- 1 Ocak 2025
- 96
- 29
- 3
- 25
Benim yatağa yatınca geliyor ama çok hafif normalde adet ağrılarım çok şiddetli olurağrım yine başladı geceleri hep aynı saatlerde oluyor çok garip gece ağrı yaşayan var mı adet ağrısı gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim yatağa yatınca geliyor ama çok hafif normalde adet ağrılarım çok şiddetli olurağrım yine başladı geceleri hep aynı saatlerde oluyor çok garip gece ağrı yaşayan var mı adet ağrısı gibi
Benim de öyle ben de ilk defa testle deniyorum ama önce bi döllenme olması gerekiyor rahime gitmesi 3 4 gün sürüyor belirtiler sanırım en iyi ihtimal o noktada başlar. O dediğiniz belirtiler yumurtalığınız için de olabilir vücut sağlıklı bi şekilde yumurtladığı için hormonlarınız hareket halinde. İnşallah döllenip rahimlere giderler bir an önceİnşallah canım benim ilk ovulasyon testiyle denediğim ay ondan heyecanlıyım biraz gögüslerim çok şişti benim ağrı oluyo sık idrara çıkmaya basladım psikolojik de olabilir :) cuma günü test yapmayı düşünüyorum elimde prodoctor var bakalım sabırsızım
Ayy inşallah canım yaaa testle ilerlemek çok mantıklıymış ama uygulamalarla benim yumurtlama çok alakasızdı.. şu günler hızlıca geçsin de öğrensek inşallah hayırlısıylaBenim de öyle ben de ilk defa testle deniyorum ama önce bi döllenme olması gerekiyor rahime gitmesi 3 4 gün sürüyor belirtiler sanırım en iyi ihtimal o noktada başlar. O dediğiniz belirtiler yumurtalığınız için de olabilir vücut sağlıklı bi şekilde yumurtladığı için hormonlarınız hareket halinde. İnşallah döllenip rahimlere giderler bir an önce
Evet uygulamayla benimki de çok alakasızmış ya. Nasılsa artık ihtimal düşük deyip denemeyi bıraktığım günlerdeymiş benim asıl yumurtlamam. İnşallah güzel haberler alırız hep beraberAyy inşallah canım yaaa testle ilerlemek çok mantıklıymış ama uygulamalarla benim yumurtlama çok alakasızdı.. şu günler hızlıca geçsin de öğrensek inşallah hayırlısıyla
İnşallah canım test yaparsan belirtin olursa yaz bana daEvet uygulamayla benimki de çok alakasızmış ya. Nasılsa artık ihtimal düşük deyip denemeyi bıraktığım günlerdeymiş benim asıl yumurtlamam. İnşallah güzel haberler alırız hep beraber
Tamamdır canım sen de olursa yaz banaİnşallah canım test yaparsan belirtin olursa yaz bana da
Bugün adet günüm ama olmadım normalde hiç gecikmem beyaz akıntım var ama karın ağrım göğüslerimde sızıda var test yaptım negatifff bakalım nolucakOcak ayı gebelik düşünenler birlikte bekliyelim
İnşallahhhhAdetim yeni bitti benim de rahim filmi çekilecek sonrasında tedavi planlanacak inşallah güzel haberler alırız bu ay hepimiz
Canım uygulama değişik gösterebilir test en neti öyle takip et benceArkadaşlar yumurtlama günlerinizi uygulamayla mı yoksa testle mi takip ediyorsunuz. Ben 4 aydır uygulama ile takipteydim gebelik olmadı bu ay ilk defa testle takip ettim uygulamada görünenden 6 gün sonra pik oldu
Ayy benimde 3 gün var inşallah güzel haberler alırız hakkımızda hayırlısı :)Benimde yarın 3 günüm kaliyo regle ama 3. 4 gündür karin ağrısı ve bel ağrısı çekiyorum. Sürekli lavoboya gidiyorum oldummu diye ama bisey yok. Bizde yunurtalama gününü önce önceki 3. 4 gunu degerlendirmistik. Bakalım nolcak bekliyorum.
Bende sol taraf tatlı bir ağrı giriyor sonra geçiyor,bir kaç gündür böyle.Bata 3 gün var benimde.Bu ay çok iyi değerlendirdik.İnşallah güzel haberler alırız hep beraberağrım yine başladı geceleri hep aynı saatlerde oluyor çok garip gece ağrı yaşayan var mı adet ağrısı gibi
bende kasım ayında düşük yaptım. 6 haftalıkkenBenim yumurtlama günüm 2 gün sonra benim gibi düşük geçmişi olan var mı kızlarr? Birbirimizi motive edelim
Ben de eylülde 6 haftalık yaptım biz korunmayı yeni bıraktık. Çok bekledimdiye üzülüyorum ama olsun psikolojim iyi değildi şimdi daha hazır hissediyorumbende kasım ayında düşük yaptım. 6 haftalıkken
kürtaj mıydı kanamalı düşük müydüBen de eylülde 6 haftalık yaptım biz korunmayı yeni bıraktık. Çok bekledimdiye üzülüyorum ama olsun psikolojim iyi değildi şimdi daha hazır hissediyorum
Yani çok erken değil mi bence biraz akışına bırakın. Stres tüm hormonlarımızı etkiliyor. İnşallah olumlu sonuç alırsınız.Kizlar yumurtlama 30 aralikti gun asiri degerlendirdik bugun kan vermeye gidiyorum duramadim uygulama adetime 8 9 gun gosteriyor yumurtlamanin üzerinden 7 gun gecti tuttuysa sonuc 5 bile olsa cikar dimi yaa lutfen cevap