- 26 Temmuz 2013
- 2.291
- 2.819
- 333
- Konu Sahibi slvlovehmt
-
- #1.541
Gözünaydın canım tebrikederim
tebrik ederim canım, çok çok sevindim Dayanabilirsen eşine akşam sürpriz yap, ben bu konuda çok başarılı değilim, hemen söyleyiveriyorum
Can'ım test yapmadın mı günün geçmiş eğer varsa çıkarKizlar benimde 2 gun gecti adet olucakmism gibi karnim agriyo ama olamıyorum birde inanilmaz derecede basim agriyo ağri kesicide icemiyorum boyle olan oldumu
Canım test yap en kestirme yolKizlar benimde 2 gun gecti adet olucakmism gibi karnim agriyo ama olamıyorum birde inanilmaz derecede basim agriyo ağri kesicide icemiyorum boyle olan oldumu
Canım senın cocugun kac yasında ? Oglun vardı dımı?Can'ım test yapmadın mı günün geçmiş eğer varsa çıkar
Ben de Şubat a kalanlardanimMerhaba kizlar malesef umutlar subat ayina kaldi bu ay insallah olur bat 13 subat. Bu ay olmazsa sanirim biraz ara vericem
Hayırlısı olsun canımBen de Şubat a kalanlardanim
Amin insallah hepimiz içinHayırlısı olsun canım
3,5 yaşında bir oğlum var canım..Canım senın cocugun kac yasında ? Oglun vardı dımı?
Benımkıde 3 yasında3,5 yaşında bir oğlum var canım..
Biliyor canım, günde en az 5-6 kere karnımı açıp bakıyor, öpüyor. Ama tabii Bebek doğunca Nasıl bir tepki verir bilemiyorum. O zaman senin oğlunda ocak şubat doğumlu olmalıBenımkıde 3 yasındaBiliyomu kardesi olacagını?
14 ekim dogumlu canım. Eger hamıleysem oda ekim oluyoBiliyor canım, günde en az 5-6 kere karnımı açıp bakıyor, öpüyor. Ama tabii Bebek doğunca Nasıl bir tepki verir bilemiyorum. O zaman senin oğlunda ocak şubat doğumlu olmalı
Bence doğum ayı olarak çok iyi bir ay. Sıcakları atlatmış olacaksın. Benim doğumum Allah izin verirse ağustos sonu.. İkisi de aynı burç olacak desene14 ekim dogumlu canım. Eger hamıleysem oda ekim oluyo
Ahahahha almanyadayım sıcagı sadece 2 ay fln anca goruyoruzBence doğum ayı olarak çok iyi bir ay. Sıcakları atlatmış olacaksın. Benim doğumum Allah izin verirse ağustos sonu.. İkisi de aynı burç olacak desene
Adetlerın duzenlımıdır? Boyle gecıkme yasamısmıydın?Bat bugün kırmızılar gelmedi henüz ama test yapmadım 4 gün önce ki negatif çıkınca şu an korkuyorum
Tebrikler canım hamilesin eşine süpriz yapma zamanıCok teşekkür ederim canım.inan bir tuhafım.esim reglin gecikti mi dedi.evet dedim.ama testi yaptigimi soylemedi. Henüz.kan testi yaptirmam laxim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?