- 4 Ekim 2016
- 333
- 151
- 103
- Konu Sahibi slvlovehmt
-
- #1.581
Yanlis yazmisim iyot 150 mcgMrb, yardimci olabilicekmisinz ? Bugun folio folik asit aldim.400 mcg folik asit 15 mcg iyot 10mcg b12 iceriyor. Toplamda 560 mcg. Uzmanlar 400 mcg den fazla tuketmeyin diye okudum simdj. Acaba folio icinde 400 mcg yeri ayri mi? Yani iyot ve b12 mcgleri disinda. Kisacasi bu bana agir gelir mi yani 560 mcg?
Hafi hayırlı haberlerini bekliyoruz. Olmadıysa da çalışmaya devamİnşallah canim isten cikiyim aksama gidip kan vericem
Öyle tabi canim içimde hamileymis gibi bir his yok ama neden adet olamadim o zaman diyorum kendi kendimeHafi hayırlı haberlerini bekliyoruz. Olmadıysa da çalışmaya devam
Canım bat 26 Ocak dimi listeye eklicem deDaha bu ilk ayım benim 1.5 senelik evliyim
Bat tarihini yazar mısın tatlımKızlar merhaba birşey sormak istiyorum adetime bat a bir hafta var aşırı gazim var goguslerim aşırı şişti ağırlaştı ve yürürken bile ağrıyor sizce bu hamilelik belirtisi olabilir mi
Yerleşme kanaması olma ihtimali de olabilir. Bence kendine dikkat etYaa benim 22 Ocak adet günüm ama az önce kahverengi leke geldi erken mi olucak acaba adetim
Tşkr ederimMerhaba benimde şubat 1 eklermisiniz
İnşallah öyledir ya size müjdeli haber veririm bendeYerleşme kanaması olma ihtimali de olabilir. Bence kendine dikkat et
Canim insAllah yerlesme kanamasidir daha once bukadar erken olmamissan supe edebilirsinYaa benim 22 Ocak adet günüm ama az önce kahverengi leke geldi erken mi olucak acaba adetim
Yok olmamıştım bakalım bi kaç güne belli olur herhaldeCanim insAllah yerlesme kanamasidir daha once bukadar erken olmamissan supe edebilirsin
Bat tarihim 23 ocakBat tarihini yazar mısın tatlım
InsAllah oyledir caninYok olmamıştım bakalım bi kaç güne belli olur herhalde
bugün aldimKızlar arısütü çok iyimiş büyük oranda gebelik şansını artırıyormuş araştırdınız mı sizde? Ama kilo aldırıyormuş sanırım.
Var mı kullanan ?
Gözün aydın canım, sağlıkla doğsun inşallah..Kızlar 13ünde akşam 137
Bugün akşam 771çıktı hcg darısı kese kalp atışıyla kucağımıza almaya inş
Canım benim cok sag olAyyy sana yazıcaktım sımdı super haber ya tebrok ederım senı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?