• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak ayı bizim ayımız olsun. Bakalım bu ay kimlerin yüzü gülecek

Maşallah canım tebrik ederim tanımıyorum ama hamile haberi alınca çok mutlu oluyorum :) adetin ne kadar geçti canım
Allah razi olsun canim.bat 14 ocakti.3 gun gecti .bugun. Sabah test yaptım.yarın sağlık ocahina gidip kan testi yaptırmayı düşünüyorum.insallah her sey guzel gelisir.darısı da isteyen herkese olsun insallah

Kızlar bende umudumu kestim gibi...
Bugün öyle halsizim ki belim ağrıyo kasıklarım ağrıyo...hafiften midemde bulanıyor...adetim geçikmiş olsa sevinir derdim hamilemiyim diye ama daha 8-9 gün var adetime...bu kadar zaman önce bu derece belirti mümkün değil :KK43: belirtilerim hepsi idrar yolu enfeksiyonuna işaret.
Omg! :KK43: #bat26
Kelebekcık bugun gogsum agrıyo,gogsum dıyorum cunku bırı agrıyo ve dıgerıne gore bıraz daha sıs dokununca acıyo. Belım,kasıklarım,bacaklarım da ınceden agrı var dolasıyo agrı sankı net bı yerde degıl. Hayırlısı olsun ya

Kızlar sonucu pozitif çıkanlar adet günü yaklaşırken ki belirtilerini,kaç ay sonra olduğunu yaZsınlar bizede umut olsun.:KK200:
Canım benim bat 14 ocaktı.bugun sabah test yaptım.cok sukur 2.cizgiyi gordum.biz kadimda basladik bebis calismalarina.bu zamana nasip mis demek ki.benim regl belirttiletim oldu.bir de gogsumde sizlama batmalar pldu canım.bir de ben 15 gun sogan kuru yaptim.bir deneyin isterseniz sizde.

Canım benim bat 14 ocaktı.bugun sabah test yaptım.cok sukur 2.cizgiyi gordum.biz kadimda basladik bebis calismalarina.bu zamana nasip mis demek ki.benim regl belirttiletim oldu.bir de gogsumde sizlama batmalar pldu canım.bir de ben 15 gun sogan kuru yaptim.bir deneyin isterseniz sizde.
Sogan kuru galp ben :KK66:) oglumda cok emegı vardır :KK70:

Ay bende yapayım bari ya canım

Kelebekcık bugun gogsum agrıyo,gogsum dıyorum cunku bırı agrıyo ve dıgerıne gore bıraz daha sıs dokununca acıyo. Belım,kasıklarım,bacaklarım da ınceden agrı var dolasıyo agrı sankı net bı yerde degıl. Hayırlısı olsun ya
Benimde sol göğsüm de bi kımıl kımıl arada batar giriyo...ama kasıklarım daha cok agrıyo bugğn belimle.şimdi ayakalrıma sıcak su koydum hatta.

Benim bat 14 ocaktı.3 gun gecti.bugun test yaptim.2.cizgiyi gördüm Canım.kan testi yaptircam ama

Evet oyleymis sonradan gördüm yazmissiniz.
Benim 15 iydi ama bazen bir kaç gün gecikebiliyor.
Bu ay Korunmadan 1 kez ilişkiye girdik oda basket olmamıştır heralde

Canım ben artık belirtilerime güvenemiyorum çünkü bi kaç ay heves edip güvenip gittim teste geçikmesne ragmen negatifti artık umutlanamıyorum ondan.ne varki beklediğim zaman gelse? İlla beklenmedik zamanda gelecek :)
Ya bızım belırtıleri acaba neye yoralım :) bebım hıc bu kadar erken adet agrılarım bıle olmamıstı.

Evet oyleymis sonradan gördüm yazmissiniz.
Benim 15 iydi ama bazen bir kaç gün gecikebiliyor.
Bu ay Korunmadan 1 kez ilişkiye girdik oda basket olmamıştır heralde
Benımde oyle oldu bu korunmasız ılk ayımdı ve yumurtlama gunlerımde oldu. Yumurtlama gunumden berı ara ara kasık agrılarım fln var ne bılım daha gunumede var. :(

Back