çook sevindim canım benim tebrik ederim çok güzel değer yaa maşallah sağlıkla gelsinCanım dün verdim transfer gününü saymazsak 12. Gün beta hgc 514 çıktı cuma artışa bakmak için doktor birdaha kan vericem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çook sevindim canım benim tebrik ederim çok güzel değer yaa maşallah sağlıkla gelsinCanım dün verdim transfer gününü saymazsak 12. Gün beta hgc 514 çıktı cuma artışa bakmak için doktor birdaha kan vericem
Şuan 3ay kullanmam gerekli olan dhea 25 mg q10 verildi birde polen içiyordum hep erkek kaynaklı bir sıkıntımız yokmuş bende de olmadğını söylüyolar ama döllenme hiç olmuyor zaten doktorda değiştirdik 3 ay sonra başlıycaz tedaviye tekrardanAmin canim.Asla ümitsizliğe kapılma. Ve bence streste yapma.biliyorum zor.bende surekli takıyorum. Ama rahat olduğun zamanda oluyor hersey. Takviye kullanıyor musunuz? Dr. Degilim herkese farkli seyler iyi gelir ama ben ilk dr.umun önerdiği takviyelerden cok memnun kaldim.hep onlar sayesinde hamile kalabildiğimi düşünüyorum. Impryl bunu esimle birlikte kullandım her gun 1 tane onun spermlerime de yararlı. Ben bride redostim kullandım. Dr. Tavsiye etmişti. Pahalı ilaçlar ama etkili araştır derim.yada bitkisel birseyler döllenme olmuyorsa eşinin spermlerinde sorun olabilir
Dediğiniz takviyeleri de bi arsştırıym çok sağolunAmin canim.Asla ümitsizliğe kapılma. Ve bence streste yapma.biliyorum zor.bende surekli takıyorum. Ama rahat olduğun zamanda oluyor hersey. Takviye kullanıyor musunuz? Dr. Degilim herkese farkli seyler iyi gelir ama ben ilk dr.umun önerdiği takviyelerden cok memnun kaldim.hep onlar sayesinde hamile kalabildiğimi düşünüyorum. Impryl bunu esimle birlikte kullandım her gun 1 tane onun spermlerime de yararlı. Ben bride redostim kullandım. Dr. Tavsiye etmişti. Pahalı ilaçlar ama etkili araştır derim.yada bitkisel birseyler döllenme olmuyorsa eşinin spermlerinde sorun olabilir
İnşallah canım benim bu süreçte hepimizin gönlüne göre versin inşallahçook sevindim canım benim tebrik ederim çok güzel değer yaa maşallah sağlıkla gelsin
Canım ben 14 ocakta oldum nasılsın13 ocakta transfer olan var mı kızlarrr
13 ocakta transfer olan var mı
Yaaaa test gününüz ne zaman kaçıncı gün embriyosuyduCanım ben 14 ocakta oldum nasılsın
5. Gün çift embriyo sanki regl sonrası gibi hiç birşey hissetmiyorum senin bir belirtin var mıYaaaa test gününüz ne zaman kaçıncı gün embriyosuydu
Benim hiç bi belirtim yok çok hissizim benim 2. Transferim tek embriyo transfer edildi5. Gün çift embriyo sanki regl sonrası gibi hiç birşey hissetmiyorum senin bir belirtin var mı
Aynı gün olmuşuz bende 14 ocakta oldum. Benimde 5. Gün çift embriyo transferi yapıldıCanım ben 14 ocakta oldum nasılsın
Benim ilk transfer tuttu ama ilerleme di onda kaşık ağrım vardı il günden beri bunda his yok korkuyorumBenim hiç bi belirtim yok çok hissizim benim 2. Transferim tek embriyo transfer edildi
Aynı durumdayız bende de öyle sadece korku hissediyorum rabbim bize sağlıkla pozitif sonuçlar nasip etsin . Sizin günleriniz nasıl geçiyorBenim ilk transfer tuttu ama ilerleme di onda kaşık ağrım vardı il günden beri bunda his yok korkuyorum
Canım güya annem bana bakmaya geldi annem geldi diye babam akşam yemeğine geliyor çok yormasamda masa hazırlıyorum salata yapıyorum küçük işler bende işe gitmiyorum evdeyimAynı durumdayız bende de öyle sadece korku hissediyorum rabbim bize sağlıkla pozitif sonuçlar nasip etsin . Sizin günleriniz nasıl geçiyor