- 8 Ağustos 2023
- 5.500
- 5.758
Bir kaç gün daha bekleyin bakalım. Regle daha var21 günde bir adet görüyorum 5 gün sürüyor bugünde test yaptım çıkmadı psikolojim bozuldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir kaç gün daha bekleyin bakalım. Regle daha var21 günde bir adet görüyorum 5 gün sürüyor bugünde test yaptım çıkmadı psikolojim bozuldu
15 ve 16 ıncı günde yumurtlayanlar varmış bir umut bende beklicem yumurtlamadan önce silik mi çıktı testiniz yoksa hafif belirgin miydi bende çok silik çizgi var hiç koyulaşma olmuyorBir kaç gün daha bekleyin bakalım. Regle daha var
Yumurtlama oldu benim. Yumurtlamadsn önce test yapmadım15 ve 16 ıncı günde yumurtlayanlar varmış bir umut bende beklicem yumurtlamadan önce silik mi çıktı testiniz yoksa hafif belirgin miydi bende çok silik çizgi var hiç koyulaşma olmuyor
Anladım teşekkürlerYumurtlama oldu benim. Yumurtlamadsn önce test yapmadım
Üzüntüden ağlama hatta üzülme inan faydası yok zamanı varmış hayırlısı de yola devam et ❤Benim de 3 gün kaldı bakalım ya üzüntüden ağlayacağım ya mutluluktan ama yıkılmak yok son gaz devam
Biraz idrar fazla kaçmış sanki ama kesinlikle var bu testte epey kırmızı da çıkmış . Gözün aydın inşallah sağlıkla tutunur bebeğinKızlar bakar mısınız? Sabah 6 gibi yaptım. Sonra karanlıkta beklememek için koydum yatağın kenarına uyuyakalmışım. Sabah uyandığımda böyleydi. Kuruma mı bu?
Hepsine 5 damla damlatıyorum testlerin aslında fazla mı oluyor bilemedim Ayyy inşallah ama 3 saat sonra baktım teste. Şimdi bir tane daha yaptım. Onda da gözle görülür hayali bir şey varBiraz idrar fazla kaçmış sanki ama kesinlikle var bu testte epey kırmızı da çıkmış . Gözün aydın inşallah sağlıkla tutunur bebeğin
yok kız ne 5 i 3 damla bile çok geliyor ben 2,5 yapmaya çalışıyorum hatta hep 3 yeter canımHepsine 5 damla damlatıyorum testlerin aslında fazla mı oluyor bilemedim Ayyy inşallah ama 3 saat sonra baktım teste. Şimdi bir tane daha yaptım. Onda da gözle görülür hayali bir şey var
Ay haber veeeeerHepsine 5 damla damlatıyorum testlerin aslında fazla mı oluyor bilemedim Ayyy inşallah ama 3 saat sonra baktım teste. Şimdi bir tane daha yaptım. Onda da gözle görülür hayali bir şey var
Listenin ilk gebesi gelsin artık dimiAy haber veeeeer
Yeni testimyok kız ne 5 i 3 damla bile çok geliyor ben 2,5 yapmaya çalışıyorum hatta hep 3 yeter canım
3 saat sonrası olmaz normalde ama bu epey kırmızı , kuruma çizgisi falan değil yani
Yeni testini de atsana bakalım
Ay inşallahhhAy haber veeeeer
Listenin ilk gebesi gelsin artık dimi
Resimde pek belli değil sen görüyor musun çıplak gözle daha iyi görülür aynı test mi bunlarYeni testim
Görüyorum kuzu çıplak gözle hayali fotoğrafta çok görünmüyor. İlk idrarla olanda nasıl öyle çıktı kiResimde pek belli değil sen görüyor musun çıplak gözle daha iyi görülür aynı test mi bunlar
Böyle gölge görünüyor sanki var aynen, ama ilk idrar değil artık de mi yaptığın ondan dolayı da olabilir belki yarın sabah daha net anlaşılır , kan versen hemen çıkacaktır zaten , inşallahIşıkta da böyle
İlk idrar olmayıp bide çok su içip idrarrıda tutmadıysan ne bileyim ondan olabilir. Ama ilk test çok güzeldi kıpkırmızı.sabaha sabredemezsen akşam da su içmeden bir tane denersin olmadıGörüyorum kuzu çıplak gözle hayali fotoğrafta çok görünmüyor. İlk idrarla olanda nasıl öyle çıktı ki
Reglimi beklicem kuzum daha 9 gün var çünkü. Umutlanmak istemiyorum. Biraz oynadım görünüyor mu benim gördüğümnBöyle gölge görünüyor sanki var aynen, ama ilk idrar değil artık de mi yaptığın ondan dolayı da olabilir belki yarın sabah daha net anlaşılır , kan versen hemen çıkacaktır zaten , inşallah