• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak Ayı Tüp Bebek Yaptıranlar

Canım dün verdim transfer gününü saymazsak 12. Gün beta hgc 514 çıktı cuma artışa bakmak için doktor birdaha kan vericem 🤲🏻🫶🏻🌷
çook sevindim canım benim tebrik ederim çok güzel değer yaa maşallah sağlıkla gelsin😘😍

Amin canim.Asla ümitsizliğe kapılma. Ve bence streste yapma.biliyorum zor.bende surekli takıyorum. Ama rahat olduğun zamanda oluyor hersey. Takviye kullanıyor musunuz? Dr. Degilim herkese farkli seyler iyi gelir ama ben ilk dr.umun önerdiği takviyelerden cok memnun kaldim.hep onlar sayesinde hamile kalabildiğimi düşünüyorum. Impryl bunu esimle birlikte kullandım her gun 1 tane onun spermlerime de yararlı. Ben bride redostim kullandım. Dr. Tavsiye etmişti. Pahalı ilaçlar ama etkili araştır derim.yada bitkisel birseyler döllenme olmuyorsa eşinin spermlerinde sorun olabilir
Şuan 3ay kullanmam gerekli olan dhea 25 mg q10 verildi birde polen içiyordum hep erkek kaynaklı bir sıkıntımız yokmuş bende de olmadğını söylüyolar ama döllenme hiç olmuyor zaten doktorda değiştirdik 3 ay sonra başlıycaz tedaviye tekrardan

Amin canim.Asla ümitsizliğe kapılma. Ve bence streste yapma.biliyorum zor.bende surekli takıyorum. Ama rahat olduğun zamanda oluyor hersey. Takviye kullanıyor musunuz? Dr. Degilim herkese farkli seyler iyi gelir ama ben ilk dr.umun önerdiği takviyelerden cok memnun kaldim.hep onlar sayesinde hamile kalabildiğimi düşünüyorum. Impryl bunu esimle birlikte kullandım her gun 1 tane onun spermlerime de yararlı. Ben bride redostim kullandım. Dr. Tavsiye etmişti. Pahalı ilaçlar ama etkili araştır derim.yada bitkisel birseyler döllenme olmuyorsa eşinin spermlerinde sorun olabilir
Dediğiniz takviyeleri de bi arsştırıym çok sağolun🙏🏼

Benim ilk transfer tuttu ama ilerleme di onda kaşık ağrım vardı il günden beri bunda his yok korkuyorum 🫣
Aynı durumdayız bende de öyle sadece korku hissediyorum 🥹 rabbim bize sağlıkla pozitif sonuçlar nasip etsin . Sizin günleriniz nasıl geçiyor

Aynı durumdayız bende de öyle sadece korku hissediyorum 🥹 rabbim bize sağlıkla pozitif sonuçlar nasip etsin . Sizin günleriniz nasıl geçiyor
Canım güya annem bana bakmaya geldi annem geldi diye babam akşam yemeğine geliyor çok yormasamda masa hazırlıyorum salata yapıyorum küçük işler bende işe gitmiyorum evdeyim

Back