Ocak ayı gebelik isteyenler birlikte bekliyelim

İnşallah canım benim ilk ovulasyon testiyle denediğim ay ondan heyecanlıyım biraz gögüslerim çok şişti benim ağrı oluyo sık idrara çıkmaya basladım psikolojik de olabilir :) cuma günü test yapmayı düşünüyorum elimde prodoctor var bakalım sabırsızım
Benim de öyle ben de ilk defa testle deniyorum 😊 ama önce bi döllenme olması gerekiyor rahime gitmesi 3 4 gün sürüyor belirtiler sanırım en iyi ihtimal o noktada başlar. O dediğiniz belirtiler yumurtalığınız için de olabilir vücut sağlıklı bi şekilde yumurtladığı için hormonlarınız hareket halinde. İnşallah döllenip rahimlere giderler bir an önce 😄

Benim de öyle ben de ilk defa testle deniyorum 😊 ama önce bi döllenme olması gerekiyor rahime gitmesi 3 4 gün sürüyor belirtiler sanırım en iyi ihtimal o noktada başlar. O dediğiniz belirtiler yumurtalığınız için de olabilir vücut sağlıklı bi şekilde yumurtladığı için hormonlarınız hareket halinde. İnşallah döllenip rahimlere giderler bir an önce 😄
Ayy inşallah canım yaaa testle ilerlemek çok mantıklıymış ama uygulamalarla benim yumurtlama çok alakasızdı.. şu günler hızlıca geçsin de öğrensek inşallah hayırlısıyla 😍

Ayy inşallah canım yaaa testle ilerlemek çok mantıklıymış ama uygulamalarla benim yumurtlama çok alakasızdı.. şu günler hızlıca geçsin de öğrensek inşallah hayırlısıyla 😍
Evet uygulamayla benimki de çok alakasızmış ya. Nasılsa artık ihtimal düşük deyip denemeyi bıraktığım günlerdeymiş benim asıl yumurtlamam. İnşallah güzel haberler alırız hep beraber 💕

Adetim yeni bitti benim de rahim filmi çekilecek sonrasında tedavi planlanacak inşallah güzel haberler alırız bu ay hepimiz 🌸

Arkadaşlar yumurtlama günlerinizi uygulamayla mı yoksa testle mi takip ediyorsunuz. Ben 4 aydır uygulama ile takipteydim gebelik olmadı bu ay ilk defa testle takip ettim uygulamada görünenden 6 gün sonra pik oldu
Canım uygulama değişik gösterebilir test en neti öyle takip et bence

Arkadaşlar bende Ocak ayı için adet olabilirsem inşallah çalışmalara devam edeceğim ama yok olamıyorum 😅 Gebelik testim negatif. Pcos var adetim düzenli değil zaten ama maydanoz kaynattım içtim kekik çayı içtim yok döngünün 38.günündeyim. 1-2 güne olmazsam hekimle görüşüp adet söktürücü başlayacağım. Bu arada geçen ay ilaca ara vermiştim bu ay femara ile deneyeceğim 🙏🏻

Benimde yarın 3 günüm kaliyo regle ama 3. 4 gündür karin ağrısı ve bel ağrısı çekiyorum. Sürekli lavoboya gidiyorum oldummu diye ama bisey yok. Bizde yunurtalama gününü önce önceki 3. 4 gunu degerlendirmistik. Bakalım nolcak bekliyorum. 🤷‍♀️
Ayy benimde 3 gün var inşallah güzel haberler alırız hakkımızda hayırlısı :)

Benim yumurtlama günüm 2 gün sonra 🤲🏻 benim gibi düşük geçmişi olan var mı kızlarr? Birbirimizi motive edelim 🙏🏻

selamm bat 11 ocak bekliyoruz bakalım bi şey olacağı da yok ama işte

bende kasım ayında düşük yaptım. 6 haftalıkken
Ben de eylülde 6 haftalık yaptım biz korunmayı yeni bıraktık. Çok bekledimdiye üzülüyorum ama olsun psikolojim iyi değildi şimdi daha hazır hissediyorum 🙏🏻

Ben de eylülde 6 haftalık yaptım biz korunmayı yeni bıraktık. Çok bekledimdiye üzülüyorum ama olsun psikolojim iyi değildi şimdi daha hazır hissediyorum 🙏🏻
kürtaj mıydı kanamalı düşük müydü
benim kanamalı düşüktü. doktor regl gbi düşün korunmana gerek yok dedi korunmadık. psikolojik olarak tabi üzüldük ama istiyorduk o yüzden korunmadan devam ediyoruz.
öyle üzmeyin kendinizi, herşeyde vardır bi hayır

Kizlar yumurtlama 30 aralikti gun asiri degerlendirdik bugun kan vermeye gidiyorum duramadim uygulama adetime 8 9 gun gosteriyor yumurtlamanin üzerinden 7 gun gecti tuttuysa sonuc 5 bile olsa cikar dimi yaa lutfen cevap

Kizlar yumurtlama 30 aralikti gun asiri degerlendirdik bugun kan vermeye gidiyorum duramadim uygulama adetime 8 9 gun gosteriyor yumurtlamanin üzerinden 7 gun gecti tuttuysa sonuc 5 bile olsa cikar dimi yaa lutfen cevap
Yani çok erken değil mi bence biraz akışına bırakın. Stres tüm hormonlarımızı etkiliyor. İnşallah olumlu sonuç alırsınız.

Back