- 2 Ocak 2022
- 564
- 421
- 39
Sorma yaaaTertemiz delirdik
Benim adet öncesi oluyo tabi herkesin bedeni belirtileri farklıYa ben bişey soracağım biraz ayıpburalarda belirtiler bakarken göğüs ucunda kabarcıklar çıkanlar olmuş baktım bende de var acaba daha öncede var mıydı yoksa okudum diye istediğim için mi var emin olamadım normalde oluyor mu yani
Keşke daha önce inceleseymişim göğüslerimi şimdi aklıma takılmazdıBenim adet öncesi oluyo tabi herkesin bedeni belirtileri farklı
Bende internette okuduğum herşeyi yaşıyorum resmen psikolojik olsa gerekKeşke daha önce inceleseymişim göğüslerimi şimdi aklıma takılmazdı
Valla öyle İnternet bazen zararlı önceden ne güzel gecikince anca şüphe ediyorlarmış şimdi daha adetimiz biter bitmez başlıyoruz araştırmaya sonra sabret sabredebilirsenBende internette okuduğum herşeyi yaşıyorum resmen psikolojik olsa gerek
Gerçekten öyle bu ay adetim geçmeden test yapmayacağım dedim sözümde dururum inşallahValla öyle İnternet bazen zararlı önceden ne güzel gecikince anca şüphe ediyorlarmış şimdi daha adetimiz biter bitmez başlıyoruz araştırmaya sonra sabret sabredebilirsen
Bir de bu çıktı simdiKeşke daha önce inceleseymişim göğüslerimi şimdi aklıma takılmazdı
Valla kusura bakmayın ama olur mu olur umut dünyasıBir de bu çıktı simdi
Moral bozmak yok. Yola devamKızlar bende adet oldum günümden önce geldi malesef bu ay olmadı
İyiyiz kuzum sen napiyosun. Usulca kırmızılar gelmesin diye duâ ediyoruzKızlar nasılsınız napıyorsunusabahtan beri aralık topiğine bakıyorum meğer burdaymış herkes
Gelmez inşallah ama gebelikten bat nezamanİyiyiz kuzum sen napiyosun. Usulca kırmızılar gelmesin diye duâ ediyoruz
2 Ocak batGelmez inşallah ama gebelikten bat nezaman
Daha varmış belirti varmı2 Ocak bat
Kuzu belirti denir mi bilmiyorum. Yani gebelik belirtisi demek istemiyorum. Ama kasıklarımda bir ağrı var sızlama gibi geliyor gidiyor ama devamlı bir kaç gündür arada sırtıma da ağrı geliyor. Dayanamadım daha çok var yürek yemiş gibi kaset test yaptım öylesine biliyorum çıkmayacakDaha varmış belirti varmı
Bir de sık idrara çıkıyorumDaha varmış belirti varmı
Göğüs ucu dışında başka nasıl keskin belirt verir sizceAslında belirti şu belirti işi nasıl biliyormusunuz daha önceki aylarda olmayan bazı keskin belirtiler oluyor mesele ben ilk gebeliğimi göğü ucunda sızlama ağrı oldu ordan şüphelenip test yapmıştım yani o ağrı olunca nerdeyse %97 eminin gebe olduğuma normal zamanda hiç olmaz hatta hamile kalmaya çalışırken göğüs ucumu sıkarak ağrıtmaya çalışırdımama banamısın demez ağrımazdı demem o ki diğer aylardan farklı keskin belirtiler arayın tabi istisnalar hariç