Artık bilemiyorum hayırlısıCatlama olurken kasik agrisi olabilir
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ocak ayı gebelik isteyenler birlikte bekliyelim
- Konu Sahibi edatsn
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Eylül 2024
- 1.442
- 923
- 38
- 34
En iyisi gecikme bekleyebilmek bekleyebilirsen. Guzel yakalamissin yumurtlama ve catlamayi. Insallah tutmustur da güzel sonuclarla bize de haber verirsin. Kasik agrisi e ek tutunuyorken de olabilir. Ben daha once gebelik geçirdim kürtaj oldum. Ilk gebe kaldigimda kasik agrim net bir belirtiydi.Sat 20 kasım. Yumurltama 1-2-3 ocak devam etti . 4 ocak çatlama oldu . 14 gün sonra diyorlar test için. 17sine denk geliyor. Ama geçen ay adetim 10 gün gecikti bebek yoktu sanırım ben 30 ocağa kadar bekleyeceğim(inşallah) şuan yaşadığım kasık ağrısını anlayamıyorum ama.
- 16 Eylül 2024
- 1.442
- 923
- 38
- 34
Olmadi bugunde yarinda degerlendirme yapicaz. Insan bos gecmek istemiyor. Allahim hepimize nasip etsin mujdeler almayi vermeyi birbirimizeSilige donebilir yarin degerlendirmende fayda war ama dun degerlendirdiysen zaten 2 gun sure weriyo drlar bile yarin aksamda degerlendirebilirsin
Öncelikle başın sağolsun seni çok iyi anlıyorum Bende kürtaj oldum heçen sene mayısta . Boş gebelikti. Sen ne için oldunEn iyisi gecikme bekleyebilmek bekleyebilirsen. Guzel yakalamissin yumurtlama ve catlamayi. Insallah tutmustur da güzel sonuclarla bize de haber verirsin. Kasik agrisi e ek tutunuyorken de olabilir. Ben daha once gebelik geçirdim kürtaj oldum. Ilk gebe kaldigimda kasik agrim net bir belirtiydi.
- 16 Eylül 2024
- 1.442
- 923
- 38
- 34
Çok sağol canım seninde başın sagolsun malesef bu durumu yasayan bilir... inşallah kimse yaşamasın da...Öncelikle başın sağolsun seni çok iyi anlıyorum Bende kürtaj oldum heçen sene mayısta . Boş gebelikti. Sen ne için oldun
Benimde 13 haftalıkti. Hersey yolundaydi bir sorun yoktu. 1 saat once kalbini dinledik 1 saat sonra evde siddetli bir kanama ile elime dogdu bebegim. Evde düşük yaptim.. sonra da rahim icersini temizlemek icin kürtaj yaptilar. Malesef Kasım ayinda düşük oldu
- 24 Ekim 2024
- 14
- 3
- 1
- 40
- 24 Ekim 2024
- 14
- 3
- 1
- 40
Başınız sağ olsunÇok sağol canım seninde başın sagolsun malesef bu durumu yasayan bilir... inşallah kimse yaşamasın da...
Benimde 13 haftalıkti. Hersey yolundaydi bir sorun yoktu. 1 saat once kalbini dinledik 1 saat sonra evde siddetli bir kanama ile elime dogdu bebegim. Evde düşük yaptim.. sonra da rahim icersini temizlemek icin kürtaj yaptilar. Malesef Kasım ayinda düşük oldu
- 16 Eylül 2024
- 1.442
- 923
- 38
- 34
Günaydınn ovülasyon testi yapmis mıydınız? Yumurtlama ne zmn oldu biliyor musunuz. Bazen gec yumurtlama olunca gebelik testi de gec sonuc verebiliyorGünaydın kızlar, 5 ocakta regl olmam gerekirdi olmadım. 2 gün bel ağrısı çektim. Göğüslerde sertlik yok tam tersi yumuşama var. Az önce test yaptım negatif çıktı. Kısmet bakalım beklicez artık.
Çok sagolun Allah razı olsunBaşınız sağ olsun
- 24 Ekim 2024
- 14
- 3
- 1
- 40
Ovu testi yaptım 23ünde çift çizgi görmüştüm öncesi ve sonrası değerlendirmiştik. Aslında dün 14ü tamamlamış oldu. Kısmet bakalım bekkicez.Günaydınn ovülasyon testi yapmis mıydınız? Yumurtlama ne zmn oldu biliyor musunuz. Bazen gec yumurtlama olunca gebelik testi de gec sonuc verebiliyor
Çok sagolun Allah razı olsun
- 30 Aralık 2024
- 35
- 12
- 3
- 22
Bendede Pcos var bu ay bende böyle oldu önce 2 gün , 3.gün çok koyu oldu sonra silikleşti , sen test yapmaya devam et koyulaşacak o diye düşünüyorum , inşallah hayırla sağlıkla bebeklerimiz olur bende 14ünü bekliyorum ama şöyle , yumurtlamadan sonra ilişki lazım diyor herkes 3 gün üst üste falan , ben yumurtlamadan önce ve yumurtlama gününü değerlendirdim sonra maalesef 2 gün aynı yerde değildik eşimle , çatlamanın 3.gününü değerlendirdik , yanlış mı oldu yaKizlar usttekini gündüz yaptim alttakini yeni yaptim ne diyorsunuz sizce degerlendirmeli muyim ? Dün degerlendirmistik en son. Acaba yarina mi birakmak mantikli olur ?
R ruhurevan02 nilnc @rose411 ve kimler bakabiliyorsa
- 27 Aralık 2024
- 39
- 21
- 3
- 31
Başın sağolsun canım çok üzüldüm inşallah bu ay yüzümüz güler sağlıklı gebeliklerimiz bebeklerimiz olsun inşallahÇok sağol canım seninde başın sagolsun malesef bu durumu yasayan bilir... inşallah kimse yaşamasın da...
- 15 Mayıs 2022
- 817
- 823
- 33
- 30
İnşallah canımm bugün ateşim baya yüksek çıktı sanırım erken yumurtladım, normalde 9-10unda olması gerekiyordu. Ama yumurta akı gibi akıntım da bugün geliyor anlamadım. Sende akıntı çatlamadan önce mi oluyor sonra mıTamam canim teşekkür ederim insallah faydasini da görürsün canim. Saglikla kavusalim bebislerimize
- 15 Mayıs 2022
- 817
- 823
- 33
- 30
İnşallah canımm bugün ateşim baya yüksek çıktı sanırım erken yumurtladım, normalde 9-10unda olması gerekiyordu. Ama yumurta akı gibi akıntım da bugün geliyor anlamadım. Sende akıntı çatlamadan önce mi oluyor sonra mıTamam canim teşekkür ederim insallah faydasini da görürsün canim. Saglikla kavusalim bebislerimize
- 27 Aralık 2024
- 39
- 21
- 3
- 31
Canım merhaba geçmiş olsun öncelikle benim kuzenimde kimyasal geçirdi 2 ay sonra hamile kaldı 1 ay bekledi sanırım vucut gebeliğe daha hazır olduğu için daha kolay oluyor dye söylemişti yine de yaşayan biri yazarsa daha iyi olurKızlar merhaba. Buraya geri dönmem diyordum ama sizlerden bilgi alabilirim belki diye geri geldim aralık 19 da kimşasal kanamam oldu 26 sında bitti şimdi tekrar nasıl hesaplayabilurim bunu aranızda kimyasal geçirip hemen gebelik planlayan dldu mu
- 21 Nisan 2021
- 714
- 369
- 53
- 27
Merhaba benim kimyasal olmadı ama tahmin ettiğim kadarıyla kimyasalı adet gibi sayıyorlar ve adet sonrası gibi hesaplanıyor. Yani kimyasaldan 14 gün sonra yumurtlayabilirsin. Ama betanın sıfırlanması önemli olabilir zaten kimyasal olduğuna göre betan düşüktür diye düşünüyorum o zamana sıfırlanırKızlar merhaba. Buraya geri dönmem diyordum ama sizlerden bilgi alabilirim belki diye geri geldim aralık 19 da kimşasal kanamam oldu 26 sında bitti şimdi tekrar nasıl hesaplayabilurim bunu aranızda kimyasal geçirip hemen gebelik planlayan dldu mu
- 30 Aralık 2024
- 35
- 12
- 3
- 22
Bence değerlendir netTestim nasıl kızlar bugün olmalı mı sizce?
- 16 Eylül 2024
- 1.442
- 923
- 38
- 34
Ama hic belli olmaz belki gec tutunmustur regl olana kadar hep umut var öyle düşün canını sıkma bekle bakalimOvu testi yaptım 23ünde çift çizgi görmüştüm öncesi ve sonrası değerlendirmiştik. Aslında dün 14ü tamamlamış oldu. Kısmet bakalım bekkicez.
- 16 Eylül 2024
- 1.442
- 923
- 38
- 34
Canim bende akinti basliyor sonra koyulasiyor testler aslinda. Akıntı ile yumurta atilmaya basliyor diye düşünüyorum bende. Yumurtlama bitince zaten akinti da kesiliyor. Catlamada akintinin sonu oluyor ve kesiliyorİnşallah canımm bugün ateşim baya yüksek çıktı sanırım erken yumurtladım, normalde 9-10unda olması gerekiyordu. Ama yumurta akı gibi akıntım da bugün geliyor anlamadım. Sende akıntı çatlamadan önce mi oluyor sonra mı