• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak ayı gebelik isteyenler birlikte bekliyelim

Kizlar yumurtlama 30 aralikti gun asiri degerlendirdik bugun kan vermeye gidiyorum duramadim uygulama adetime 8 9 gun gosteriyor yumurtlamanin üzerinden 7 gun gecti tuttuysa sonuc 5 bile olsa cikar dimi yaa lutfen cevap
Nana
Kizlar yumurtlama 30 aralikti gun asiri degerlendirdik bugun kan vermeye gidiyorum duramadim uygulama adetime 8 9 gun gosteriyor yumurtlamanin üzerinden 7 gun gecti tuttuysa sonuc 5 bile olsa cikar dimi yaa lutfen c

Bende bugün bekliyordum olmadım daha inşallah olmam :) iki gün önce 24 saat süren bi bel ağrım vardı hiç geçmedi normalde hiç öyle bişey olmazdı. Ara ara bacak ağrılarım var. Regl döneminde göğsüm çok şişerdi ama şuan içi boş gibi anlamadım. Dört gün önce test yapmıştım negatifti. Eşim yapmamı istemedi geciksin öyle kan verelim dedi. Rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Ben de hala olmadım 1 gün gecikti görünüyor adetim. Benim de göğüste hiç belirtim yok tamamen boş gibiler ne şişkinlik ne acıma. Regl belirtim de hiç yok. Hakkımızda hayırlısı olsun biraz daha bekleyelim bakalım

Kızlar selam insallah pozitifleri aldigimiz bir ay olur 🙏 hangi ovülasyon testlerini kullaniyorsunuz net sekilde dogru çıkarıyor mu ?
Ben bir gebenin günlüğü, laboquik, innovita kullandim.
Simdi yeniden birgebeden aldim. Kullanip memnun kaldiginiz var mi net oldugunu düşündüğünüz

Kızlar merhaba adet günüm 9 gün gecikti bel ağrım, karın ve kasık ağrım var bacağıma kadar vuruyor ağrısı nerdeyse ama adet değilim testler de negatif çıkıyor yanılma payı var mı bilgisi olanlarla haberleşebilir miyiz🤲🥹

Sizinle nerdeyse aynı benim de 2 ocak pik oldu son adet günüm 18, beklenende 12 ocak inşallah pozitifleri görürüz belirtiniz var mı hiç
2 ocak pikse regl tarihiniz değişir pikten yaklaşık 14-15 gün sonra regl olursunuz yani 16-17 ocak bilginiz olsun 🤗
Kızlar selam insallah pozitifleri aldigimiz bir ay olur 🙏 hangi ovülasyon testlerini kullaniyorsunuz net sekilde dogru çıkarıyor mu ?
Ben bir gebenin günlüğü, laboquik, innovita kullandim.
Simdi yeniden birgebeden aldim. Kullanip memnun kaldiginiz var mi net oldugunu düşündüğünüz
Ben bir gebenin günlüğü ve innovita almıştım ikisini de bir kez kullandım ama bencd bir gebenin günlüğü strip testleri hiç iyi değildi çok silikti anlamak çok zordu innovita daha iyiydi canım

2 ocak pikse regl tarihiniz değişir pikten yaklaşık 14-15 gün sonra regl olursunuz yani 16-17 ocak bilginiz olsun 🤗

Ben bir gebenin günlüğü ve innovita almıştım ikisini de bir kez kullandım ama bencd bir gebenin günlüğü strip testleri hiç iyi değildi çok silikti anlamak çok zordu innovita daha iyiydi canım
Ya canim kafam karışıyor bende laboquik den memnun kalamamistim mesela. Innovita da hep koyu cizgi cikariyor. Birgebeden aldiklarimla da pik yakalayamamistim. Ay cok kararsizim yaa. Yine bir gebeden aldim bu ay icin eimde birkac tane innovita kaldi onlarla basladim bugun. Sence ne diyorsun teste

Eklentiler

• 20250106_173203.jpg
    20250106_173203.jpg
    18,5 KB · Görüntüleme: 8
Ya canim kafam karışıyor bende laboquik den memnun kalamamistim mesela. Innovita da hep koyu cizgi cikariyor. Birgebeden aldiklarimla da pik yakalayamamistim. Ay cok kararsizim yaa. Yine bir gebeden aldim bu ay icin eimde birkac tane innovita kaldi onlarla basladim bugun. Sence ne diyorsun teste
Canım bence 2 güne pik olur gibi geldi, bende pek anlamıyorum o yüzden kullanmıyorum artık 🤷‍♀️ ateş ölçmeye başladım bence en garanti yöntem o

Canım bence 2 güne pik olur gibi geldi, bende pek anlamıyorum o yüzden kullanmıyorum artık 🤷‍♀️ ateş ölçmeye başladım bence en garanti yöntem o
Bende pcostan dolayi pek anlayamiyorum açıkçası ne yalan söyleyeyim. Ateş ölçme isi de bende pek yöntem degil gibi sürekli degisken cikiyor. Sen nasil yapiyorsun sabah uyaninca hemen ölçüyorsun degil mi ?

Bende pcostan dolayi pek anlayamiyorum açıkçası ne yalan söyleyeyim. Ateş ölçme isi de bende pek yöntem degil gibi sürekli degisken cikiyor. Sen nasil yapiyorsun sabah uyaninca hemen ölçüyorsun degil mi ?
Evet canım sabah uyandığımda yataktan çıkmadan hemen ölçüyorum. Daha yeni geldi ateş ölçerim zaten birkaç gündür ölçmeye başladım

Normal bir atesolcer ile olcuyorsun dimi. Dilaltindan mi kolaltindan mi
Ben femometer in ateş ölçerini aldım kuzum dil altından ölçüyorum otomatik olarak uygulamaya atıyor ve bir çizelge oluşturuyor. O yüzden yararlı buldum ben. Ama normal ateş ölçer de alabilirsin uygulamaya girişini manuel yaparsın çok fark olmaz

Ben femometer in ateş ölçerini aldım kuzum dil altından ölçüyorum otomatik olarak uygulamaya atıyor ve bir çizelge oluşturuyor. O yüzden yararlı buldum ben. Ama normal ateş ölçer de alabilirsin uygulamaya girişini manuel yaparsın çok fark olmaz
Ah kuzum malesef olmuyor bende normal atesolcer. Bende femometer bir ara almaya niyetlendim ama sonra vazgectim. Sen memnun kalirsan bana geridonus yapar misin. Kac çıkıyor mesela sabahlari ? Benim bu sabah 35.8 cikmiati ölçtum. Gecen hafta 2 gun olctum 35.3 fln cikmisti

Kızlar bendede Pcos var 35.günümde ovulasyon testinde yumurtlama gördüm değerlendirdik şimdi bekliyorum yumurtlamadan 14 gün sonra gebelik testi yapın diyorlar bende 15 Ocağı bekliyorum inşallah olur ya çok istiyoruz 🥹🤲🏻

Back