- 10 Aralık 2014
- 879
- 585
- 53
- 45
- Konu Sahibi slvlovehmt
-
- #1.561
Yok canim test yapmadim aksama acile gidicem boyle olursa hayel kırıklıgınıda ugramak istemiyorum 3.5 ay önce kurtaj olmustum bu ay ilk denememizdi o yuzden belki gecikmistir dedim ama bugun belimde cok agriyo anlam veremedimCan'ım test yapmadın mı günün geçmiş eğer varsa çıkar
Folik asit kullanabilirsin bence doktor da mutlaka verecektirArkadaslar hepinize cok cok teşekkür ederim.Allah hepinizden razı olsun.Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayirli evlatlar nasip etsin.simdi ben persembe gunu devlet hadtanesinden randevu alsam kan tahlili yaptirmak istesem.muayene filan yapmax dimi dr.sat 21 aralık çünkü.3 haftalık filan oluyor.kese kalp atışı filan bunlar kacinci haftada belli oluyor.unuttum valla:bende süpriz yapmak istiyorum esime.fikir verin bana nasıl bir süpriz nyapabilirim.bir de kizlar.az yakın eczane vardi.ordan folbiol aldim.kullanmaya baslayayim mi simdi?
Adet e 6 gün kala sonuç veren erken gebelik testleri var 3 gün kala ondan yaparsan kesin sonuç alabilirsin inşallah yüzünü güldüren bir sonuç alırsınKizlar adete 3 gün kala test yapsam çıkarmi bide ilk idrarla mi yapmam iyi olur ?
Amin canim inşallah Sağol. Peki onu sabah ilk idrarlami yapmak gerekiyoAdet e 6 gün kala sonuç veren erken gebelik testleri var 3 gün kala ondan yaparsan kesin sonuç alabilirsin inşallah yüzünü güldüren bir sonuç alırsın
Onu bilmiyorum ben normal yapıyorum hep negatif çıkıyorAmin canim inşallah Sağol. Peki onu sabah ilk idrarlami yapmak gerekiyo
Tamam canım çok sağol :)Yani gebelik olmadığı için negatif çıkıyor ilk idrarda yap daha sağlıklı olur
Sen yine sabırlısın canım, ben olsam şimdiye 3-4 tane test yapmıştım Hakkı'nda hayırlısı olsun inşallahYok canim test yapmadim aksama acile gidicem boyle olursa hayel kırıklıgınıda ugramak istemiyorum 3.5 ay önce kurtaj olmustum bu ay ilk denememizdi o yuzden belki gecikmistir dedim ama bugun belimde cok agriyo anlam veremedim
Aslinda hic sabirli degilim 1 kayip yasadikdan sonra birazcik negatif düşünmeye basladim birde 1 hafta önce test yaptim tek cizgiyi gordum o yüzden umutsuLuk var birazcikSen yine sabırlısın canım, ben olsam şimdiye 3-4 tane test yapmıştım Hakkı'nda hayırlısı olsun inşallah
İlk çocuğun mu olacak canımAslinda hic sabirli degilim 1 kayip yasadikdan sonra birazcik negatif düşünmeye basladim birde 1 hafta önce test yaptim tek cizgiyi gordum o yüzden umutsuLuk var birazcik
Bir de ne kadar süredir Bebek istiyorsunuz..Aslinda hic sabirli degilim 1 kayip yasadikdan sonra birazcik negatif düşünmeye basladim birde 1 hafta önce test yaptim tek cizgiyi gordum o yüzden umutsuLuk var birazcik
Biz 6 aydir istiyoruz ilk denememiz temmuzda oldu agustosda hamile oldugumu ogrendim 9.5 haftalikken kalbi durdu kurtaj oldum doktor 3 ay dinlen dedi 3 aydan sonra denemeye baslayabilirsiniz dedi bu ay ilk oldu yaniBir de ne kadar süredir Bebek istiyorsunuz..
Evet canim ilk cocuk olucakİlk çocuğun mu olacak canım
Peki Canım problemi bulabildi mi doktorun? Ablamda mesela kan pıhtılaşması çıkmıştı. Şimdi iki tane kızı var.Biz 6 aydir istiyoruz ilk denememiz temmuzda oldu agustosda hamile oldugumu ogrendim 9.5 haftalikken kalbi durdu kurtaj oldum doktor 3 ay dinlen dedi 3 aydan sonra denemeye baslayabilirsiniz dedi bu ay ilk oldu yani
Pihtilasma testini 2 kayip olmadan yapmiyolarmis genetik testinide oylePeki Canım problemi bulabildi mi doktorun? Ablamda mesela kan pıhtılaşması çıkmıştı. Şimdi iki tane kızı var.
Zaten senin böyle bir şeye gerek kalmayacak Allah'ın izniyle..Pihtilasma testini 2 kayip olmadan yapmiyolarmis genetik testinide oyle
İnşallah canim isten cikiyim aksama gidip kan vericemZaten senin böyle bir şeye gerek kalmayacak Allah'ın izniyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?