- 22 Mart 2023
- 3.358
- 1.789
- 30
Hatta bende yine burda okuyup gebeliğe yormuştum adet gelince yıkıldımKeşke daha önce inceleseymişim göğüslerimi şimdi aklıma takılmazdı
Acaba mı dedirtiyor insana ya keşke kuruma çizgisi çıkartmasa hiçbir test ya. Gebelik yoksa insanı umutlandırıyor aslında 5-6 kala öğrenenlerde oluyor tekrar denersin tekrarKuzu belirti denir mi bilmiyorum. Yani gebelik belirtisi demek istemiyorum. Ama kasıklarımda bir ağrı var sızlama gibi geliyor gidiyor ama devamlı bir kaç gündür arada sırtıma da ağrı geliyor. Dayanamadım daha çok var yürek yemiş gibi kaset test yaptım öylesine biliyorum çıkmayacakama normalde hep aynı testi kullanırım bu kadar net kuruma cizgim yoktu. Bunda kuruma çıktı saatler sonra tabi
Ama bu göğüs belirtisi de herkeste olmuyormuş. Bir grupta bir arkadaşımız bende göğüs ağrısı hiç olmadı demiştiAslında belirti şu belirti işi nasıl biliyormusunuz daha önceki aylarda olmayan bazı keskin belirtiler oluyor mesele ben ilk gebeliğimi göğü ucunda sızlama ağrı oldu ordan şüphelenip test yapmıştım yani o ağrı olunca nerdeyse %97 eminin gebe olduğuma normal zamanda hiç olmaz hatta hamile kalmaya çalışırken göğüs ucumu sıkarak ağrıtmaya çalışırdımama banamısın demez ağrımazdı demem o ki diğer aylardan farklı keskin belirtiler arayın tabi istisnalar hariç
Evet ya kuruma çizgisi neden çıkar ki saçmaAcaba mı dedirtiyor insana ya keşke kuruma çizgisi çıkartmasa hiçbir test ya. Gebelik yoksa insanı umutlandırıyor aslında 5-6 kala öğrenenlerde oluyor tekrar denersin tekrar
Tabi ben kendimden yola çıkıyorum gebelik hangi tarafta oluştuysa orda batma çok olur baya hissettirir. Yerleşme aşamasında tek tarafta olur bu batma ama yerleştikten ve büyümeye başladıktan sonra rahmin genelinde bir sızlama ağrı oluyor naçizane fikrimGöğüs ucu dışında başka nasıl keskin belirt verir sizce
Benim de 3 gün kaldı bakalım ya üzüntüden ağlayacağım ya mutluluktan ama yıkılmak yok son gaz devamHatta bende yine burda okuyup gebeliğe yormuştum adet gelince yıkıldım
Yani istisna oluyor tabi bende olan bir belirti bu sadece ucunda ama göğüsün genelinde hiç bir ağrı yokAma bu göğüs belirtisi de herkeste olmuyormuş. Bir grupta bir arkadaşımız bende göğüs ağrısı hiç olmadı demişti
Benim ilk zamanlarda son bir kaç gündür sağda batma oluyor. Aşırı. Hatta eşime dedim batıyor çok diye. Bugün solda ortada genelde sızlama. Bazen batma oluşuyor. Ama genel olarak sağTabi ben kendimden yola çıkıyorum gebelik hangi tarafta oluştuysa orda batma çok olur baya hissettirir. Yerleşme aşamasında tek tarafta olur bu bat ama yerleştikten ve büyümeye başladıktan sonra rahmin genelinde bir sızlama ağrı oluyor naçizane fikrim
Hatta bakın aklıma geldi. Soracaktım buraya. Sağ yumurtalık kısmın soldan daha şiş gibi. Elimle gezdirdiğimde hissedebiliyorum. Kendim mi kuruntu yapıyorum bilmiyorum ama bugün farkettimTabi ben kendimden yola çıkıyorum gebelik hangi tarafta oluştuysa orda batma çok olur baya hissettirir. Yerleşme aşamasında tek tarafta olur bu batma ama yerleştikten ve büyümeye başladıktan sonra rahmin genelinde bir sızlama ağrı oluyor naçizane fikrim
Muhtemelen sağdan yumurtlamış olabilirsin canım. Bir hafta sonra tekrar testi dene inşallah pozitif görürsün unutma adet gelmedikçe umut varBenim ilk zamanlarda son bir kaç gündür sağda batma oluyor. Aşırı. Hatta eşime dedim batıyor çok diye. Bugün solda ortada genelde sızlama. Bazen batma oluşuyor. Ama genel olarak sağ
Umarım. Rabbim yardımcımız olsunMuhtemelen sağdan yumurtlamış olabilirsin canım. Bir hafta sonra tekrar testi dene inşallah pozitif görürsün unutma adet gelmedikçe umut var
Aaa yok bende hiç olmadı ama burda okumuştum hamileliğini öğrenmeden önce yumurtladığım taraf daha şiş duruyor diye hadi inşallah senin de öyledirHatta bakın aklıma geldi. Soracaktım buraya. Sağ yumurtalık kısmın soldan daha şiş gibi. Elimle gezdirdiğimde hissedebiliyorum. Kendim mi kuruntu yapıyorum bilmiyorum ama bugün farkettim
İnşallahhhAaa yok bende hiç olmadı ama burda okumuştum hamileliğini öğrenmeden önce yumurtladığım taraf daha şiş duruyor diye hadi inşallah senin de öyledir
Bir de ben bu ay galiba iki kere yumurtladım. Bir pik oldu çatladı. İki gün çatlamış çıktı 3. Gün tekrar kopkoyu pik oldu. Sonra tekrar silikleştiiİnşallahhh
Aaa olabilir canım ne güzel şansın artar değerlendirmişsindir umarım. Ya keşke ayın her günü yumurtluyor olsakBir de ben bu ay galiba iki kere yumurtladım. Bir pik oldu çatladı. İki gün çatlamış çıktı 3. Gün tekrar kopkoyu pik oldu. Sonra tekrar silikleştii
Ahahaha değerlendirdimmm keşkeeeAaa olabilir canım ne güzel şansın artar değerlendirmişsindir umarım. Ya keşke ayın her günü yumurtluyor olsak
Ay ozmanda dünyanın nüfusunu düşünemiyorum tek geceyle şak diye hamile kalıyorlar her gün yumurtlasalar hallerini düşünemiyorum Rabbim biliyor da yaratıyor kurban olduğumAhahaha değerlendirdimmm keşkeee
Her şey öyle bir düzenle ilerliyor ki Allah'ın rahmetine suâl olunmaz. Her şeyimiz bir düzen halindeeAy ozmanda dünyanın nüfusunu düşünemiyorum tek geceyle şak diye hamile kalıyorlar her gün yumurtlasalar hallerini düşünemiyorum Rabbim biliyor da yaratıyor kurban olduğum
Değil mi şükürler olsunHer şey öyle bir düzenle ilerliyor ki Allah'ın rahmetine suâl olunmaz. Her şeyimiz bir düzen halindee
21 günde bir adet görüyorum 5 gün sürüyor bugünde test yaptım çıkmadıDongunuz nasıl? Benimde bat 2 ocak. Yumurtlama salı günü oldu