• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak ayı gebelik isteyenler birlikte bekliyelim

Ben normal de hiç almadım ilk defa dedim bunu da deneyeyim içimde kalmasın tek tüple artık ne kadar pozitif olursa 🫣

Bat 5 ocak yani bugündü hala olmadım ama umutlanmakta istemiyorum. Kasık ağrısı,mide bulantısı,regl ağrısı yaşadım bir kaç gündür ama göğüslerde bir değişiklik göremiyorum şiş bile değil şuanda da hiç bir belirti yok🤷‍♀️

Belirti olarak cuma günü şiddetli adet sancısının aynısını yaşadım adetime bi kaç saat kala olur normalde ayaklarıma vurur benim normalde aynı öyleydi kasığım ve ayağıma doğru. Göğüs ucunu sormuşsunuz arkadaşa bende bugün farkettim kahverengi yuvarlağın etrafında küçücük yağ bezecikleri gibi şeyler var bu şekilde şuan ayaklarımda halsizlik devam ediyor birde
Evet benim de dikkatimi o göğüs ucundaki beyaz bezeler çekti daha önce böyle şeyler yoktu garibime gitti. Bir de bende yumurtlamadan sonra aşırı gaz karın gurultusu vardı

Benim de yarın regl olmam lazım zaten çok ağrım var sonra ver elini rahim filmi:)

Evet benim de dikkatimi o göğüs ucundaki beyaz bezeler çekti daha önce böyle şeyler yoktu garibime gitti. Bir de bende yumurtlamadan sonra aşırı gaz karın gurultusu vardı
Birde çook hafif mide bulantım var. Canım çok bişey yemek istiyor normalde iştahlı biriyim belkide hiç bişey yok psikoljik olarak kendimi öyle hissediyorda olabilirim

Sizinle nerdeyse aynı benim de 2 ocak pik oldu son adet günüm 18, beklenende 12 ocak inşallah pozitifleri görürüz belirtiniz var mı hiç
İnşallah, şu an için bi belirtim yok ama zaten pik göründükten 1 gün sonra çatlama oluyor daha döllenme olmamıştır diye düşünüyorum

ağrım yine başladı geceleri hep aynı saatlerde oluyor çok garip🤣 gece ağrı yaşayan var mı adet ağrısı gibi

İnşallah, şu an için bi belirtim yok ama zaten pik göründükten 1 gün sonra çatlama oluyor daha döllenme olmamıştır diye düşünüyorum
İnşallah canım benim ilk ovulasyon testiyle denediğim ay ondan heyecanlıyım biraz gögüslerim çok şişti benim ağrı oluyo sık idrara çıkmaya basladım psikolojik de olabilir :) cuma günü test yapmayı düşünüyorum elimde prodoctor var bakalım sabırsızım

Bat 5 ocak yani bugündü hala olmadım ama umutlanmakta istemiyorum. Kasık ağrısı,mide bulantısı,regl ağrısı yaşadım bir kaç gündür ama göğüslerde bir değişiklik göremiyorum şiş bile değil şuanda da hiç bir belirti yok🤷‍♀️
Bende bugün bekliyordum olmadım daha inşallah olmam :) iki gün önce 24 saat süren bi bel ağrım vardı hiç geçmedi normalde hiç öyle bişey olmazdı. Ara ara bacak ağrılarım var. Regl döneminde göğsüm çok şişerdi ama şuan içi boş gibi anlamadım. Dört gün önce test yapmıştım negatifti. Eşim yapmamı istemedi geciksin öyle kan verelim dedi. Rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Back