı testler doğruluk oranı yüksek geldi diğerlerini denemedim canım

Canımm bende dediğim gibi henüz 4 gündür kullandım. 36,79 ile başladı sırasıyla 36,25 , 36,50 , 36,37 olarak devam etti. Döngüye uygun şuanda ovulasyon günlerine yaklaştım o yüzden düşük çıkıyor. Tabi ki söylerim memnun kalırsam 🤗 ama şuan için hassas gibi geldi bana 🤗
Tamam canim teşekkür ederim 🙏 insallah faydasini da görürsün canim. Saglikla kavusalim bebislerimize

Selam canım laboquik kullandım ben bu ay kuzenim tavsiye etmişti o ilk aydan öyle hamile kalınca denedim ben de de çok net çıktı testler doğruluk oranı yüksek geldi diğerlerini denemedim canım
Yaa ne güzel insallah bizler de hemen pozitif aliriz bu ay 🙏 ben de kullandım laboquik ama malesef 2.cizgisi hep belirsiz sekilde cikiyordu. Yeniden sans versem dedim forumda da yeni alinanlar da öyleydi hep bende kararsiz kaldim.insallah sen faydasını görürsün bari. Ben zamaninda 50li aldim ve hep silik ikinci cizgi ile ilerledi test bilmiyorum niye

Merhaba kızlar♥️ Kasım Gebelik planlayanlar Aralık gebelik planlayanlar derken kendimi bu seferde ocakta buldum🤭 Allah hepimizin yardımcısı olsun. Ben geçen ay yumurta çatlatma tedavisi gördüm ama malesef negatif sonuçlandı. Bu ay yeniden başladım. Perşembe kontrolüm var. İnşallah bu konu başlığı bizlere şans getirir ve bebişlerimize kavuşuruz♥️🤲🏻

Yaa ne güzel insallah bizler de hemen pozitif aliriz bu ay 🙏 ben de kullandım laboquik ama malesef 2.cizgisi hep belirsiz sekilde cikiyordu. Yeniden sans versem dedim forumda da yeni alinanlar da öyleydi hep bende kararsiz kaldim.insallah sen faydasını görürsün bari. Ben zamaninda 50li aldim ve hep silik ikinci cizgi ile ilerledi test bilmiyorum niye
İnşallah canım bazıları da orjinal olmuyomus bozuk oluyomus şansa artık ne gelirse benim 2 ocakta pik olmuştu fotoğrafını da ekliyim baya belli sonraki günlerde yaptım silikleşti ve geçti ondan doğru gibi geldi. İnşallah canım ya hepimiz güzel haberlerimizi alalım senenin başından

Eklentiler

• IMG_0603.jpeg
    IMG_0603.jpeg
    92,7 KB · Görüntüleme: 14
Merhaba kızlar♥️ Kasım Gebelik planlayanlar Aralık gebelik planlayanlar derken kendimi bu seferde ocakta buldum🤭 Allah hepimizin yardımcısı olsun. Ben geçen ay yumurta çatlatma tedavisi gördüm ama malesef negatif sonuçlandı. Bu ay yeniden başladım. Perşembe kontrolüm var. İnşallah bu konu başlığı bizlere şans getirir ve bebişlerimize kavuşuruz♥️🤲🏻
Merhaba canım 2025 inş hepimize uğurlu gelir sağlıkla kavusuruz bebeklerimize ❤️❤️❤️

İnşallah canım bazıları da orjinal olmuyomus bozuk oluyomus şansa artık ne gelirse benim 2 ocakta pik olmuştu fotoğrafını da ekliyim baya belli sonraki günlerde yaptım silikleşti ve geçti ondan doğru gibi geldi. İnşallah canım ya hepimiz güzel haberlerimizi alalım senenin başından
Maşallah canim senin güzel sonuçlar vermis bak. Benimkiler cok silikti hep. Bende pcos var tamam da 50 testin 50sinde de o kadar silik olacak kadar beter halde degildm yani bir problem vardi kesin.
Aminn canim inşallah bebis haberlerimizi aliriz hepimiz de.. o kadar iyi gelecek ki o müjde bana bize hepimize 🙏
Aslinda innovitanin testleri de iyi gbiydi ben anlamadim nedense koyu cizgiyi yakalayamadim onda da.. koyulasti ben diyorum ki tamam yumurtlama saticisina yolluyorum yok daha degil devam diyor yahu dedim daha kac gun test yapcam cizgiler siliklesmeye basladi yok kabul etmiyor devam deyip duruyor. Bana kalsa aslinda görmüştüm yumurtlama ama 🤷🏻‍♀️🤦‍♀️

Ben innovita kullanıyorum çok memnunum gayet net gösteriyor yumurtlamayı açık açık

Maşallah canim senin güzel sonuçlar vermis bak. Benimkiler cok silikti hep. Bende pcos var tamam da 50 testin 50sinde de o kadar silik olacak kadar beter halde degildm yani bir problem vardi kesin.
Aminn canim inşallah bebis haberlerimizi aliriz hepimiz de.. o kadar iyi gelecek ki o müjde bana bize hepimize 🙏
Aslinda innovitanin testleri de iyi gbiydi ben anlamadim nedense koyu cizgiyi yakalayamadim onda da.. koyulasti ben diyorum ki tamam yumurtlama saticisina yolluyorum yok daha degil devam diyor yahu dedim daha kac gun test yapcam cizgiler siliklesmeye basladi yok kabul etmiyor devam deyip duruyor. Bana kalsa aslinda görmüştüm yumurtlama ama 🤷🏻‍♀️🤦‍♀️
Sen gördüm diyorsan doğrudur canım yumurtlama akıntısı oluyor mu sen de bende mesela pik olmadan 2 gün önce gelmişti ondan da anladım. sen içini ferah tut inşallah hayırlısıyla olmuştur çok heyecanlı bi süreç günler geçmiyor valla ❤️

Bendede Pcos var , pcosta her zaman yumurtlama olmuyor maalesef , o yüzden net çizgi görmediğiniz ay büyük ihtimal yumurtlama olmamıştır. Bende bu ay 35.günümde yumurtlama gördüm en kötü çizgiyle , değerlendirdik bakalım ne olacak bekliyorum.. ama her ay yumurtlama olmuyor bizde maalesef o yüzden net göremediniz büyük ihtimal

Back