Ocak ayı bizim ayımız olsun. Bakalım bu ay kimlerin yüzü gülecek

Canim benim birbirimizi cok iyi anlariz. Gercekten de ceken bilirmis bu aciyi. Bide ilk evlat oldumu geride avunacagimiz bi cocugumuz da olmamasi ayri bi zorluk malesef. Rabbim imtihan etti bizi. Bizde cinsiyet ogrenmeye gittigimiz de ogrendik herseyi. 6 ay gecti aradan. Ama hala dun gibi. Hayat devam ediyor evet ama evlat sevinciyle acisini bir arada yasayan bizler icin biraz zor geciyor tabi ki. Allahim yuzumuzu tekrar guldursun insallah

Kızlar bende hamile olduğumu öğrendim aradan bir hafta geçti randevu aldım doktora gideceğimiz günün bir gün öncesi düşük yaptim o sevinci sadece bir hafta tadabildim Rabbim kimseye vermesin çok zor aradan 1 sene geçti ama hala bişey yok

Amin canım amin...Allah kimseye yaşatmasın.Gözünün önünden gitmiyo o ultrason ekranı insanın.o ellerini oynatışına yandığım yavrum en çok ellerini merakettim.babası içerde disko var çoşuyo diyordu ekrana bakınca.ah şimdi rabbimize emanet ettik.

Olmaz olur mu Geçen hafta başından beri göğüs ağrılarım çok fazla bu hafta bel ağrım da var normalde adete 2 gün kala falan olurdu ağrılar erken başlaması şüpheye düşürüyor beni ama hayırlısı bakalım inşallah yüzümüz güler :) beklemek çok zor

Aynı belirtiler bende de var ayıptır söylemesi gazim var bide çok sık lavaboya gidiyorum

Gaz problemim sabahları çok fazla oluyo nedenini bende bilmiyorum. İnşallah bu belirtiler hamileliktendir :) ben 2 gün kala test yapmayı düşünüyorum belki çıkar

Ben her ay erken gebelik testi alıyordum 6 gün kala sonuç veriyor ama negatifleri görünce yıkılıyorum bu ay söz verdim kendime sonuna kadar bekliycem

Ben her ay erken gebelik testi alıyordum 6 gün kala sonuç veriyor ama negatifleri görünce yıkılıyorum bu ay söz verdim kendime sonuna kadar bekliycem

Evet bi de o var ama beklemekte yıpratıyor insanı ben 12 haftalık bi düşük yaşadım haziran ayında o zaman da 2 gün önce öğrenmiştim belki bir ihtimal çıkar yine diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…