Çok haklısın canım aynen öyleAmin canım benim inşallah ya evet düşünmemek lazım ama işte insanın elinde olmuyor ya
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ocak ayı gebelik isteyenler birlikte bekliyelim
- Konu Sahibi edatsn
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Eylül 2024
- 1.511
- 940
- 38
- 34
Aslinda biz kafamiza stresi yükledikce regl duzeni de bozuluyor. Ben kurtaj sonrasi kontrole gittigmde dr bana demisti ki stresten uzak durmazsan bebek isi zorlasir stresle dogrudan baglantili olan organlardan birisi rahimdir demisti. O kadar hakli ki. Ben en ufak üzüleyim stres yapayim bekarligimdan beri hemen az bi lekelenmem olur mesela. Aslinda stressiz kalabilsek keske... ama mümkün mü ki.. cok zor vallahi hic aklindan cikmiyor ki insanin. Kanaman gelene kadar umut var demektirBeklemek çok zor gerçekten. Tüm belirtileri ona yoruyorsun sürekli akıl orda. Az önce şeffaf akıntı ve kahverengi leke gördüm. Bel ve bacak ağrısı var. Regl 5inde olması gerekiyordu oldum olmadım anlamadım artık. Normalde regl pat diye gelirdi ağrıya bile bakmazdım ama bu ay bekledim diye dengem alt üst oldu.
- 24 Ekim 2024
- 14
- 3
- 1
- 40
Mayıs ayında evlendim yaş 39. Sırf bu yüzden eşim kesinlikle çalışmayacaksın dedi 9 yıl çalıştığım yerden düğünden hemen sonra ayrıldım. Sürekli yürüyüş yaparım stresten uzak durmaya çalışırım. 10 eylülde miyom ameliyatı oldum baya toplamda 25 cm miyom çıkartıldı. Tamam hazır olarak aralık ayında başladık. Zaten doktor aralık Ocak süre verdi olmazsa gel ya tüp bebek yada yumurta çatlatma olayına başlarız dedi. Umarım tüp bebeğe muhtaç kalmayız. Kimse kalmasın rabbim isteyen herkese versin.Aslinda biz kafamiza stresi yükledikce regl duzeni de bozuluyor. Ben kurtaj sonrasi kontrole gittigmde dr bana demisti ki stresten uzak durmazsan bebek isi zorlasir stresle dogrudan baglantili olan organlardan birisi rahimdir demisti. O kadar hakli ki. Ben en ufak üzüleyim stres yapayim bekarligimdan beri hemen az bi lekelenmem olur mesela. Aslinda stressiz kalabilsek keske... ama mümkün mü ki.. cok zor vallahi hic aklindan cikmiyor ki insanin. Kanaman gelene kadar umut var demektir
- 16 Eylül 2024
- 1.511
- 940
- 38
- 34
Aminn aminnn Allahım kolaylikla nasip etsin hepimize. Tüp bebek sürecine gerek kalmasin inşallahMayıs ayında evlendim yaş 39. Sırf bu yüzden eşim kesinlikle çalışmayacaksın dedi 9 yıl çalıştığım yerden düğünden hemen sonra ayrıldım. Sürekli yürüyüş yaparım stresten uzak durmaya çalışırım. 10 eylülde miyom ameliyatı oldum baya toplamda 25 cm miyom çıkartıldı. Tamam hazır olarak aralık ayında başladık. Zaten doktor aralık Ocak süre verdi olmazsa gel ya tüp bebek yada yumurta çatlatma olayına başlarız dedi. Umarım tüp bebeğe muhtaç kalmayız. Kimse kalmasın rabbim isteyen herkese versin.
Catlatma seklinde ilerleyebilirsin en azindan denemis olursunuz.
Ne iyi yapmışsın olsun bundan sornasi ailen ici çalışmak olsun bir bebis icin mesela
Çok gecmis olsun çok.. epeyde büyükmüş insallah gebelik sansini artirir.
Ne güzel yürüyüşler stressiz kalabilmeler cok değerli canim yaa. Insallah devamini getirirsin hep
- 24 Ekim 2024
- 14
- 3
- 1
- 40
Amin
Amin hepimize inşallah. Bu siteye üye olduktan sonra aslında insanların ne kadar uğraştığını ne stresler çektiğini burda gördüm. Rabbim herkese yardım etsin. Zor olanı kolaylaştırsın inşallahAminn aminnn Allahım kolaylikla nasip etsin hepimize. Tüp bebek sürecine gerek kalmasin inşallah
Catlatma seklinde ilerleyebilirsin en azindan denemis olursunuz.
Ne iyi yapmışsın olsun bundan sornasi ailen ici çalışmak olsun bir bebis icin mesela
Çok gecmis olsun çok.. epeyde büyükmüş insallah gebelik sansini artirir.
Ne güzel yürüyüşler stressiz kalabilmeler cok değerli canim yaa. Insallah devamini getirirsin hep
- 30 Aralık 2024
- 38
- 13
- 3
- 22
Allah razı olsun canım benim aynen , sen ne kadarlık evlisin pik ne zamandı ovulasyon testinde bu ayCanim benim vallahi ben hep dua ediyorum burda bebek icin ugrasan didinen herkese her zaman Allahım inşallah sana da bana da isteyen herkese de tez zamanda bebek müjdesini almayi nasip etsin. O mutlulugu tattirsin hepimize inşallah. Saglikli uzun ömürlü evlatlarımız olsun inşallah
Dedigin dogru benimde aklim hep orda. Ve kaybettigim bebegimde. Insallah Allahım nasip eder o mucize duyguyu yeniden
Düşünmüyorum dese de dilim kafamin içinde hep acaba tuttu mu bu ay oldu mu olacak mi cümleleri...
Cikti sonuc 1 küsür bugun itibariyle 6 gun kaldi adetime ama karnim agriyor akıntım var beyaz bazen sarı kokusuz zaten kafamdan cikardim suan icin gebelik planini psikiyatrik depresyon ilacina başladımSonucunuz çıktı mı?
Kızlar benimde adet günü pembe lekelenme geldi, sonra iki gün normal adet gibi oldum sonrada 4 gün kahverengi lekelenme oldu.
Normalde ağrılı şekilde çok pıhtı düşer, bu sefer hiç pıhtı gelmedi. İlk gün haricinde ağrılarımda olmadı.
Lekelenme biteli 4 gün oldu. Sol kasığımda ağrı var, iğne batması gibi. Arada sağ kasıkta da oluyor ama çok az. Yorgunluk ve baş ağrısı çok var. Göğüslerimde bir şey yok, testte negatif çıkıyor. Sizce ümitlenmeli miyim? Üstüne görmemi olmuşumdur? Ah ama test negatif çıkıyor…
Normalde ağrılı şekilde çok pıhtı düşer, bu sefer hiç pıhtı gelmedi. İlk gün haricinde ağrılarımda olmadı.
Lekelenme biteli 4 gün oldu. Sol kasığımda ağrı var, iğne batması gibi. Arada sağ kasıkta da oluyor ama çok az. Yorgunluk ve baş ağrısı çok var. Göğüslerimde bir şey yok, testte negatif çıkıyor. Sizce ümitlenmeli miyim? Üstüne görmemi olmuşumdur? Ah ama test negatif çıkıyor…
Ya başlamasaydın ilaca hayırlısı olsun, üzme kendiniCikti sonuc 1 küsür bugun itibariyle 6 gun kaldi adetime ama karnim agriyor akıntım var beyaz bazen sarı kokusuz zaten kafamdan cikardim suan icin gebelik planini psikiyatrik depresyon ilacina başladım
- 16 Eylül 2024
- 1.511
- 940
- 38
- 34
Öyle gercekten bi bu siteye girince bide bebek düşüncesi ile hastaneye gidince insan anliyor yalniz olmadigini. Yoksa cevremize bakinca sanki herkesin çocuğu hemen oluyor da bizim gecikiyor gibi geliyor zaten. Aminn aminnn inşallah zorumuz kolaylassin da bebisler nasip olsun bir an evvelAmin
Amin hepimize inşallah. Bu siteye üye olduktan sonra aslında insanların ne kadar uğraştığını ne stresler çektiğini burda gördüm. Rabbim herkese yardım etsin. Zor olanı kolaylaştırsın inşallah
- 16 Eylül 2024
- 1.511
- 940
- 38
- 34
Ben 3 yillik evliyim canim. Ama son 1 yildir bebek dusuncemiz vardi. Iste sonra nasip oldu korunmayi biraktiktan 6 ay fln sonra ama düşük yaşadım ne yazik ki. Simdi yeniden olsun diye ugrasiyorum.. Allahım geciktirmez nasip eder inşallah bir an evvel bebek müjdesini almayi canim benim pcosum var. Ovülasyon da dün sabah aksam yaptim bide bugun yaptim bak ekleyeyim görseli bir yorum yapAllah razı olsun canım benim aynen , sen ne kadarlık evlisin pik ne zamandı ovulasyon testinde bu ay
Eklentiler
- 16 Eylül 2024
- 1.511
- 940
- 38
- 34
Ya canim üstüne görme olsa testte cikmasi lazım ama. Bilemedim simdi. Istersen bir kan verKızlar benimde adet günü pembe lekelenme geldi, sonra iki gün normal adet gibi oldum sonrada 4 gün kahverengi lekelenme oldu.
Doktorada gitmek istemiyorum negatif dediğini duymak istemiyorumYa canim üstüne görme olsa testte cikmasi lazım ama. Bilemedim simdi. Istersen bir kan ver
- 16 Eylül 2024
- 1.511
- 940
- 38
- 34
Kıyamam.. o zaman azicik daha bekle bakalim. Bir iki gun sonra yeniden sabah test yap. Birde ovülasyon testi yap. Bakalim ne durumdasınDoktorada gitmek istemiyorum negatif dediğini duymak istemiyorum
Canım senin Ovulasyon ne durumda dün silikti galiba yanlış hatırlamıyorsamKıyamam.. o zaman azicik daha bekle bakalim. Bir iki gun sonra yeniden sabah test yap. Birde ovülasyon testi yap. Bakalim ne durumdasın
- 16 Eylül 2024
- 1.511
- 940
- 38
- 34
Canimm benim ovülasyon su an bu durumda. Vallahi bilmiyorum ama bugun dahil 3 günü degerlendirdik. Yarin yeniden yapicam test bakalim ne cikcak. Pcos var bende cok da net bisey çıkmıyor benim ovülasyonlarda.Canım senin Ovulasyon ne durumda dün silikti galiba yanlış hatırlamıyorsam
Ustteki 2si dün oglen ve gece. 3.ise bugün
Eklentiler
Ortadaki pik gibi duruyor. Belki sıvı alımlarıyla alakalıdır.. inşallah tutar. Benim regle daha var ama fotumda takılıyorum. Umudum var mk yok mu bilmiyorum yoruldum. Bıraktım artık bu ay sondu daha ovuasyon flam da yapmayacığım rabbim en doğru zamanı bilirCanimm benim ovülasyon su an bu durumda. Vallahi bilmiyorum ama bugun dahil 3 günü degerlendirdik. Yarin yeniden yapicam test bakalim ne cikcak. Pcos var bende cok da net bisey çıkmıyor benim ovülasyonlarda.
Ustteki 2si dün oglen ve gece. 3.ise bugün
- 16 Eylül 2024
- 1.511
- 940
- 38
- 34
Ya insallah piktir ortadaki. Bizde öyle umarak degerlendirdik. İnşallah bunca stres ve emeklerimiz bosa gitmez... Allahım nasip etsin bebis mujdesi almayi bir an önce...Ortadaki pik gibi duruyor. Belki sıvı alımlarıyla alakalıdır.. inşallah tutar. Benim regle daha var ama fotumda takılıyorum. Umudum var mk yok mu bilmiyorum yoruldum. Bıraktım artık bu ay sondu daha ovuasyon flam da yapmayacığım rabbim en doğru zamanı bilir
Sıvı alımına epey dikkat ediyorum canim. Nerdeyse 3 saat bugun sivi almadim. Ya zaten bu testler bizi strese sokuyor nettt.. bende guya yapmiycam dedim ama akinti fln gorunce dün yapayim bi dedim bu seferde koyulasinca iyice takip edesim geldi.
En iyisi hepsini unutup 2 3 gunde bir ilişki olmasi.
Ben e iyi ki yapmışsınız görmüşsün. İniallah hayırlı sonuçlar alırsın. Ben dün paylaşmıştım pikleri zaten. Bu ay güya hiç takmayacaktım. Neyse olursa elhamdülillah olmasada. Ama eğer olmazsa salıcam çayıra ilk gebeliğim kolay olmuştu 3. Ayda 3 ilişkiyle şimdi dikkat ediyorum emek veriyorum olmuyor. Rabbim en hayırlısını bilirx. Benim şuan kasıklarımda ağrı batma vs var takvim 20 ocak diyor adetime. Bekleyeceğim geçen ay 10 gün gecilti(normalde âdetim düzenli) doktora gittim. Bişey yok 10 aralık olmam gerekiyor 20 ye kadar gecime normal dedi. Eper 20 kadar olmazsa adet söktürücü vereceğim dedi. Oldum :) bi sıkıntın yok stre yapma hamile kalırsın dedi artık bu ayda olmazsa 5 çocuğum varda 6. İstemiyomuş gibi takılmayı düşünüyorum o zaman belki olrYa insallah piktir ortadaki. Bizde öyle umarak degerlendirdik. İnşallah bunca stres ve emeklerimiz bosa gitmez... Allahım nasip etsin bebis mujdesi almayi bir an önce...
Sıvı alımına epey dikkat ediyorum canim. Nerdeyse 3 saat bugun sivi almadim. Ya zaten bu testler bizi strese sokuyor nettt.. bende guya yapmiycam dedim ama akinti fln gorunce dün yapayim bi dedim bu seferde koyulasinca iyice takip edesim geldi.
Demem o ki 30 ocağa kadar sabırla bekleyebilirim inşallahBen e iyi ki yapmışsınız görmüşsün. İniallah hayırlı sonuçlar alırsın. Ben dün paylaşmıştım pikleri zaten. Bu ay güya hiç takmayacaktım. Neyse olursa elhamdülillah olmasada. Ama eğer olmazsa salıcam çayıra ilk gebeliğim kolay olmuştu 3. Ayda 3 ilişkiyle şimdi dikkat ediyorum emek veriyorum olmuyor. Rabbim en hayırlısını bilirx. Benim şuan kasıklarımda ağrı batma vs var takvim 20 ocak diyor adetime. Bekleyeceğim geçen ay 10 gün gecilti(normalde âdetim düzenli) doktora gittim. Bişey yok 10 aralık olmam gerekiyor 20 ye kadar gecime normal dedi. Eper 20 kadar olmazsa adet söktürücü vereceğim dedi. Oldum :) bi sıkıntın yok stre yapma hamile kalırsın dedi artık bu ayda olmazsa 5 çocuğum varda 6. İstemiyomuş gibi takılmayı düşünüyorum o zaman belki olr
Ya insallah piktir ortadaki. Bizde öyle umarak degerlendirdik. İnşallah bunca stres ve emeklerimiz bosa gitmez... Allahım nasip etsin bebis mujdesi almayi bir an önce...