• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak ayı gebelik isteyenler birlikte bekliyelim

Ben de bu ay gebelik oluşmazsa laboquick kullanmayı düşünüyorum onu gördüm genelde forumda önerilen
Laboquick testlerini trendyoldan sipariş ettim ama hiç yumurtlama göremedim onunla birgebeningünlüğü instagram sayfası inceleyin kendi testleri var ve sorular sorulara geçte olsa cevap veriyor daha güvenilir cevap alınabilir en azından tavsiyemdir

Merhaba sat 20 aralık pik 2 ocak bat 16 ocak gösteriyor.8 gün kaldı.dayanamayıp test yaptım silik çıktı.inanamadım henüz erken aslında diye.5 farklı marka denedim 5 ide silik çıkarttı.Bende beklemedeyim buraya ilişeyim usulca 🥹

Son yaptıklarımı ekledim birde fotoğraflayamadıklarım var direk çöpe attım çünkü heveslenip yalancı pozitif tokadı yemek istemiyorum.Geçen ay yaşadım yalancı pozitifi.🥹 ama bir yanımda 5. 6. Markadada yalancı çıkmaz diyor.bilemiyorum.çok karışık kafam.heveslenmek istemiyorum ama bu ay var gibi hissediyorum,bu ay farklı.🥹(testler ilk dakikada çıkıyor)

Eklentiler

• IMG_5430.jpeg
    IMG_5430.jpeg
    50,3 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_5428.jpeg
    IMG_5428.jpeg
    53,7 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_5427.jpeg
    IMG_5427.jpeg
    135,8 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_5426.jpeg
    IMG_5426.jpeg
    50 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_5425.png
    IMG_5425.png
    284,4 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG_5424.jpeg
    IMG_5424.jpeg
    38,2 KB · Görüntüleme: 15
Bunlarıda flash ile bakarken çekmişim aslında resimlemedim hiçbirini.şayet eşimde dahil hiç kimse bilmiyor şuan bu vaziyeti 😂😂😂

Ben 3 yillik evliyim canim. Ama son 1 yildir bebek dusuncemiz vardi. Iste sonra nasip oldu korunmayi biraktiktan 6 ay fln sonra ama düşük yaşadım ne yazik ki. Simdi yeniden olsun diye ugrasiyorum.. Allahım geciktirmez nasip eder inşallah bir an evvel bebek müjdesini almayi 🙏 canim benim pcosum var. Ovülasyon da dün sabah aksam yaptim bide bugun yaptim bak ekleyeyim görseli bir yorum yap
Amin canım benim inşallah , yani bendede Pcos var bizim durumlar karışık zaten normalde biliyorsun , ortadaki pik gibi inşallah olur kolaylıkla 🥹 herhangi bi tedavi görmeden hamile kaldın dimi 🥹

Aslinda biz kafamiza stresi yükledikce regl duzeni de bozuluyor. Ben kurtaj sonrasi kontrole gittigmde dr bana demisti ki stresten uzak durmazsan bebek isi zorlasir stresle dogrudan baglantili olan organlardan birisi rahimdir demisti. O kadar hakli ki. Ben en ufak üzüleyim stres yapayim bekarligimdan beri hemen az bi lekelenmem olur mesela. Aslinda stressiz kalabilsek keske... ama mümkün mü ki.. cok zor vallahi hic aklindan cikmiyor ki insanin. Kanaman gelene kadar umut var demektir 🙏
Bu sabah tamamen kırmızıya döndü maalesef:( hayırlısı bakalım. Allah büyük daha zamanı gelmemiştir.

Ben e iyi ki yapmışsınız görmüşsün. İniallah hayırlı sonuçlar alırsın. Ben dün paylaşmıştım pikleri zaten. Bu ay güya hiç takmayacaktım. Neyse olursa elhamdülillah olmasada. Ama eğer olmazsa salıcam çayıra🤣🤣🤣 ilk gebeliğim kolay olmuştu 3. Ayda 3 ilişkiyle 🤦🏻‍♀️ şimdi dikkat ediyorum emek veriyorum olmuyor. Rabbim en hayırlısını bilirx. Benim şuan kasıklarımda ağrı batma vs var takvim 20 ocak diyor adetime. Bekleyeceğim geçen ay 10 gün gecilti(normalde âdetim düzenli) doktora gittim. Bişey yok 10 aralık olmam gerekiyor 20 ye kadar gecime normal dedi. Eper 20 kadar olmazsa adet söktürücü vereceğim dedi. Oldum :) bi sıkıntın yok stre yapma hamile kalırsın dedi🙏🏻 artık bu ayda olmazsa 5 çocuğum varda 6. İstemiyomuş gibi takılmayı düşünüyorum 🤣🤣🤣 o zaman belki olr
Hadi inşallah güzel haberlerle gelelim yaa. Gercekten ne kadar mükemmel olacak o bebis mujdelerini almak 😍😍🥲🥲 zaten stres olmadikca bebis olma sansi daha yukseliyor. Salmak lazim çayıra cidden dogru dedin onu 😁
Stresten adet tarihlerimiz bile degisiyor biz ne edersek kendimize ediyoruz zatenn... hadi bakalim insallah belirtilerin bebis belirtisidir. Çocuğun var miydi canim
Demem o ki 30 ocağa kadar sabırla bekleyebilirim inşallah
Haydi bir cesaretle bekleme zamani cikar aklindan 😍

Bu sabah tamamen kırmızıya döndü maalesef:( hayırlısı bakalım. Allah büyük daha zamanı gelmemiştir.
Reglin basladi yani 😕 dedigin gibi zamani degilmis demek ki. Üzme kendini. Yeni bir regl dönemi demek yeni bir bebis haberi almaya yaklasmak demek. En azindan regl oldun bak bu da önemli çünkü 🙏

Amin canım benim inşallah , yani bendede Pcos var bizim durumlar karışık zaten normalde biliyorsun , ortadaki pik gibi inşallah olur kolaylıkla 🥹 herhangi bi tedavi görmeden hamile kaldın dimi 🥹
Aynen canim cidden karisik bizim durumlar dogru. Insallah piktir vallahi cunku surekli testte yapmak istemiyorum. Yaptikca cizgiler bir cikiyor bir kayboluyor insanin akli karisiyor.
Canim ben asilama yaptirdigim. Son yaptirdigim asilama surecinde hamile kaldim. Keske devam etseydi de simdi hamile olsaydim hala ama malesef ki sonlandi. Allahım yeniden nasip edecek inşallah saglikla kucagimiza aldiracak ben inanıyorum 🙏

Kızlar son adet tarihim 15 Aralık
ama 28 günde bir olduğum için beklenen adet tarihim 12 Aralık dün akşam test yaptım bu şekilde slik çizgi çıktı. 4 Ocak Cumartesi günü beta hcg yaptırmıştık. 1.04 çıkmıştı
Canim bence bu sabah ilk idrarla tekrar yapmalıydın. Veya kan vermeye gidebilirsin. Istersen bir test daha yapip kan vermeye gidebilirsin canim. Bazen testler de yaniltiyor. Ama bu sekilde daha yeni bir gebelik var görünüyor 😍

Canim bence bu sabah ilk idrarla tekrar yapmalıydın. Veya kan vermeye gidebilirsin. Istersen bir test daha yapip kan vermeye gidebilirsin canim. Bazen testler de yaniltiyor. Ama bu sekilde daha yeni bir gebelik var görünüyor 😍
Evet sabah yaptım zaten çünkü dün akşamki testte hafif gölge gördüm bu sabah tekrar yapmak istedim. Daha belirgindi bu sabahki

Evet sabah yaptım zaten çünkü dün akşamki testte hafif gölge gördüm bu sabah tekrar yapmak istedim. Daha belirgindi bu sabahki
Aa öyle mii o zaman hadi hayırlı olsun diyelim 😍 yeni bir hamişlik geliyor. Kan vermeye gidecek misin

Aa öyle mii o zaman hadi hayırlı olsun diyelim 😍 yeni bir hamişlik geliyor. Kan vermeye gidecek misin
Cumartesi gününe kadar beklemeyi düşünüyorum bakalım🤩 Dayanabilirsem. Birde biraz korkuyorum temmuz ayında kimyasal gebelik geçirdim iğne ile düşürdüler değerimi. 6 ay korunduk bu ay bırakabilirsin demişti doktorum

Cumartesi gününe kadar beklemeyi düşünüyorum bakalım🤩 Dayanabilirsem. Birde biraz korkuyorum temmuz ayında kimyasal gebelik geçirdim iğne ile düşürdüler değerimi. 6 ay korunduk bu ay bırakabilirsin demişti doktorum
6 ay mı ? Neden bu kadar fazla korunmanizi istedi kimyasal gebelikte.
Hadi bakalm bencr elinde testin coksa her sabah bir tane yap koyulaşmayi takip edersinn cok heyecanli 😍

6 ay mı ? Neden bu kadar fazla korunmanizi istedi kimyasal gebelikte.
Hadi bakalm bencr elinde testin coksa her sabah bir tane yap koyulaşmayi takip edersinn cok heyecanli 😍
Çünkü metotreksat diye bir iğne yaptılar kemoterapi iğnesiymiş o yüzden

Back