İnsAllah. Bnde 9 ocagi bekliyorum klomen+catlatma oldum bugun 12gundu igne dahil test yaptim negatif adet olmassam tekrar yapacam bakalim.Merhaba canım 2025 inş hepimize uğurlu gelir sağlıkla kavusuruz bebeklerimize
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ocak ayı gebelik isteyenler birlikte bekliyelim
- Konu Sahibi edatsn
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Aralık 2024
- 33
- 18
- 3
- 31
Negatiften dönenlerde oluyormus canım inş sende de öyle olur hayırlısıylaİnsAllah. Bnde 9 ocagi bekliyorum klomen+catlatma oldum bugun 12gundu igne dahil test yaptim negatif adet olmassam tekrar yapacam bakalim.
- 30 Aralık 2024
- 33
- 10
- 3
- 22
İnşallah kolaylıkla olur hayırlısıylaİnsAllah. Bnde 9 ocagi bekliyorum klomen+catlatma oldum bugun 12gundu igne dahil test yaptim negatif adet olmassam tekrar yapacam bakalim.
İnsAllahİnşallah kolaylıkla olur hayırlısıyla
Ewet bende duydum bi kac gune belli olur. ins bakalimNegatiften dönenlerde oluyormus canım inş sende de öyle olur hayırlısıyla
- 16 Eylül 2024
- 1.418
- 909
- 38
- 34
Su ana kadar bir innovitadan cizgileri net görerek ayrildim galiba. Bilemiyorum ama o kadar da yumurtlamadan duramaz vucudum diye düşünüyorum canim ya. O donem reglim de duzenliydi mesela. Insallah simdi guzelce sonuclar alabilirimBendede Pcos var , pcosta her zaman yumurtlama olmuyor maalesef , o yüzden net çizgi görmediğiniz ay büyük ihtimal yumurtlama olmamıştır. Bende bu ay 35.günümde yumurtlama gördüm en kötü çizgiyle , değerlendirdik bakalım ne olacak bekliyorum.. ama her ay yumurtlama olmuyor bizde maalesef o yüzden net göremediniz büyük ihtimal
- 16 Eylül 2024
- 1.418
- 909
- 38
- 34
Oluyor canim evet. Kürtaj sonrasi kanamam yeni durdu. Bugun uzayan akintim oldu bir bakayim dedim ovülasyon testi ile cizgi belirmisti. Insallah heyecanla bekledigimiz mucizelerimiz bir an önce gelirSen gördüm diyorsan doğrudur canım yumurtlama akıntısı oluyor mu sen de bende mesela pik olmadan 2 gün önce gelmişti ondan da anladım. sen içini ferah tut inşallah hayırlısıyla olmuştur çok heyecanlı bi süreç günler geçmiyor valla
- 16 Eylül 2024
- 1.418
- 909
- 38
- 34
Bende görüyorum innovitada evet ama saticisina göre hep devam et daha olmamis diyor mesela ne bileyim benmde kafam karisiyorBen innovita kullanıyorum çok memnunum gayet net gösteriyor yumurtlamayı açık açık
- 16 Eylül 2024
- 1.418
- 909
- 38
- 34
Kizlar usttekini gündüz yaptim alttakini yeni yaptim ne diyorsunuz sizce degerlendirmeli muyim ? Dün degerlendirmistik en son. Acaba yarina mi birakmak mantikli olur ?
R ruhurevan02 nilnc R rose411 ve kimler bakabiliyorsa
Eklentiler
- 27 Aralık 2024
- 33
- 18
- 3
- 31
Pik olmuş canım genelde öncesi pik ve sonraki gün diye 3 gün değerlendirin diyolar bana da sitede öyle demişlerdi biz öyle denedik bu ayKizlar usttekini gündüz yaptim alttakini yeni yaptim ne diyorsunuz sizce degerlendirmeli muyim ? Dün degerlendirmistik en son. Acaba yarina mi birakmak mantikli olur ?
Hangisi kontrol çizgisi ben anlayamıyorum ama eğer soldaki t çizgisi ise yarına devam et bu gece değerlendirme bence bir gün arayla olması daha sağlıklı.Kizlar usttekini gündüz yaptim alttakini yeni yaptim ne diyorsunuz sizce degerlendirmeli muyim ? Dün degerlendirmistik en son. Acaba yarina mi birakmak mantikli olur ?
- 16 Eylül 2024
- 1.418
- 909
- 38
- 34
Bana da pik olmus gibi geliyor pcosluyum anca bu kadar koyu olur gibi diyorum. Ama insallah yarina daha da koyu olur inşallah pozitifleniriz amiiiinnnPik olmuş canım genelde öncesi pik ve sonraki gün diye 3 gün değerlendirin diyolar bana da sitede öyle demişlerdi biz öyle denedik bu ay
- 16 Eylül 2024
- 1.418
- 909
- 38
- 34
T cizgisi soldaki ikisi de ayni marka olmasina ragmen cizgi kalınliklari farkliymis testin bende anlamadim.Hangisi kontrol çizgisi ben anlayamıyorum ama eğer soldaki t çizgisi ise yarına devam et bu gece değerlendirme bence bir gün arayla olması daha sağlıklı.
Kafam karisti vallahi daha koyulasir mi diye. Bende bir gün ara versek dedim ama pcosluyum daha da koyulasmayabilir
Ben kendi testlerimi ekliyim benim pik ve çatlamaları . Tarih yazmayan 4 ocak sonra iyice silikleşti .Kizlar usttekini gündüz yaptim alttakini yeni yaptim ne diyorsunuz sizce degerlendirmeli muyim ? Dün degerlendirmistik en son. Acaba yarina mi birakmak mantikli olur ?T cizgisi soldaki ikisi de ayni marka olmasina ragmen cizgi kalınliklari farkliymis testin bende anlamadim.
Kafam karisti vallahi daha koyulasir mi diye. Bende bir gün ara versek dedim ama pcosluyum daha da koyulasmayabilir
Eğer soldaki t ise daha çatlama olmamış devam et teste. Böyle koyuluk görene kadar 2 gün arayla ilişki koyuluk görünce 3 gün üst üste ilişki. Aldığım yer öyle söyledi
Eklentiler
- 16 Eylül 2024
- 1.418
- 909
- 38
- 34
Insallah benimkide koyulasir tam anlamiyla. Pcoslu oldugum icin cokta belirgin koyu olmuyor hep silik 2.cizgi ile ilerliyorum genelde.Ben kendi testlerimi ekliyim benim pik ve çatlamaları . Tarih yazmayan 4 ocak sonra iyice silikleşti .Kizlar usttekini gündüz yaptim alttakini yeni yaptim ne diyorsunuz sizce degerlendirmeli muyim ? Dün degerlendirmistik en son. Acaba yarina mi birakmak mantikli olur ?
Eğer soldaki t ise daha çatlama olmamış devam et teste. Böyle koyuluk görene kadar 2 gün arayla ilişki koyuluk görünce 3 gün üst üste ilişki. Aldığım yer öyle söyledi
Bende bir dusuneyim olmadi yarini degerlendirjrim. Yarinda 2 test yaparim. Soldaki t cizgisi evet.
Pcos hakkında çok bilgi sahibi değilim. Pcos olup bu testle takip eden varsa. Yarıdmcı olsunlar. İnşallah yakalar hamile kalırsın akıntını da takip et. Benim aşırı akıntım oluyo yumurta akı gibi. Benim 2 gündür kasığım çok ağrıyo inşallah tutunmaya çalışıyordur.Insallah benimkide koyulasir tam anlamiyla. Pcoslu oldugum icin cokta belirgin koyu olmuyor hep silik 2.cizgi ile ilerliyorum genelde.
Bende bir dusuneyim olmadi yarini degerlendirjrim. Yarinda 2 test yaparim. Soldaki t cizgisi evet.
- 16 Eylül 2024
- 1.418
- 909
- 38
- 34
Amiiin insallah hamile kalirim saglikla kucagimiza alırız akintim bugun basladi o nedenle test yaptim bakalim yine takip edicem akintimi da. Yaa insallah tutunurr ne zmn test gününPcos hakkında çok bilgi sahibi değilim. Pcos olup bu testle takip eden varsa. Yarıdmcı olsunlar. İnşallah yakalar hamile kalırsın akıntını da takip et. Benim aşırı akıntım oluyo yumurta akı gibi. Benim 2 gündür kasığım çok ağrıyo inşallah tutunmaya çalışıyordur.
Sat 20 kasım. Yumurltama 1-2-3 ocak devam etti . 4 ocak çatlama oldu . 14 gün sonra diyorlar test için. 17sine denk geliyor. Ama geçen ay adetim 10 gün gecikti bebek yoktu sanırım ben 30 ocağa kadar bekleyeceğim(inşallah) şuan yaşadığım kasık ağrısını anlayamıyorum ama.Amiiin insallah hamile kalirim saglikla kucagimiza alırız akintim bugun basladi o nedenle test yaptim bakalim yine takip edicem akintimi da. Yaa insallah tutunurr ne zmn test günün
Silige donebilir yarin degerlendirmende fayda war ama dun degerlendirdiysen zaten 2 gun sure weriyo drlar bile yarin aksamda degerlendirebilirsinKizlar usttekini gündüz yaptim alttakini yeni yaptim ne diyorsunuz sizce degerlendirmeli muyim ? Dün degerlendirmistik en son. Acaba yarina mi birakmak mantikli olur ?
Catlama olurken kasik agrisi olabilirSat 20 kasım. Yumurltama 1-2-3 ocak devam etti . 4 ocak çatlama oldu . 14 gün sonra diyorlar test için. 17sine denk geliyor. Ama geçen ay adetim 10 gün gecikti bebek yoktu sanırım ben 30 ocağa kadar bekleyeceğim(inşallah) şuan yaşadığım kasık ağrısını anlayamıyorum ama.