• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak ayı gebelik isteyenler birlikte bekliyelim

İnşallah canım benim ilk ovulasyon testiyle denediğim ay ondan heyecanlıyım biraz gögüslerim çok şişti benim ağrı oluyo sık idrara çıkmaya basladım psikolojik de olabilir :) cuma günü test yapmayı düşünüyorum elimde prodoctor var bakalım sabırsızım
Benim de öyle ben de ilk defa testle deniyorum 😊 ama önce bi döllenme olması gerekiyor rahime gitmesi 3 4 gün sürüyor belirtiler sanırım en iyi ihtimal o noktada başlar. O dediğiniz belirtiler yumurtalığınız için de olabilir vücut sağlıklı bi şekilde yumurtladığı için hormonlarınız hareket halinde. İnşallah döllenip rahimlere giderler bir an önce 😄

Benim de öyle ben de ilk defa testle deniyorum 😊 ama önce bi döllenme olması gerekiyor rahime gitmesi 3 4 gün sürüyor belirtiler sanırım en iyi ihtimal o noktada başlar. O dediğiniz belirtiler yumurtalığınız için de olabilir vücut sağlıklı bi şekilde yumurtladığı için hormonlarınız hareket halinde. İnşallah döllenip rahimlere giderler bir an önce 😄
Ayy inşallah canım yaaa testle ilerlemek çok mantıklıymış ama uygulamalarla benim yumurtlama çok alakasızdı.. şu günler hızlıca geçsin de öğrensek inşallah hayırlısıyla 😍

Ayy inşallah canım yaaa testle ilerlemek çok mantıklıymış ama uygulamalarla benim yumurtlama çok alakasızdı.. şu günler hızlıca geçsin de öğrensek inşallah hayırlısıyla 😍
Evet uygulamayla benimki de çok alakasızmış ya. Nasılsa artık ihtimal düşük deyip denemeyi bıraktığım günlerdeymiş benim asıl yumurtlamam. İnşallah güzel haberler alırız hep beraber 💕

Arkadaşlar yumurtlama günlerinizi uygulamayla mı yoksa testle mi takip ediyorsunuz. Ben 4 aydır uygulama ile takipteydim gebelik olmadı bu ay ilk defa testle takip ettim uygulamada görünenden 6 gün sonra pik oldu
Canım uygulama değişik gösterebilir test en neti öyle takip et bence

Arkadaşlar bende Ocak ayı için adet olabilirsem inşallah çalışmalara devam edeceğim ama yok olamıyorum 😅 Gebelik testim negatif. Pcos var adetim düzenli değil zaten ama maydanoz kaynattım içtim kekik çayı içtim yok döngünün 38.günündeyim. 1-2 güne olmazsam hekimle görüşüp adet söktürücü başlayacağım. Bu arada geçen ay ilaca ara vermiştim bu ay femara ile deneyeceğim 🙏🏻

Benimde yarın 3 günüm kaliyo regle ama 3. 4 gündür karin ağrısı ve bel ağrısı çekiyorum. Sürekli lavoboya gidiyorum oldummu diye ama bisey yok. Bizde yunurtalama gününü önce önceki 3. 4 gunu degerlendirmistik. Bakalım nolcak bekliyorum. 🤷‍♀️
Ayy benimde 3 gün var inşallah güzel haberler alırız hakkımızda hayırlısı :)

Benim yumurtlama günüm 2 gün sonra 🤲🏻 benim gibi düşük geçmişi olan var mı kızlarr? Birbirimizi motive edelim 🙏🏻

selamm bat 11 ocak bekliyoruz bakalım bi şey olacağı da yok ama işte

Ben de eylülde 6 haftalık yaptım biz korunmayı yeni bıraktık. Çok bekledimdiye üzülüyorum ama olsun psikolojim iyi değildi şimdi daha hazır hissediyorum 🙏🏻
kürtaj mıydı kanamalı düşük müydü
benim kanamalı düşüktü. doktor regl gbi düşün korunmana gerek yok dedi korunmadık. psikolojik olarak tabi üzüldük ama istiyorduk o yüzden korunmadan devam ediyoruz.
öyle üzmeyin kendinizi, herşeyde vardır bi hayır

Kizlar yumurtlama 30 aralikti gun asiri degerlendirdik bugun kan vermeye gidiyorum duramadim uygulama adetime 8 9 gun gosteriyor yumurtlamanin üzerinden 7 gun gecti tuttuysa sonuc 5 bile olsa cikar dimi yaa lutfen cevap

Kizlar yumurtlama 30 aralikti gun asiri degerlendirdik bugun kan vermeye gidiyorum duramadim uygulama adetime 8 9 gun gosteriyor yumurtlamanin üzerinden 7 gun gecti tuttuysa sonuc 5 bile olsa cikar dimi yaa lutfen cevap
Yani çok erken değil mi bence biraz akışına bırakın. Stres tüm hormonlarımızı etkiliyor. İnşallah olumlu sonuç alırsınız.

Back