- 27 Ekim 2016
- 1.149
- 1.487
- 53
- 34
- Konu Sahibi slvlovehmt
-
- #1.501
Benim adet duzensizligim yok ama yinede iciyorum...canim hayit tohumu ne icinSogan kuru adeti duzensiz olanlar için bende bir hafta icebildim hayit tohumu kullanıyorum şuan
Ya bende burda okudum hormonları duzunliyormus vücudu gebeliğe hazirliyormusBenim adet duzensizligim yok ama yinede iciyorum...canim hayit tohumu ne icin
Him olmasa bidahaki ayda onu deneriz... InsAllah sen faydasini gorursun canimYa bende burda okudum hormonları duzunliyormus vücudu gebeliğe hazirliyormus
Bizde hiç bi sorun çıkmamıştı öylesine rutin kontolde tesadüf öğrendim kalbi durmuş sonra neden diye kendimi suçladım hep ve genetik inceleme yaptırdım kan pıhtılaşması dediler.Çok zor günler geçirdim eminim sende aynı zamanda aynı acıları yaşamışsın ben yatağımda ağlarken sende benimle aynı anda ağlamışsın.
Ben işte 2 ay sonra bıraktım korunmayı yaramı dindirecek evladım olsun diye dua ediyorum hep.Çok zor atlattım ben diğer başlıklarda paylaştım acımı hep...
Kızlar bende hamile olduğumu öğrendim aradan bir hafta geçti randevu aldım doktora gideceğimiz günün bir gün öncesi düşük yaptim o sevinci sadece bir hafta tadabildim Rabbim kimseye vermesin çok zor aradan 1 sene geçti ama hala bişey yokCanim benim birbirimizi cok iyi anlariz. Gercekten de ceken bilirmis bu aciyi. Bide ilk evlat oldumu geride avunacagimiz bi cocugumuz da olmamasi ayri bi zorluk malesef. Rabbim imtihan etti bizi. Bizde cinsiyet ogrenmeye gittigimiz de ogrendik herseyi. 6 ay gecti aradan. Ama hala dun gibi. Hayat devam ediyor evet ama evlat sevinciyle acisini bir arada yasayan bizler icin biraz zor geciyor tabi ki. Allahim yuzumuzu tekrar guldursun insallah
Amin canım amin...Allah kimseye yaşatmasın.Gözünün önünden gitmiyo o ultrason ekranı insanın.o ellerini oynatışına yandığım yavrum en çok ellerini merakettim.babası içerde disko var çoşuyo diyordu ekrana bakınca.ah şimdi rabbimize emanet ettik.Canim benim birbirimizi cok iyi anlariz. Gercekten de ceken bilirmis bu aciyi. Bide ilk evlat oldumu geride avunacagimiz bi cocugumuz da olmamasi ayri bi zorluk malesef. Rabbim imtihan etti bizi. Bizde cinsiyet ogrenmeye gittigimiz de ogrendik herseyi. 6 ay gecti aradan. Ama hala dun gibi. Hayat devam ediyor evet ama evlat sevinciyle acisini bir arada yasayan bizler icin biraz zor geciyor tabi ki. Allahim yuzumuzu tekrar guldursun insallah
Benimde 23 ocak inşallah hamileyizdir hissettiğin bir belirti bi tahaflik varmıMerhaba yeni üye oldum bende.
Bu ay yumurta takibi yaptırdım çok merak ediyorum acaba hamile miyim bat 22 Ocak
Aynı belirtiler bende de var ayıptır söylemesi gazim var bide çok sık lavaboya gidiyorum
Ben her ay erken gebelik testi alıyordum 6 gün kala sonuç veriyor ama negatifleri görünce yıkılıyorum bu ay söz verdim kendime sonuna kadar bekliycem
Bende 3 aylık bi düşük yaşadım şubatta 1 sene oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?