- 22 Şubat 2016
- 42
- 19
- 18
- 29
- Konu Sahibi slvlovehmt
-
- #1.481
Birbirimizi takip edelim canım merak yani benimde bazıları hemen öğreniyor şaşırıp kaliyorumBat yani 9 gün sonraki tarih :) benimde 9 gün var 26 ocak bat yani ama cok erken değilmi test için? Şimdi çizgi çıkmasada daha erken zaten diceksin.
Şuan sen,ben ve @loori batlarımız aynı...Birbirimizi takip edelim canım merak yani benimde bazıları hemen öğreniyor şaşırıp kaliyorum
Oy daha cok yeni inşllah hemen olur bende 2 senelik evliyim bu arada 17 haftalık bi düşük yaşadım şuan 4 ay oldu korunmayalı.bekliyo baklım.Bu ay olmazsa şubat başlığında buluşuruzDaha bu ilk ayım benim 1.5 senelik evliyim
Canım kasık ağrın adetteki agrın gibimiydikasık agrısı gaz bide hafif baş dönmem vardı cnm inş sende 2 çizgi görürsün amin :)
Canım bence bir doktora görünmelisin, normal değil çünkü. Hem içinde rahatlarKızlar benim bir sorum olucak lutfen bilginiz varsa cvp verin benim bundan onceki adetim 20 gun surdu son on günü leke tarzinda geldi onlarida adet gunlerinden saymalimiyim acaba?
Çok saol canm cevap verdiğin için adetimin uzun surmesi kürtaj oldugumdan dolayiydiCanım bence bir doktora görünmelisin, normal değil çünkü. Hem içinde rahatlar
Kürtaj oldugun günü adet günü kabul etmelisin diğer 20 günü sayma ama kürtaj olduysan ancak toparlar rahim kendini diğer ay düzene girer mıhtemelen doktor sıkıntı yok dediyse...kanaman cok olmuş ya geç gelir adetin belkiKızlar benim bir sorum olucak lutfen bilginiz varsa cvp verin benim bundan onceki adetim 20 gun surdu son on günü leke tarzinda geldi onlarida adet gunlerinden saymalimiyim acaba?
Aslında bir iki ay bekleyip düzene girmesi en mantıklısı ama nerde biz de o sabırÇok saol canm cevap verdiğin için adetimin uzun surmesi kürtaj oldugumdan dolayiydi
Evet geç gelebilir oyuzden cok umutlanmak istemiyorum ama uc gundur belimde agri olunca hamilelik belirtisimi diye dusunuyorum surekli ve daha 3 hafta oldu adetim biteli bukadar erken belirti olmaz sanırımKürtaj oldugun günü adet günü kabul etmelisin diğer 20 günü sayma ama kürtaj olduysan ancak toparlar rahim kendini diğer ay düzene girer mıhtemelen doktor sıkıntı yok dediyse...kanaman cok olmuş ya geç gelir adetin belki
Aynen oyle canimAslında bir iki ay bekleyip düzene girmesi en mantıklısı ama nerde biz de o sabır
Soüan kürünü ben de yapmıştım ama içemedim. İçene de helal olsunSogan kurunu yaptın mı? Ben onu ılk kez yaptıgımda o ay hamıle kalmıstım ogluma
Can'ım bunlar hamilelik belirtisi olduğu gibi adet belirtisi de olabilir. Maalesef birbirine karışıyor. En güzeli gününün geçmesini bekleyip test yapmak. Hakkı'nda hayırlısı olsunKızlar merhaba birşey sormak istiyorum adetime bat a bir hafta var aşırı gazim var goguslerim aşırı şişti ağırlaştı ve yürürken bile ağrıyor sizce bu hamilelik belirtisi olabilir mi
Ben uc gundur iciyorum canim evet gercekten tadi zorluyo ama aklimi biseye verip yudumluyorum ama ondan sonra yemek yemek cok zor oluyor.. Napalim bide bunu deniyeyim dedimSoüan kürünü ben de yapmıştım ama içemedim. İçene de helal olsun
İnşallah şifa olsun canımBen uc gundur iciyorum canim evet gercekten tadi zorluyo ama aklimi biseye verip yudumluyorum ama ondan sonra yemek yemek cok zor oluyor.. Napalim bide bunu deniyeyim dedim
Allah razi olsun canim insAllah hepimize nasip olurİnşallah şifa olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?