• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak ayı bizim ayımız olsun. Bakalım bu ay kimlerin yüzü gülecek

Benımde oyle oldu bu korunmasız ılk ayımdı ve yumurtlama gunlerımde oldu. Yumurtlama gunumden berı ara ara kasık agrılarım fln var ne bılım daha gunumede var. :KK43:

Test hangi aşamada yapılıyor, ben eşime bosyere test al gel demek istemiyorum, kızım hasta bende çıkamıyorum. Eğer daha test için erkense boş yere aldirmiyim hemen heyecan yapar eşim

Test hangi aşamada yapılıyor, ben eşime bosyere test al gel demek istemiyorum, kızım hasta bende çıkamıyorum. Eğer daha test için erkense boş yere aldirmiyim hemen heyecan yapar eşim
Bi belirtin var mı hissetiğin? Genelde 34. Gündem sonra bence yapılır ama benim fikrim tabi garanti olması açısından

Kızlar benim de BAT 14 ocakti pazartesi sabah test yaptim silik bir cizgi cikmisti bugun aksam uzeri tekrar yaptim net 2. cizgiyi gorduk cok sukur. Simdi kan testi yaptirmak istiyorum. Saglik ocaklari (aile hekimimiz) yapar mi?
Evet canım sabah erken git yapar hayırlı olsun

Kızlar benim de BAT 14 ocakti pazartesi sabah test yaptim silik bir cizgi cikmisti bugun aksam uzeri tekrar yaptim net 2. cizgiyi gorduk cok sukur. Simdi kan testi yaptirmak istiyorum. Saglik ocaklari (aile hekimimiz) yapar mi?

Hayırlı olsun inşallah.
Sağlık ocağında yaptırabilirsiniz ama hemen vermiyorlar sonucu 2 gün sonra alabilmistim ben

Peki kizlar kadin dogum hastanesine gitsem acilden mi giris yaptirmaliyim yoksa poliklinikten mi? Bu arada son adet tarihine gore 4+2 yim. Gitsem kese gozukur mu?

Peki kizlar kadin dogum hastanesine gitsem acilden mi giris yaptirmaliyim yoksa poliklinikten mi? Bu arada son adet tarihine gore 4+2 yim. Gitsem kese gozukur mu?

Kadın doğum hastanesine daha önce gitmedim önce sağlık ocağında kan vererek gebelik olup olmadığından emin olmuştum daha sonra eğitim araştırma hastanesinden kadın doğuma randevu alarak muayeneye gitmiştim 6 haftalıkken kese görünmüştü 8. Haftada kalp atışlarını duymuştum.

Kızlar sabah idrar testi yaptim negatif çıktı adet günüm dündü artık umudum kalmadı bugün adet olurum çok Üzgünüm neden olmuyor anlamıyorum doktora gideceğim. Testler için adetliyken mi gitmek lazım

Kızlar bende umudumu kestim gibi...
Bugün öyle halsizim ki belim ağrıyo kasıklarım ağrıyo...hafiften midemde bulanıyor...adetim geçikmiş olsa sevinir derdim hamilemiyim diye ama daha 8-9 gün var adetime...bu kadar zaman önce bu derece belirti mümkün değil :KK43: belirtilerim hepsi idrar yolu enfeksiyonuna işaret.
Omg! :KK43: #bat26
Ayni belirtiler bende de var yaa anlamadim gitti battan 1 hafta once başladı. Şimdi 2 gun var bata heralde enfeksiyon bide arada kasinti oluyomu canım sende de ,

Back