Yaptığın test hangi markaydı canım yarın falan yine tekrarla istersen bakalım koyulaşcak mı inşallah güzel haberler alırız canımYa ben hala inanmıyorum bi kaç gün öncesine kadar yokru herhalde günü gelmedi diye. İlk deneme birde bir yıl doğum kontrol haşı kullandım aralık ayında yeni bırakmıştım beklemiyordum hemen olacağını çıkacağını
Nimo test karnıma adet olur gibi tekrar sancı girince akşam akşam dayanamayıp yaptım ve anında çıktı belirdi ilk denememiz daha önce şüphelenip yaptığımda hiç çıkmazdı şaşkınım o yüzden direk sabah işe gitmeden sağlıkocağına test vereceğim elimde aynı marka var sabah ilk idrarla tekrar yapıp deneyeceğim bakalımYaptığın test hangi markaydı canım yarın falan yine tekrarla istersen bakalım koyulaşcak mı inşallah güzel haberler alırız canım
Aynen canım en mantıklısı inşallah güzel haberlerini yazarsın canım darısı bizlere inşallah sonuç çıkınca da yaz canımNimo test karnıma adet olur gibi tekrar sancı girince akşam akşam dayanamayıp yaptım ve anında çıktı belirdi ilk denememiz daha önce şüphelenip yaptığımda hiç çıkmazdı şaşkınım o yüzden direk sabah işe gitmeden sağlıkocağına test vereceğim elimde aynı marka var sabah ilk idrarla tekrar yapıp deneyeceğim bakalım
Tabi ki yazıcam yazmaz mıyımAynen canım en mantıklısı inşallah güzel haberlerini yazarsın canım darısı bizlere inşallah sonuç çıkınca da yaz canım
Çok teşekkür ederim amin inşallahAy duygulandım ya ne güzel bi haber buacaba bi gün bende böyle mesaj atacak mıyım Allah hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin canım benim
Çokkkk sevindim canım benim gözün aydın dualarım seninle inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişiniKızlar hamileyiiimmm çok minikkk daha dua edin 2 gün sonra 2 katı artış olsunbeta hcg 15,76 çıktı 4 gün önce 1,04 çıkmıştı
Çok sağol canım amin inşallah hepimiz içinÇokkkk sevindim canım benim gözün aydın dualarım seninle inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini
benim iki cocugum var ama kac ay once kızımı kaybettım cocuk olsun belkı bıze ıyı gelır dıye ıstıyorm cocuklarım baskalarının cocuklarını sevınce sankı ınsanlar bıze acıyor gbı gelıyor kucuk cocugum cok ıstıyorBenim içinde çok zordu beklemek ama bir şekilde geçti zaman
Başınız sağolsun çok üzüldüm.Allah size dayanma gücü versin.İnşallah kalbinize göre olsun dualarım sizinlebenim iki cocugum var ama kac ay once kızımı kaybettım cocuk olsun belkı bıze ıyı gelır dıye ıstıyorm cocuklarım baskalarının cocuklarını sevınce sankı ınsanlar bıze acıyor gbı gelıyor kucuk cocugum cok ıstıyor
Başınız sağolsunbenim iki cocugum var ama kac ay once kızımı kaybettım cocuk olsun belkı bıze ıyı gelır dıye ıstıyorm cocuklarım baskalarının cocuklarını sevınce sankı ınsanlar bıze acıyor gbı gelıyor kucuk cocugum cok ıstıyor
Evet bende çizgi görüyorum fakat bu testten yapmadım canım inşallah vardırSizce bu testlere güvenmelimiyim.arkadaşımda varmış yaptım hemencik çıktı.ama freely marka
YaaaaKızlar hamileyiiimmm çok minikkk daha dua edin 2 gün sonra 2 katı artış olsunbeta hcg 15,76 çıktı 4 gün önce 1,04 çıkmıştı
Bence pozitif bukadar koyu yanıltma olamaz canım.İnşallah güzel haberlerle gelirsin heyecanla haberini bekliyorumYardımcı olabilir misiniz kızlar az önce yaptım adetime beş gün var ovulasyonunda 10. Günündeyim ilk denememizdi heyecanlıyım aşırı yerimde duramıyorum şuantesti yapar yapmaz ikinci çizgi belirmeye başladı
allah razı olsun rabbım kımseye yasatmasınBaşınız sağolsun çok üzüldüm.Allah size dayanma gücü versin.İnşallah kalbinize göre olsun dualarım sizinle
tesekkur ederımm işte igneden dolayı korkuylm ya olmazsa yada engekkı olursa ınankı cok caresız durumdayımBaşınız sağolsun çok üzüldüm.Allah size dayanma gücü versin.İnşallah kalbinize göre olsun dualarım sizinle
Size kaç mg iğne yapılmıştı. Kötü düşünmeyin benimde o şekilde korkularım vardı ama kötü düşünmemeye çalışıyorum Rabbim hayırlısını versin sağlıklı hayırlı evlatlartesekkur ederımm işte igneden dolayı korkuylm ya olmazsa yada engekkı olursa ınankı cok caresız durumdayım
Canım ne durumdasın hiç belirti yaşadın mıİnşallah canım test yaparsan belirtin olursa yaz bana da
Canım benim belirtim var ya sık idrara çıkıyorum, gögüs uçlarım ağrıyo belirginleşti devamlı yorgunum akşama doğruda baş ağrısı devam ediyor 4 gündür senin nasıl canım var mıCanım ne durumdasın hiç belirti yaşadın mı
Bende çok belirti mi bilemiyorum da baş ağrısı var biraz kasıklara da ara sıra bir ağrı vuruyor ama bunlar tabi normalde de olabilecek şeylerCanım benim belirtim var ya sık idrara çıkıyorum, gögüs uçlarım ağrıyo belirginleşti devamlı yorgunum akşama doğruda baş ağrısı devam ediyor 4 gündür senin nasıl canım var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?