Ocak ayı gebelik isteyenler birlikte bekliyelim

Evet onu da görmüştüm

Kızlar benim regl hep düzenli olur 26 28 gün arasında oynar ama yumurtlamam da 17 18. Gün oluyor acaba hızlı atıldığı için mi tutunma gerçekleşmiyor

Kızlar benim regl hep düzenli olur 26 28 gün arasında oynar ama yumurtlamam da 17 18. Gün oluyor acaba hızlı atıldığı için mi tutunma gerçekleşmiyor
Luteal fazın yani yumurtlama sonrası dönemin 14 gün sürmesi lazım sizin luteal faz kısa sürüyor bunu görüştünüz mü doktorunuzla?

Kesinlikle öyle , ay bakalım bekliyoruz ya

Aynı şekilde bende

Selam kızlar inşallah hepimiz pozitifi görürüz. Ben de 4 yıldır çocuk için savaş veriyorum. 2 kere hamle kaldım kimyasal oldu. 29 yaşındayım pkos var bu ay 2. Aşılamamı oldum. Test günüme 9 gün var beklemedeyim. Çok korkuyorum gene negatif sonuç alıcam diye. 2 kere kimyasal olunca da pozitif çıkarsa da gene kimyasal olursa diye korkuyorum karmakarışık duygular içindeyim. Beklemek çok zor. Rabbim nerede güzel haber almayı bekleyen varsa hayırlısını versin bana da için de.

Ayy merhaba canım inşallah testlerin doğrudur pozitiftir canım benim de pik 2 ocaktı ben de çok sabırsızım belirtim de var psikolojik de olabilir ben de test yapsam mı acaba çıkar mı negatif görmekten de korkuyorum

Amin canım inşaallah kolaylıkla hayırlı sağlıklı sıhhatli bebişlerimiz olur

Bu sabah valla inanılmaz bi his geldi sabah hemen test yapıcaktm sonra dedim çok var daha biraz daha bekle dedim :) sonra burda senin mesajını görünce yine heveslendim sen sabah ilk idrarınla mı yaptın canım

Ben
de koyulaşmayı takip edeceğim eğer varsa pozitifler hergün koyulaşacaktır.bakalım testlerim bugün gelicek yağınca ayarım yine

Bu sabah valla inanılmaz bi his geldi sabah hemen test yapıcaktm sonra dedim çok var daha biraz daha bekle dedim :) sonra burda senin mesajını görünce yine heveslendim sen sabah ilk idrarınla mı yaptın canım
İlk idrar ile de yaptım gün içerisinde bekleterekte yaptım.dışarıya çıkıncada tuvalete girmiyorum eve gelince 4 saati bulmuş oluyor o yüzden gün içindede yaptım.aslında beni heveslendiren belirtilerdi.yumurtlama bitimiyle bir göğüs ağrılarım başladı.normalde asla üşümem ama bu ay yumurtlamadan beri elim ayağım buz donuyorum.kasık ağrısıda tek taraflı sağda ara ara giren tatlı bir ağrı.birde baş ağrısı.adetim düzenlidir ve gelmeden öncesi hiç böyle belirtiler yaşamam 1 gün öncesi başım ve bacaklarım ağrır sadece.bu ay bi tuhaf bakalım hayırlısı.

Evet canım insan tam çözemiyor bazıları yazmış gebelik 14 günde olusuyor gebelik belirtileri de öyle baslıyor diye ama benim de gögüslerimde aşırı ağrı var yeşil damarlanmalarda belli olmaya başladı yine de bilemiyorum sık idrara çıkmaya basladım geceleri uyanıyorum normalde asla kalkmam son 4 gündür böyle bilemiyorum yine de insan sabırsızlanıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…