- 26 Temmuz 2013
- 2.291
- 2.819
- 333
- Konu Sahibi slvlovehmt
- #1.621
1 şubat ay bide erken geliyomuş patlarmışız...kız hamilemisin acep sen içime öyle geldi bianne zaman yapcaz test
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 şubat ay bide erken geliyomuş patlarmışız...kız hamilemisin acep sen içime öyle geldi bianne zaman yapcaz test
valla mıletın de hep ıcıne oyle gelıyo. Bılen bır kac kısı hamılesın dıyo ne bılım hayırlısı. Beklıyelım bencede1 şubat ay bide erken geliyomuş patlarmışız...kız hamilemisin acep sen içime öyle geldi bian
Bana kimse demiyo valla umudu kestiler benden herhal bekleyelim kardeşim yada direk şubat başlığına ilk sıradan gireyimvalla mıletın de hep ıcıne oyle gelıyo. Bılen bır kac kısı hamılesın dıyo ne bılım hayırlısı. Beklıyelım bencede
ay allah seni guldurdun valla. Haber ver mutlaka bak.Bana kimse demiyo valla umudu kestiler benden herhal bekleyelim kardeşim yada direk şubat başlığına ilk sıradan gireyim
İnş cnm hepmiz görelim o günleriGözün aydın canım, sağlıkla doğsun inşallah..
Tebrikler canım hadi sağlıkla büyüsün bebiş bizede dua etsinKizlar simdi sonucumu aldim beta hcg 2308 ☺☺
Allah isteyen herkese nasip etsinTebrikler canım hadi sağlıkla büyüsün bebiş bizede dua etsin
Benımde oyle oldu bu korunmasız ılk ayımdı ve yumurtlama gunlerımde oldu. Yumurtlama gunumden berı ara ara kasık agrılarım fln var ne bılım daha gunumede var.
Bi belirtin var mı hissetiğin? Genelde 34. Gündem sonra bence yapılır ama benim fikrim tabi garanti olması açısındanTest hangi aşamada yapılıyor, ben eşime bosyere test al gel demek istemiyorum, kızım hasta bende çıkamıyorum. Eğer daha test için erkense boş yere aldirmiyim hemen heyecan yapar eşim
Evet canım sabah erken git yapar hayırlı olsunKızlar benim de BAT 14 ocakti pazartesi sabah test yaptim silik bir cizgi cikmisti bugun aksam uzeri tekrar yaptim net 2. cizgiyi gorduk cok sukur. Simdi kan testi yaptirmak istiyorum. Saglik ocaklari (aile hekimimiz) yapar mi?
Kızlar benim de BAT 14 ocakti pazartesi sabah test yaptim silik bir cizgi cikmisti bugun aksam uzeri tekrar yaptim net 2. cizgiyi gorduk cok sukur. Simdi kan testi yaptirmak istiyorum. Saglik ocaklari (aile hekimimiz) yapar mi?
Rica ederim kan sonucunu yaz iyi haberler alırsın inşallahSagolasin canim oyle yapayim tesekkurler ceylin-46
Peki kizlar kadin dogum hastanesine gitsem acilden mi giris yaptirmaliyim yoksa poliklinikten mi? Bu arada son adet tarihine gore 4+2 yim. Gitsem kese gozukur mu?
Gözün aydın canımKızlar benim de BAT 14 ocakti pazartesi sabah test yaptim silik bir cizgi cikmisti bugun aksam uzeri tekrar yaptim net 2. cizgiyi gorduk cok sukur. Simdi kan testi yaptirmak istiyorum. Saglik ocaklari (aile hekimimiz) yapar mi?
Ayni belirtiler bende de var yaa anlamadim gitti battan 1 hafta once başladı. Şimdi 2 gun var bata heralde enfeksiyon bide arada kasinti oluyomu canım sende de ,Kızlar bende umudumu kestim gibi...
Bugün öyle halsizim ki belim ağrıyo kasıklarım ağrıyo...hafiften midemde bulanıyor...adetim geçikmiş olsa sevinir derdim hamilemiyim diye ama daha 8-9 gün var adetime...bu kadar zaman önce bu derece belirti mümkün değil belirtilerim hepsi idrar yolu enfeksiyonuna işaret.
Omg! #bat26