Umudunu kaybetme bende öyle düşündümde sonra dedimki Allahtan gelen inşallah hamileyizdir ve sağlıklı gebelik yaşar sağlıklı bebekler olur akıntın varmı peki benim kesildi pazar gününden beri akıntı m.sıfır kupkuruCumartesi ve pazar test yaptığımda zorla çok silik çizgi çıkıyordu ama bugün yaptım o çizgi de çıkmadı hiç umudum yok bundan önce 2 defa kimyasal gebelik geçirdim yine aynısı olmuş olabilir
Ama 2 defa yaptım testTest en sonki testte sorun cıkmasınmı
Ara ara akıntı oluyor oda normal akıntı beyaz neden böyle oluyor anlayamıyorumUmudunu kaybetme bende öyle düşündümde sonra dedimki Allahtan gelen inşallah hamileyizdir ve sağlıklı gebelik yaşar sağlıklı bebekler olur akıntın varmı peki benim kesildi pazar gününden beri akıntı m.sıfır kupkuru
Benimde anlamadım yarın evde test yapsamda her türlü doktora gitmem gerekçekAra ara akıntı oluyor oda normal akıntı beyaz neden böyle oluyor anlayamıyorum
Diyorumki normal adet desem bir buçuk gün sürdü oda az azAra ara akıntı oluyor oda normal akıntı beyaz neden böyle oluyor anlayamıyorum
Yinede 1 tane yapın derim duruma göre gidersinizBenimde anlamadım yarın evde test yapsamda her türlü doktora gitmem gerekçek
Bende öyle normalde ben polikistik overim ayda 2 defa adet görüyorum böyle olmasına şaşırdım inşallah kist degildirDiyorumki normal adet desem bir buçuk gün sürdü oda az az
Yani normalde bir buçuk gün sürebiliyor hımm hic bilmiyordum benim bir buçuk gün süren bi adetim olmadı hiç hayırlısı bakalım haberleşiriz yine olurmuBende öyle normalde ben polikistik overim ayda 2 defa adet görüyorum böyle olmasına şaşırdım inşallah kist degildir
Benin regl ler baya uzun 1 hafta sürüyor 2 gunde leke olarak gelmesine anlam veremedim tabi inşallah güzel sonuçlar alirizYani normalde bir buçuk gün sürebiliyor hımm hic bilmiyordum benim bir buçuk gün süren bi adetim olmadı hiç hayırlısı bakalım haberleşiriz yine olurmu
Yerlesme kanamasındır inşallahBenin regl ler baya uzun 1 hafta sürüyor 2 gunde leke olarak gelmesine anlam veremedim tabi inşallah güzel sonuçlar aliriz
İnşallahYerlesme kanamasındır inşallah
selamm bendede 7 gün varken çıkardı 6 gün varkende silik çıktı bu test güvwenilir mi hamile miymişsinizBebekler bu oncamedin testi bat 6 gun var sizce olabilirmiEki Görüntüle 3361589
Evet ben hamileyim çok şükür şuan 20 haftadayiz allah hepinize nasip etsinselamm bendede 7 gün varken çıkardı 6 gün varkende silik çıktı bu test güvwenilir mi hamile miymişsiniz